Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kozmetikumok az intim higiéniához és szexhez

Kozmetikumok az intim higiéniához és szexhez Meg fogsz lepődni, de a vevők nem adják nehezen megkeresett pénzüket egzotikus illatért vagy divatmárkáért, inkább fizetnek a szenvedélyért és a vágyfokozásért! Az intim kozmetikumok nem csupán parfümök vagy illatos krémek, mindenekelőtt szexuális vágyat kiváltó és fenntartó termékek. Tehát, ha fokozni szeretné a szexuális élményeket, maximálisan élesíteni az érzéseket, vagy akár új, eddig ismeretlen benyomásokat szeretne szerezni, akkor közvetlen út vezet egy szexbolt felé.

Az intim kozmetikumok azzal is vonzanak, hogy főleg természetes összetevőket tartalmaznak - kivonatokat, kivonatokat, illóolajokat, amelyek nem csak az egészségre ártalmasak, hanem gyakran olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy megakadályozzák az intim szféra különböző rendellenességeit.

Nemi szervek
A nemi szervek gondozására szolgáló kenőanyagokat helyezzük előtérbe, megváltoztatva a nagyközönség véleményét, miszerint a felnőtt áruházak csak szexuális kapcsolatokra való termékeket árulnak. De tedd fel magadnak a kérdést, mikor lehetséges a kényelmes bensőséges kapcsolat egy férfi és egy nő között? A válasz nyilvánvaló - amikor a titkos helyek rendben vannak! A B5 provitamint tartalmazó természetes összetevőkön alapuló intim kozmetikumok regeneráló tulajdonságokkal bírnak, elősegítik a gyógyulást, kiküszöbölik az visszataszító szagokat és normalizálják a nemi szervek nyálkahártyáját, mind férfiaknál, mind nőknél. A nemi szervek irritációja esetén ajánlott használni, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a kenőanyagok nem gyógyszerek

Izgalmas kozmetikumok férfiaknak és nőknek
Az intim kozmetikumokkal kapcsolatos termékek íratlan népszerűségének második helyén a stimuláló krémek és gélek találhatók. Miután megkóstolták, lehetetlen visszautasítani őket. Egyetértek, ez közhelynek tűnik - ő akarja, de ő nem. Vagy már nem akarja, de a lány mégis ... általában maga is mindent megért. A szexuális eltérés nagy probléma. És itt izgalmas krémek segítenek - ők képesek percek alatt felgyújtani a szenvedély tüzét. Néhány csepp az erogén zónákra és a hosszú távú izgalom garantált. Ezenkívül az ilyen gyógymódok növelik az általános érzékenységet, és az erogén zónákat is jobban reagálják a simogatásra. Az eredmény tépelő, észbontó orgazmus. Az ilyen szexuális "dopping" nagyon hasznos lesz olyan esetekben, amikor egy nőnek nehézségei vannak az orgazmus elérésében.

Síkosítók szexhez
A síkosságot elősegítő kenőanyag-gél jogosan foglalja el a kereslet harmadik helyét. Ő fog segíteni, ha egy hölgynek nincs elegendő természetes kenése, vagy az gyorsan elfogy. A kenőanyag miatt a hüvely behatolása gyengéd és kellemes, a súrlódások pedig puhák lesznek. És természetesen a kenőanyag nélkülözhetetlen az anális szexhez - ezzel rendkívüli teltség és intenzitás érzése érhető el. A kellemes illat pikáns érintéssé válik az összképben. Egyébként sok kenőanyag is ehető - az ezekkel végzett kísérletek általában új „dimenziót” kapnak. Az orális szex most "illatozhat", mint eper vagy választott csokoládé.

Vannak fogamzásgátló gélek is - egyfajta "biztosítás" az óvszer számára. Még akkor is, ha a fogamzásgátló elszakadt, a terhesség valószínűsége rendkívül alacsony.
Meg fog lepődni, de még vannak eszközök a szüzesség szimulálására - egy speciális kenőanyag a hüvelynyílás szűkülését okozza, hasonló érzéseket nyújtva, mint az első közösülés során.

A krémek és az elhúzódó gélek igazi ajándék a férfiak számára. Megtisztelő negyedik helyet szereztek a szimpátiák "bulvárlapjában". Ez a férfi intim higiéniai kozmetikumok a nemi aktus meghosszabbítását szolgálják, némileg csökkentve a pénisz idegvégződésének érzékenységét. A krémet a pénisz bőrébe dörzsölik, főleg a fejébe, és a férfi képes hosszú ideig fenntartani az erekciót. Az orgazmus kialakulása elmarad, de a gyógyulási idő is rövidebbé válik. Egyszóval a férfiak boldogok - csakúgy, mint a gyönyörű hölgyek.

Nos, és természetesen pultjainkon - valódi és virtuális - a WC-vizek, parfümök és dezodorok széles választékát mutatják be. Ez utóbbiakat általában testápolásra használják, de a parfümök és az illatosítószerek általában feromonokat tartalmaznak - kémiai összetevőket, amelyek nemi vágyat okoznak. Az ilyen intim kozmetikumok, ha a testre kerülnek, élénk érdeklődést ébreszthetnek az ellenkező nem tagjai iránt. Ami érdekes, hogy a társad nem képes szaggal meghatározni az izgalmas komponensek jelenlétét, csak izgalmat és vágyat érez a szoros kapcsolatba lépésre.

Keresés