Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Korbácsok, paskolók, pálcák és a BDSM fenyítés eszközei

Korbácsok, paskolók, pálcák és a BDSM fenyítés eszközei

A korbácsok speciális kiegészítők fenekeléshez, amelyeket a BDSM és a klasszikus erotikus játékok során egyaránt használnak. Ezekkel a BDSM játékszerekkel mindkét partner számára kényelmes és kellemes használni, mivel könnyebb szabályozni az ütés erejét, ezáltal az érzetek intenzitását is. A BDSM-rajongók mindent megtalálnak, amire szükségük van a finom bőr paskolóktől, egészen a fém korbácsokig. 

A korbácsolás és a paskolás sokak egyik kedvenc eszköze a szexuális élet felpezsdítéséhez. Népszerűsége nagyrészt izgalmas hatásának köszönhető. Az enyhe ütések fokozzák a véráramlást, ennek következtében az erogén zónák érzékenyebbé válnak az érintésre. Különösen hatékony, ha a fenék környékét és a belső combokat stimuláljuk általa. A pálca vagy a paskoló merevségétől függően szabályozható az ütési erő, és ezáltal az élmények intenzitása is. A folyamat érzelmi összetevője külön figyelmet érdemel. Az alávetettség és a kiszolgáltatottság érzése a hétköznapi simogatásoknál sokkal hevesebb szenvedélyt lobbanthatnak fel.

A korbácsok általában kemény fogantyúja és rugalmasabb szára van. A gyártási anyagoktól függően készülhetnek valódi és műbőrből, velúrból, vinilből, polivinil-kloridból, poliuretánból, műanyagból. A fogantyúk műanyagból, rugalmas gumiból, valamint fémből vagy fából készülnek. 

Tippek kezdőknek a korbácsok helyes használatához

  • Ha a partner beleegyezett kísérletezésbe, kezdje lágy és gyengéd mozdulatokkal, és csak fokozatosan növelje az ütések erejét, és ütemét, miközben végig figyel partnere visszajelzéseire.
  • A legérzékenyebb területek a fenék és a belső combok. Erőteljes véráramlást biztosít az erogén területeken, kiváló előjátékként, mivel kellően izgalomba hozhatja partnerét. Azonban ne kísérletezzen erős ütésekkel a gerinc mentén, az ízületeknél és az inaknál! Tilos oldalt ütni, hogy ne érintse a vesét.
  • Célszerű az ütéseket és a simogatást váltogatni, hogy a verés édes kínzássá váljon, ne erőpróbává.
  • Ügyeljen a kiegészítőkre is! Például, fokozhatja a hatást, ha a korbács mellé csipke- vagy selyemmaszkot is választ. Vagy tollas végű paskolót, így felválva csiklandozhatja, és fenekelheti kedvesét.

A megfelelően kiválasztott termékek mindkét fél számára felejthetetlen pillanatokat okoznak! Érdemes gondosan odafigyelni a verőeszköz kiválasztására, hogy a folyamat minden résztvevő számára kellemes és érdekes legyen.  Az ütés erőssége a felhasználástól is függ. Hagyományosan a korbácsok a következő típuskora oszthatóak:

Többszálas korbácsok. A puha száral és a kemény fogantyú a közepes erősségű ütésekhez ideális. Ezek korbácsok, paskolók, pálcák akár kezdőknek is megfelelőek. A test bármely részén használható. Egy kis korbácsoló akár intim területeken is használható. Leggyakrabban természetes vagy mesterséges bőrből készülnek.

Rugalmas pálcák. Ütés után visszatérnek eredeti formájukba. A fogantyú merev, a szárapedig rugalmas. Ezek a rudak közepesen erős, és célzott ütésekre képesek. Használatkor fontos az ütközési erő kiszámítása.

• Merev korbácsok. Ezek az eszközök merevek, nem rugalmasak. Többnyire fából vagy fémből készülnek. Nagyon erős, célzott ütésekre képesek, ezrét nagyon óvatosan kell bánni velük ,mivel könnyen sérülést okoznak. Csak a a tapasztalt felhasználóknak ajánljuk.Webshopunkban korbácsok, paskolók és pálcák nagy választékát kínáljuk mindazoknak, akik még csak most ismerkednek a BDSM világával, és azoknak is, akik már pontosan tudják, mire van szükségük. Ezenfelül kedvező árakat, kiváló minőséget és folyamatosan frissülő választékot kínálunk.

A szexuális örömök páratlan élvezetet okoznak, a BDSM pedig lehetővé teszi a változatosságot, új érzelmek elhozását egy BDSM készlet segítségével. Ez egy speciális terméktípus, amelyet dominanciával és kemény szex elemeit tartalmazó intim játékokhoz használnak.

BDSM készletek

A BDSM elemekkel rendelkező szexuális játékokhoz készült termékek választéka különféle játékok és egyéb eszközök széles választékát tartalmazza. A legnépszerűbbek a következők:
- elektromos stimulátorok, vibrátorok és vibrátorok;
- maszkok, nyakörvek, tisztasági övek és egyéb hordható kiegészítők;
- kiegészítők szerepjátékokhoz - ostorok, ostorok, korbácsolók, speciális ruhák;
- a testhez való rögzítésekkel - bilincsek, láncok, testkötések és hasonlók;
- viaszgyertyák, szikék, mellbimbó- és herebilincsek.

A férfi és női nemi szervek, a végbélnyílás súlyosabb ingerlésére is vannak eszközök.

A BDSM az SM egyik eleme, és ennek említésére azonnal feltűnik egy uralkodó úrnő bőrostorral a kezében és egy rabszolgával a lábánál. Vagy éppen ellenkezőleg, egy kegyetlen mester, aki úgy döntött, hogy megbünteti a kelletlen szolgálóleányt. Valójában a BDSM senkit sem hagy közömbösen, van, aki utálja, vagy éppen ellenkezőleg, dicséri és felejthetetlen örömet szerez belőle, és van, aki szeretné, de nem meri kipróbálni.

Általánosságban elmondható, hogy a BDSM a szerepjátékok különleges fajtájának tulajdonítható, amelyek további speciális attribútumokat igényelnek, amelyek lehetővé teszik a folyamat teljes élvezetét és felejthetetlen, páratlan élvezetet.

A BDSM-hez készült termékek annyira különböznek egymástól, hogy először bemelegíthet könnyű botokkal, majd áttérhet a rugalmas rattan vesszőkre vagy a bőrkorbácsra.

Ha még nincs ilyen kiegészítő a játékkollekciójában, akkor itt az ideje, hogy felfedezze az INTIM CENTER szexbolt kínálatát, és vegyen magának egy BDSM készletet, amelynek költsége jóval alacsonyabb lesz, mintha az összes kiegészítőt külön vásárolná meg. Oldalunkon különféle trükkök széles választékát találja, különféle változatokban, megfizethető áron.

Ha most úgy döntött, hogy kipróbálja a szexet a BDSM elemeivel, nagyszerű lehetőség egy speciális készlet vásárlása, amely tartalmazza a BDSM fő kellékeit. A készlet minden eleme ökobőrből és fémből (szegecsek, cipzárak, láncok) készült, belül puha ruhával borítva, karabinerekkel és láncokkal rögzítve. Egy szett vásárlásakor megfizethető áron kapja meg a BDSM játékokhoz legszükségesebb kiegészítőket.

Ezen kívül, ha kívánja, további kiegészítőket is vásárolhat a készlethez, mint például geg, kötözőkötelek, bőrmaszk, ostor, bimbóbilincsek és még sok más.

Azok számára, akik szégyellik elmesélni lelki társukat valódi szexuális vágyaikról, kiváló választás lesz a pihe-puha bilincs, a puha, könnyű ostor és a gyönyörű pórázos nyakörvek, amelyekkel finoman utalhat vágyaira, és nem ijesztheti meg partnerét. Az ilyen játékok nem okoznak fájdalmat és változatossá teszik szexuális életét.

Fedezze fel a szórakozás új módját az intim szexshop üzlet és online áruház legjobb felnőtt játékaival. Törődünk vevőinkkel, és csak megbízható gyártók minőségi termékeit kínáljuk.

Keresés