Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Lányok szexkalandja, erotikus történet

Nagyon meghökkent mikor meglátta Ágit a puncijával játszadozni. Ági ránézett és azt mondta neki, gyere fiam, gyere baszni. A fiú nem tudta mit csináljon, fusson vagy meneküljön, de mire feleszmélt kétségei közül már csak egy szál alsó volt rajta az is duzzadt rendesen. Dóri rátette kezét a fiú aljára és vidám hangon megállapította, hogy ennek a fiúnak már áll a farka.

Havas teli idők járnak mostanában, mert hiszen karácsony estéje a mai dátum, ilyenkor ugye mindenhol együtt a család, és így töltik ezt a szép ünnepet.
A külváros egy piszkos városnegyedében, már vagy fél éve laknak együtt albérletben egy öreganyónál Dóri és Ági, a két legjobb barátnő. Mindketten már elvégezték a közép iskolát és munkaviszonyban vannak Dóri a fővárosi Skála áruház egyik elárusítónője, Ági pedig egy belvárosi cipőboltban tevékenykedik már több mint egy hónapja. Keresetük elég jónak számit a mai viszonyokhoz képest, ezért úgy döntöttek, hogy eljönnek otthonról, na meg a másik dolog, a szülői veszekedések mentek már az agyukra.
Két napja voltak a téren fenyőfát vásárolni, akkor látták őket utoljára, legalábbis kint az utcán.
Dóri és Ági, mind a ketten jó formában lévő, csinos, szexi lányok, modern ruhaviselettel, és olyanok, mint egy mai modern lánynak kell lennie. Tehát tekintsünk be a két barátnő karácsonyába, ami egy kicsit szokatlan, hiszen ők nem a családdal töltik az ünnepet:
Tehát a külvárosban vagyunk, egy kopott házban, melynek második emeletén a 23. számú ajtó mögött zajlanak az események. Már minden készen áll, a fenyőfa is fel van díszítve, sőt sütve és főzve is meg van minden.
A nappaliban ülnek és bontják az ajándékokat.
Dóri egy csiklóvibrátort kapott, és Ági pedig gésagolyókat.
- Ági te, próbáljuk ki, hát ha selejt, és vissza kell vinni...
- Rendben - mondta Ági.
Az ágyon fekszenek teljesen meztelenül, ahol a két vad szexi lány játszadozni kezd.
- Ági érintsd a mellemhez a műfaszt.
- Milyen érzés ?
- Jaj de izgató (s közben a puncijával játszott, a szeméremajkait dörzsölte)
- Tedd be, tedd be a pinámba, olyannyira kérlek...
Így csúsztasd bele, így finoman, jaj de jó göröngyös, ah, mélyebbre, tök jó, most húzd kifelé, ahhhh... de jó...
Ági nem bírta és a másik kezével a pinájához nyúlt itt - ott.
Kb.10 perc telt el, és...
Ahhh csináld, gyorsabban, ohhh.. most így vedd ki, akarom, hogy kinyaljál. Áginak sem kellett több és ráhajtotta fejét Dórika puncusára. Csak úgy cuppogott, és nyalt Ági lányunk mikor Dóri, már nem bírta tovább visszafogni magát és:
AAAHh elmegyek, most csorgok, ahhh,...
Ezt követően helyet cseréltek és Ági szétrakta a lábait:
Dóri belecsúsztatta a műfaszt Ági lyukába és élvezték tovább. Ági megjegyezte, hogy jobb lenne az igazi fasz az ő picsájába. Ahogy ezt kimondta, csöngettek.
Dóri felkapta bugyiját, de a nagy sietségben a melltartóját elfelejtette. Ajtót nyitott. Az ajtóban egy kb.16 eves srác állt, aki szegény, nem tudta hogy most hova nézzen. Elkezdett nyögdécselni valamit, hogy az egyik barátnőjéhez akart menni és ezt a címet adta meg neki, és most nem érti ezt az egészet. Na erre a lánynak sem kellett több, és behúzta magával.

Az ajtó mögött a fiúnak ezt mondta: De aztán nehogy elmond, hogy hol voltál.
A fiú nem szólt és beljebb ment. Nagyon meghökkent mikor meglátta Ágit a puncijával játszadozni. Ági ránézett és azt mondta neki, gyere fiam, gyere baszni. A fiú nem tudta mit csináljon, fusson vagy meneküljön, de mire feleszmélt kétségei közül már csak egy szál szlipi volt rajta az is duzzadt mit a duzzadék. Dóri rátette kezét a fiú szlipijére és
vidám hangon megállapította, hogy ennek a fiúnak már áll a fasza. Már lenn is volt a gatya a fiúról és ő ott állt meztelenül álló fasszal. Dórika elkezdte szopni a srác farkát, úgy, hogy csak úgy cuppogott. Ági a pinájával játszott. A srác közben nézte Ágit és igen csak
megkívánta őt.
Mikor Dórika megelégelte, azt mondta, gyere feküdj le Ágika mellé. Ő persze nem ellenkezett és már az ágyon is feküdt.
Ági így szólt: Nem akarod érezni a melleimet ?
De, válaszolt a fiú, nagyon is. Ekkor már a fiú a kezével életében először simogatott női melleket és nagyon de nagyon tetszhetett neki, mert már szájába is vette őket, és úgy játszott velük - közben Ági Dórira nézett és elmosolyodott, minthogyha csak azt mondták volna egymásnak, csak hadd játszon, úgysem volt még senkivel a szűz fiú. Már a fiú kezdett lefelé haladni a lány testén, a köldökét ízlelgette, mikor még lejjebb akart menni, a lány ezt mondta: Nono, hova - hova ezt még nem szabad. (mosolygott Ági). A fiú, mintha egy kicsit megijedt volna. Ekkor Ági a fiú farka fölé hajolt és elkezdte szopni. Ez így ment egy jó darabig, szegény fiú csak nyögdécselt az izgalomtól. Most Dóri fogta a kezével a kemény fiatal faszt és fel - le húzogatta rajta a finom bőrt.

Ezután Ági ezt mondta a fiúnak: Most pedig átélsz olyat, amit még eddig sosem éltél át, és sosem felejted el.
Ági ráült a fiú farkára, és fokozatosan beljebb csúsztatta magának. Mikor már csak a golyók látszottak ki a faszból, és maga a dákó jó mélyen volt, elkezdett Ági lovagolni a fiún. Szegény srác, most tapasztalt az élet ízéből egy kicsit. Ezután Ági ezt mondta:
Most hanyatt fekszem és így basszál. Neki sem kellett több, már be is hatolt a lányba, a finom szőrös és nedves pinába, amely a srácnak eddig csak kizárólag tabu téma volt, és csakis újságokban, vagy TV - ben láthatott ehhez hasonlót.
Basztak és basztak, mikor Ági érezte, hogy valami forró spriccel a pinájába, és rögtön kikapta a faszt és ráspriccelte a felét az ágyra, és gyorsan oda hajolt Dóri is és ami maradt azt az arcukra. De most Ági jól ráförmedt a fiúra: Hé te, ezt máskor meg ne próbáld,
hogy a pinámba lövelled a faszod, azt akarod, hogy állapotos legyek?

Dóri, azt mondta: Hagyd őt, lehet, hogy azt sem tudta mi is az az orgazmus.
De ekkor már egymásról nyalogatták a forró gecit. A srác fasza újból kezdett ágaskodni ennek láttán.
Most Dóri vette kezelésbe és szopni kezdte. Ezután a srác hátulról kefélte, ami Dórinak nagyon jól esett, s közben el is élvezett a lány.
A srác nem tudta felfogni, hogy is lehet ilyen gyönyörű a női test, hogy lehet ilyen formás melleket és ilyen szép, de nem is szép, hanem gyönyörű, vagy inkább ember feletti puncit, ilyen alakot, ilyen egyszerűen megfogalmazhatatlanul gyönyörűt alkotni.
Most már ismét szopta Dóri a fiút és már a fiú felnyögött, hogy: Jööön ! És Dóri szája érezte, hogy jön az első löket, aztán a második, aztán rendezetlen idő múlva az újabb meg az újabb löket. Most Dóri teli szájjal szopta tovább a faszt, aztán oda hajolt barátnője
Ági fölé is, és akkor kinyitotta száját, hogy neki is jusson valami. Így játszottak egymással, amikor csak egy ajtócsapódást hallottak, amire mindketten felnéztek és a fiút már sehol sem látták. A fiú meglépett, de biztos feledhetetlen emlék lesz ez az ő számára.

Míg a két lány egymásnak ezt mondta:
Hát ilyen fiatal fiú létére és ilyen fasszal, ez már nem semmi, és folytatták a dolgot most már kettesben, a fiú nélkül.
Dóri és Ági azóta is jó barátnők, még mindig együtt laknak, csak már nem a piszkos poros külvárosi háztömbben, hanem egy XI. kerületi lakásban, ami már az övék. Dóri azóta barátra lelt, és most hármasban csinálják a szexet Ágival, ez mindhármuknak megfelel. De mindemellett hirdetést adtak fel az ÖKM című magazinban, minek segítségével, fantasztikus csoportos - szexet éltek át már nem egyszer. Ezáltal a két barátnő nagyon jól keres, mert a szolvens urakból és lányokból, mindig akad bőven.
Ez volt Dóri és Ági esete.

Tartalomhoz tartozó címkék: szex történet történetek

Keresés