Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ladyagra vágyfokozó nőknek - 10 db

Ár:
13.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 09.
Gyártó: Pills

Női vágyfokozó. Ladyagra  étrend-kiegészítő kapszula nőknek 10 db. A Ladyagra alkalmazási javaslata: naponta 2 kapszula bevétele javasolt lehetőleg éhgyomorra. A kapszulát 30-40 perccel az aktus előtt vegye be, bőséges folyadékkal! Ne lépje túl a napi adagot! A Ladyagra speciálisan nők számára kifejlesztett étrend-kiegészítő kapszula, amely olyan gyógynövényi összetevőket tartalmaz, amelyek hatékonyan növelik a női libidót. A készítményt azon hölgyek számára ajánljuk, akik szeretnének megszabadulni az alacsony libidó által okozott kellemetlenségektől.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A hétköznapok során felgyülemlett stressz, a fáradság, a különböző fogamzásgátlók, a hormonális változások mind-mind olyan tényező, melyek negatív hatással vannak a női vágyra, a libidóra. Tapasztalta már, hogy bár úgy gondolta, hogy van kedve az együttléthez, mikor arra került a sor, mégsem ment minden zökkenőmentesen? Érezte már úgy, hogy egyszerűen nem tud ráhangolódni a szexre, a partnerére, folyamatosan hétköznapi gondolatok terelték el a figyelmét? A legtöbb nő életében adódnak olyan időszakok, mikor a libidó a szokásosnál alacsonyabb, mikor a vágy nem olyan tüzesen lángol, mint korábban. Ennek persze érzelmi okai is lehetnek, de sokszor egyszerűen csak aprónak tűnő külső körülmények a felelősek az alacsony libidóért. Szerencsére ilyenkor is van egyszerű és hatékony megoldást!

Figyelmeztetés!
Magas illetve alacsony vérnyomás esetén óvatosságot igényel. A készítményt várandós nők és szoptatós anyák nem használhatják. A készítmény 18  éves kor alatt nem szedhető. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kiszerelés 10 kapszula. Összetevők/ Hatóanyag a napi adagban (2 kapszula):

Maca gyökér kivonat (Maca root extraxt) 180 mg
Fenyő kéreg kivonat (Pine bark extract) 100 mg
Damiána levél kivonat (Damiana leaf extract) 60 mg
Gyömbér kivonat (Ginger kivonat) 60 mg
Szárcsagyökér kivonat (Sarsaparilla rhizome extract) 45 mg
Fekete bors kivonat (Black pepper extraxt) 5 mg Magnézium-sztearát, zselatin kapszula, rizsliszt

Tárolása:
Száraz, hűvös helyen. A terméket gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Külső raktáron Igen
Termékcsoport tabletta, kapszula

Keresés