Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Klitoriszágas vibrátor, melegítős piros Svakom angel 19 cm

Ár:
22.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2021. október 25.
Gyártó: Svakom
Nyúl vibrátor! A Svakom cég igen csak lendületben van, egymás után jönnek ki a jobbnál- jobb, átgondolt, kiváló minőségű termékekkel. Ebbe a sorba kiválóan illeszkedik bele a Svakom Angel névre hallagató vibrátora, melynek számos különleges, érdekes funkciója van.
A nem túl nagy méretű, enyhén puha felületű, kissé rugalmas vibrátortestet szinte teljes egészében bőrbarát szilikon borítja, ez alól csupán az alján lévő ezüst színű végződés bújik ki, ami műanyagból készült, ennek ajján található a töltő nyílás.
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft rendelés esetén!

Leírás és tulajdonságok

A Svakom elegáns Angel fűtött vibrátora rózsaszínben és vörösben. Sokoldalú vibrátor két motorral és hatékony hordókontúrral. 7 +1 rezgésmóddal és 5 sebességgel felszerelve. Összesen 36 különböző hullám. A fűtési funkció 38 fokig nem engedi megdermedni a legsúlyosabb fagyokban! De komolyan, a meleg törzs behatolása (az emberi test hőmérsékletére felmelegítve) kényelmet és érzéket ad a szexnek. A G-pont és a csikló egyidejű kettős stimulálása még a leghidegebb lánynál is erotikus hullámokat ébreszt. Élvezze az Angel vibrátort a fürdőszobában! Az akkumulátor kapacitása 650 mAh, teljes feltöltésig 1 óra és folyamatos munkaidőig legfeljebb 3 óra. A rezgés zajszintje kevesebb, mint 50 dB. A törzsből kiágaskodó klitorisz ág kellően rugalmas. Az eszközben két darab motor kapott helyet, egy a fő ágban, egy pedig a klitorisz ágban.

A motorok igen erősek, közepes tónusú rezgéseket bocsájtanak ki magukból, hangkibocsájtásuk csak a nagyobb rezgési fokozatban válik erősebbé, de még akkor is bőven a csendes kategóriában marad.  A két motor egymással szinkronban működik, külön- külön nem vezérelhetők, a fő ágban lévő motor teljesítménye ugyanakkor alapból erősebb, mint a klitorisz ágban lévőé.
Az említett különleges funkcók közé tartozik hogy a játékszer egy gomb megnyomása után felmelegszik kb. testhőmérsékletre, ez nagyban fokozhatja a komfortérzetet.

Mondjuk ennek a funkciónak a használata nincs jótékony hatással a készülék akkumulátorára, tehát ha gyakran melegítjük, akkor gyakrabban is kell majd töltenünk. A játékszer vezérlése igen egyszerű, négy gomb áll hozzá rendelkezésre, a legfelső gomb a fűtés be és kikapcsolására szolgál.
Az alatta lévő háromból, a középső lenyomva tartásával tudjuk a rezgést be és kikapcsolni, illetve bekapcsolás után ezzel léptethetjük a rezgésprogramot.
A másik két gomb pedig az intenzitás erejének beálltására szolgál. Van még egy érdekessége, hogy rendelkezik egy úgynevezet "Intelligent Mode" programmal, ne erre nem jöttünk rá hogy mi, de ha semmi lenne (nyilván nem az), ez a készülék akkor is megéri az árát :).

Teljes hossza: 19 cm
Behelyezhető hossza: kb.
10,5 cm
Legnagyobb átmérője: 3, 2 cm
A klitorisz ág hossza: 5 cm
Tömege: 146 gramm
Anyaga: kiváló minőségű szilikon
7 vibráció program + 1 intelligens mód
5 fokozatban állítható rezgéisntenzitás
Teljesen vízálló kivitel
Akkumulátor: Li- Poly, 650 mAh
Töltési idő: 1 óra
Működési idő: akár 3 óra (ez nagyban függ a használat módjától, főleg a fűtési funkcióra való tekintettel)
USB- s töltőkábel és tároló tasak a dobozban
Esztétikus csomagolás, kiváló minőség
Könnyű a Klitoriszágas vibrátor, melegítős piros Svakom angel 19 cm megvásárlása, rendeld meg, vagy személyesen is jöhetsz érte szexshop üzletünkbe.

Külső raktáron Igen
Átmérő (cm) 3,3
Elem Újratölthető
Szín Piros
Anyag Szilikon
Hossz (cm) 19,1
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző melegítős
Hossz 16 - 20
Átmérő 3 - 3,4

Klassz nyuszi vibrátor

A Svakom cég igen csak lendületben van, egymás után jönnek ki a jobbnál-jobb, átgondolt, kiváló minőségű termékekkel. Ebbe a sorba kiválóan illeszkedi bele a Svakom Angel névre hallagató vibrátora, melynek számos különleges, érdekes funkciója van.

A nem túl nagy méretű, enyhén puha felületű, kissé rugalmas vibrátortestet szinte teljes egészében bőrbarát szilikon borítja, ez alól csupán az alján lévő ezüst színű végződés bújik ki, ami műanyagból készült, ennek aján található a töltő nyílás. A törzsből kiágaskodó klitorisz ág kellően rugalmas. Az eszközben két darab motor kapott helyet, egy a fő ágban, egy pedig a klitorisz ágban. A motorok igen erősek, közepes tónusú rezgéseket bocsájtanak ki magukból, hangkibocsájtásuk csak a nagyobb rezgési fokozatban válik erősebbé, de még akkor is bőven a csendes kategóriában marad.  A két motor egymással szinkronban működik, külön-külön nem vezérelhetők, a fő ágban lévő motor teljesítménye ugyanakkor alapból erősebb, mint a klitorisz ágban lévőé.

Az említett különleges funkcók közé tartozik hogy a játékszer egy gomb megnyomása után felmelegszik kb. testhőmérsékletre, ez nagyban fokozhatja a komfortérzetet. Mondjuk ennek a funkciónak a használata nincs jótékony hatással a készülék akkumulátorára, tehát ha gyakran melegítjük, akkor gyakrabban is kell majd töltenünk.

A játékszer vezérlése igen egyszerű, négy gomb áll hozzá rendelkezésre, a legfelső gomb a fűtés be és kikapcsolására szolgál. Az alatta lévő háromból, a középső lenyomva tartásával tudjuk a rezgést be és kikapcsolni, illetve bekapcsolás után ezzel léptethetjük a rezgésprogramot. A másik két gomb pedig az intenzitás erejének beálltására szolgál.

Van még egy érdekessége, hogy rendelkezik egy úgynevezet "Intelligent Mode" programmal, ne erre nem jöttünk rá hogy mi, de ha semmi lenne (nyilván nem az), ez a készülék akkor is megéri az árát :).

 • Teljes hossza: 19 cm
 • Behelyezhető hossza: kb. 10,5 cm
 • Legnagyobb átmérője: 3,2 cm
 • A klitorisz ág hossza: 5 cm
 • Tömege: 146 gramm
 • Anyaga: kiváló minőségű szilikon
 • 7 vibráció program + 1 intelligens mód
 • 5 fokozatban állítható rezgéisntenzitás
 • Teljesen vízálló kivitel
 • Akkumulátor: Li-Poly, 650 mAh
 • Töltési idő: 1 óra
 • Működési idő: akár 3 óra (ez nagyban függ a használat módjától, főleg a fűtési funkcióra való tekintettel)
 • USB-s töltőkábel és tároló tasak a dobozban
 • Esztétikus csomagolás, kiváló minőség

Keresés