Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

G-pont vibrátor és csiklószívó Kissen Siren

Ár:
20.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Chisa Novelties

Kiváló minőségű anyagból készített, selymes felületű, 3 db egymástól függetlenül is vezérelhető motorral ellátott, a vibrátor fejében 10 rezgési, közepén 5, ún. kopogtató, a csiklóizgatóban 5 szívó funkcióval rendelkező, a g-pont stimulálására is használható elegáns vibrátor. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni!
Ha elolvasod a teljes leírást, és tetszik a termék, ne hezitálj, tedd be a kosárba, és a végén eldöntöd mit szeretnél.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ez a csodálatos C-alakú stimulátor az orgazmus menyországában készült, a csiklószívást és a vibráló G-pont stimulációt, valamint a test belsejében való koppintást nyújtja a boldogító örömökért.  Ez a csikló- és G-pont stimulátor vízálló (IPX7), a zuhany alatt vagy kádban is használható. Ezenkívül a szilikon anyagoknak köszönhetően kényelmesen sima a testen és a fejen. Ha még több szórakozást szeretne ezzel a játékkal, használjon síkosítót, és élvezze a még intenzívebb stimulációt! Ez az eszköz USB-kábellel töltődik. Vízbázisú síkosító javasolt.

Ha esetleg újabb erotikus kalandra vágynál, akkor nézd meg szexjátékszereinket az intimshop boltban, vagy itt az intim webshop, nézelődj tovább.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS, szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín Zöld

Keresés