Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Léghullámos csiklóizgató fekete Satisfyer Pro 2 generation 3 with liquid air bluetooth app

Ár:
30.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Satisfyer

Fekete színű léghullámos és vibrátoros csiklóizgató applikáció nélkül is könnyen kezelhető a nyomógombok segítségével. Ergonómiailag kialakított, bőrbarát anyagból készített, halk működésű, 11 léghullámos és 12 rezgési funkcióval rendelkező, 2 motorral ellátott, halk működésű csiklóizgató. Különlegessége az ún. Liquid Air technológia, mely az ergonómiailag kialakított szívókorongban a víz mozgását utánozza.
2 motor, léghullám mellett vibrációval is kényeztet. Továbbfejlesztett, ergonomikus szívókorong. Teljes egészében, prémium, maximálisan bőrbarát szilikonnal borított felszín. Okostelefonról is irányítható! Rezgő motor és léghullámos technológia egyetlen készülékben szuper intenzív, különleges stimuláció a csiklón. Okos készülékről vezérelhető átadhatod kedvesednek az irányítást, egyedi rezgés- és léghullám impulzus módokat hozhatsz létre, így gyakorlatilag a stimulációk és ingerek száma szinte végtelen. Bőrbarát anyag érzékenyeknek, allergiára hajlamosaknak is ideális. 100% vízálló kialakítás kádban, vagy a zuhany alatt is élvezhetitek a bizsergető örömöket! Beépített akkumulátor nem kell vesződni az elemekkel.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Satisfyer Connect díjnyertes applikáció segítségével egyedi funkciókat lehet alkotni, akár zenei ritmusból (pl. Spotify), saját vagy párunk hangjából vagy környezeti zajokból is, amelyeket meg is lehet osztani másokkal. Biztonságos video chat kapcsolatot is kezdeményezhet, így akár partnere is irányíthatja az eszközt, miközben láthatják is egymást. A csomag tartalmaz egy felhelyezhető fejet is. Vízbázisú síkosító javasolt.

Satisfyer Connect APP telefonos vezérlés
Miután a bekapcsoló gombot (középső gomb) hosszan lenyomva tartva készenlétbe került a kényeztető, ezt követően már okos telefonról is irányítható a vibrátor. Az applikáció letöltésével a vezérlési lehetőségek kibővülnek.
A telefon, vezeték nélküli távvezérlőként funkcionáló távirányító. Video chat, kedvesed is átveheti a készülék vezérlését, így ő irányíthatja vágyaidat, miközben láthatjátok is egymást. Playlist-edre, kedvenc zenéid ritmusára is beprogramozhatod a gyönyörhullámokat. Rezgéstervező, egyedi rezgésmintákat hozhattok létre, érintéssel, emberi hanggal, külső zajokkal.

Vezesd át a hullámot a kristálytiszta orgazmusig
​A Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App a tökéletes játék, ha a csikló stimulációjáról van szó. A népszerű Satisfyer Pro 2 utódja sokkal több, mint egy klasszikus, Air Pulse technológiás nyomáshullám-vibrátor. Két motorjának köszönhetően most 12 vibrációs programmal is kényeztetheti magát. A lélegzetelállító forradalom azonban az innovatív Liquid Air technológiánk: a vékony és szuperpuha szilikon membránnal ellátott extra kupak intenzív hullámokat hoz létre, amelyek utánozzák a lüktető víz érzéki hullámát. A Pro 2 Generation 3 elárasztja testét ezekkel az örömhullámokkal, különösen természetes érzést keltve, és olyan kristálytiszta orgazmusokat tesz lehetővé, amilyeneket még soha nem tapasztalt. Inkább ugratja csiklóját az ismerős és teljesen érintésmentes Air Pulse technológiával? Mivel a Pro 2 Generation 3 Connect alkalmazáshoz két melléklet tartozik, mindig van választása. Merüljön el a 11 nyomáshullám-programban, melyeket egyedül használhat, vagy kombinálhat a játék rezgésmódjával. A Satisfyer Connect alkalmazásnak köszönhetően még több változatosságot élvezhet szólóülései során: létrehozhatja saját ritmusait a vibrációs tervezővel, csatlakoztassa Spotify-fiókját, és élvezze kedvenc dalának ritmusát, vagy hagyja, hogy partnere irányítsa a Satisfyert bárhol a világon. Az alkalmazás ingyenesen elérhető iOS és Android rendszerre. A Satisfyer Connect alkalmazásnak köszönhetően még több változatosságot élvezhet szólóülései során: létrehozhatja saját ritmusait a vibrációs tervezővel, csatlakoztassa Spotify-fiókját, és élvezze kedvenc dalának ritmusát, vagy hagyja, hogy partnere irányítsa a Satisfyert bárhol a világon. 

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Az alkalmazás ingyenesen elérhető iOS és Android rendszerre. A Satisfyer Connect alkalmazásnak köszönhetően még több változatosságot élvezhet szólóülései során: létrehozhatja saját ritmusait a vibrációs tervezővel, csatlakoztassa Spotify-fiókját, és élvezze kedvenc dalának ritmusát, vagy hagyja, hogy partnere irányítsa a Satisfyert bárhol a világon. Az alkalmazás ingyenesen elérhető iOS és Android rendszerre.

Vezérlés APP nélkül
A terméken három gomb is található. A középső gomb hosszan lenyomva tartásával kapcsolható be- és ki a készülék. Hullámjeles gomb az impulzushullám módok szabályozására. Két kis félköríves gomb a rezgésmódok irányítására. Az adott gombot hosszan lenyomva tartva kapcsolható be és ki a funkció, egyszeri, rövid lenyomással pedig a módok, erősségi szintek között válthatunk.

Töltőkábel csatlakoztatás
A termék töltése rendkívül egyszerű a mellékelt mágneses USB-kábelnek köszönhetően. A töltő csatlakozó a készülék alsó végén helyezkedik el, két kis fém pont.

Tisztítása
Minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Kímélő szappanos, langyos vízzel alaposan át kell mosni, majd leöblíteni és hagyni megszáradni.

  • A termékek síkosításához kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt! Minden használat előtt és után alaposan tisztítsd, fertőtlenítsd. Angol nyelvű használati útmutató, angol nyelvű app. Alkalmazás bármilyen Android vagy Apple okostelefonnal, táblagéppel és Apple Watch okosórával kompatibilis kizárólag. Vízállóság IPX7 maximum 1 m mélységig, maximum 30 percen át!

A Csiklóizgatók árucikkekről ha további infókat és híreket olvasnál, akkor érdekelhet a szex és erotika hírek blogunk is.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző app-vezérelt
Hossz 16 - 20
Átmérő 0 - 1,5
Átmérő 4,5 - 4,9

English

Pro 2 Gen 3 Liquid Air Technology Suction and Vibration. 

Get ready for a new wave of pleasure! The Pro 2 Generation 3 is the latest edition of our iconic Air Pulse pleaser, now also with vibration and innovative Liquid Air Technology which creates a sensation like the sensual surge of pulsing water. 

An innovated Pro 2, with an improved suction disc and a surface completely covered in extra soft silicone, ideal for sensitive skin. It has 11 suction functions and 12 vibration programs. Its ergonomic size to fit in the palm of your hand.

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.
    It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
    ​​Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.

With the new Liquid Air technology it imitates a sensual wave of pulsating water. Include an additional nozzle for new sensations and better oral sex. Its body is 100% silicone and has 2 powerful motors independent of each other. Characteristics:

  • Pro 2 Gen 3
  • With the new Liquid Air technology
  • additional nozzle
  • Improved Suction Disc
  • 11 suction functions
  • 12 vibration programs
  • 2 powerful motors independent of each other
  • High quality premium silicone
  • 100% silicone covered surface
  • Ergonomic design
  • Easy to clean
  • Water based lubricants are recommended
  • skin friendly material
  • Waterproof
  • Material: ABS, silicone (complies with EU standards, phthalate-free)

Satisfyer Pro 2 Generation 3 features the sensational NEW liquid air technology. Includes additional new cap with fine membrane to deliver pressure waves with touch, creating a water jet sensation. The body is firm with a soft, full silicone coating; the exchangeable + caps are made entirely of silicone. 

  • Liquid Air Technology
  • Vibration
  • Full Silicone
  • Bluetooth / App
  • Two powerful and independently controlled motors
  • 11 Pressure wave intensities, 12 vibration programs
  • App enabled, which offers an unending range of programs

It has finally arrived: A new wave of pleasure is here with the app enabled Satisfyer Pro 2 Generation 3. Featuring Satisfyer's innovative Liquid Air Technology, the newest generation of this classic Satisfyer mimics the sensual surge of pulsing water. 

  • Liquid Air Technology mimics the sensual surge of pulsing water
  • Stimulates the clitoris using intense pressure waves without direct contact
  • Compatible with the free Satisfyer App - Available on iOS and Android
  • Waterproof IPX7
  • 12 vibration programs
  • Whisper mode
  • Body-friendly silicone
  • Rechargeable
  • Magnetic USB charging cable included
  • Easy to clean

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App: Ride the wave to crystal clear orgasms
The Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect Appis the ultimate toy when it comes to clitoral stimulation. The successor to the popular Satisfyer Pro 2 is much more than a classic pressure wave vibrator with Air Pulse technology. Thanks to its two motors, you now also have the option of treating yourself to 12 vibration programs. The breathtaking revolution, however, is our innovative Liquid Air Technology: the extra cap with its thin and super-soft silicone membrane creates intense waves that mimic the sensual surge of pulsing water. The Pro 2 Generation 3 floods your body with these pleasure waves, creating a particularly natural feeling and enabling crystal-clear orgasms like you've never experienced before. You prefer to tease your clitoris with the familiar and completely non-contact Air Pulse technology? Since the Pro 2 Generation 3 Connect App comes with two attachments, you always have a choice. Immerse yourself in 11 pressure wave programs, which you can use solo or combine with the toy’s vibration modes. Thanks to the Satisfyer Connect app, you’ll enjoy even more variety in your solo sessions: create your own rhythms with the vibration designer, connect your Spotify account and come to the beat of your favorite song, or let your partner control your Satisfyer from anywhere in the world. The app is available for free for iOS and Android.

What are other benefits of the Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App?
The Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App comes in a refined, matte design. Unlike its predecessor, this innovative Satisfyer Air Pulse vibrator is made of 100 % seamless, skin-friendly silicone with Soft Touch Feel, which feels super smooth on your skin and is especially hygienic. Thanks to its waterproof (IPX7) finish, it's not only the ideal companion for a hot bath or a relaxing shower, but it's also easy to clean with warm water and mild soap. After you’ve reached mind-blowing climaxes, you can easily recharge the vibrator's integrated batteries with the included USB charging cable.

Keresés