Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Klitorisz izgató spray Clit me high cannabis oil

Ár:
6.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 10.
Gyártó: Intt

Klitorisz spray női élvezet és vágyfokozó. Kannabisz illatú spray a csikló izgatására, amely intenzív vibráló, pulzáló és frissítő hatást biztosít. Az amazóniai növényekből származó hatóanyagai növelik a csikló érzékenységét, ami intenzívebb orgazmust biztosíthat. Klitorserkentő kannabiszmagolajjal és amazóniai növényekkel a csikló izgalmához, mely intenzív vibráló, lüktető és forró hatást biztosít. Amazóniai növényekből származó hatóanyagai növelik a csikló érzékenységét, ami intenzívebb orgazmushoz vezethet. Jellemzők:
- Cannabismag olajjal
- Rezgő, lüktető és meleg hatás
- Aktív összetevők amazóniai növényekből
A spray intenzív bizsergő és melegítő hatást biztosít, tökéletes az előjátékhoz. Az összetevők növelik a csikló érzékenységét, ami intenzívebb orgazmushoz vezethet.
Használati utasítás: Rázza meg a terméket, vegye le a kupakot, és legfeljebb 3 spray-t vigyen fel a csikló területére, óvatosan masszírozva.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A nők legegyszerűbben a csikló izgatásával juthatnak el az orgazmushoz. A csiklómasszázs a világ egyik legjobb dolga, ezt bármelyik nő megerősítheti. Ennek az apró szervnek köszönhető, hogy a nők egymás után többször is el tudnak élvezni. Kétszer annyi idegvégződés található itt, mint magában a komplett nemiszervben, ezért intenzíven reagál minden ingerlésre.

Cannabismag olajból és amazóniai növényekből készült klitorisz izgató cseppentő, mely intenzív rezgésérzetet, lüktetést és melegítő hatást biztosít. Aktív összetevői növelik a csikló érzékenységét és intenzívebb orgazmusokat biztosítanak.

Budapesti szexüzletünk számodra is nyitva áll, eladóink segítőkészek, készséggel állnak rendelkezésedre és felkészültségüknek hála felmerülő kérdéseidre ők tudni fogják a választ, ami a szexboltba lépéskor fogad a barátságos légkör.
Nem csak megrendelni tudod ezt a Klitorisz izgató spray Clit me high cannabis oil portékát, hanem ha üzleti készleten van, máris megveheted. 

Külső raktáron Igen
Nem nőknek
Speciális jellemző illatos
Speciális jellemző stimuláló
Speciális jellemző melegítős
Termékcsoport spray

Keresés