Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Légiutas kísérő szerepjáték jelmezek, legyél szexi stewardess

Légiutas kísérő szerepjáték jelmezek, legyél szexi stewardess Késik vagy törölt járat? Semmi gond! Te – mint huncut stewardess – gondoskodhatsz a fedélzet leghíresebb utasáról, a kedvesedről! A szexi légiutaskísérő jelmezek egyikével biztonságos és kellemes utazást biztosíthatsz a pasidnak anélkül, hogy kimozdulna a hálószobájából!

Szexelni egy repülőgép fedélzeten egy bájos légiutas-kísérővel talán a leggyakoribb erotikus fantázia a férfiak számára. Ahhoz, hogy valósággá is váljon, segítségére lehet egy eredeti stewardess jelmez. Az ilyen légiutas-kísérők minden bizonnyal "kellemes repülést" biztosítanak a legkívánatosabb utasuknak!

Ha a választottad nem közömbös az ég és a repülőgépek iránt, akkor megszervezhetsz egy jelmezbemutatót otthon a stewardess jelmezedben - születésnapjára, az évforduló tiszteletére vagy bármilyen másik emlékezetes dátumára.

Eldöntötted, már melyik jelmez legyen a tiéd? Semmi gond, a lényeg, hogy mindegyik darab tudja, hogyan emelje ki szexi formáidat, és hogyan nyújtson sok örömet, hogy még jobban felmelegítsék a hangulatot, hihetetlenül izgalmas kiegészítőket is tartalmaznak. Sapka és jelvény? A légitársaság adatai? Mindegyiket megtalálod! Kérd meg kedvesed, hogy válassza ki kedvenc légitársaságát, és foglalj neki jegyet, minél előbb!

Általában a ruhákkal együtt a kellékek is mellékelve vannak a minél valósághűbb megjelenésért. Egyrészes ruha vagy kétrészes szett, kalap, kesztyű, harisnya, öv, nyakkendő stb. Nem kell külön kiegészítőket és egyéb elemeket vásárolni! Kiegészítőket ki is válogathatod a készletből, amelyeket egy szexi fehérneművel egészíthetsz ki.

Webshopunkon és az üzletben kiváló minőségű anyagból készült légiutas-kísérő szerepruhákat vásárolhatsz, amelyek kellemes tapintásúak, kényelmesek és remekül nyúlnak, ha kell, így biztosan kiemeli a remek alakodat. Illetve tele vannnak olyan megoldásokkal, melyek segíthetnek vizuálisan "nyújtani" a sziluetted, például egy dupla gombsor, egy mély nyakkivágás szintén karcsúsít és vonzza a figyelmet, vagy fodrok segíthetnek kiemelni az előnyösebb testrészeid. Az anyagok márkától függetlenül eltérhetnek.

Egy stewardess jelmez nem csak a hálószobában használható. Elmehetsz benne farsangra, halloween-i buliba, egy önbizalomnövelő profi fotózásra.

Stewardess jelmezben más lesz a szex

A légiutas-kísérő jelmez egy szexi női jelmez, amelyet a lányok magukra ölthetnek, hogy egy igazi stewardess képét testesítsék meg. Hiszen kedvesének úgy kell éreznie, mintha egy repülőgép fedélzetén, ahol elvonulhat egy dögös légiutas-kisérővel anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Sok férfi álmodik forró szexről egy légiutas-kísérővel, mivel az egyenruha. Sok lány arról álmodott, hogy egy nap megtestesíti egy ilyen légiutas-kísérő képét, és komoly vágyat ébreszt az emberében.

Egy stewardess jelmez fantasztikus módja annak, hogy új dologgal kísérletezzetek szexuális területen. A szexi fehérnemű szetteket minden férfi imádja és magadnat is szexinek és vonzónak fogod látni benne. Új érzelmek és érzések várnak mindkettőtökre – Üdvözöljük Önöket a fedélzeten! Járatunk a végtelen szenvedély és a fantasztikus szex földjére visz!

Az online webáruházunkban különböző anyagú és díszítésű szexi jelmezeket bármilyen mértben vásárolhatsz. Ha még most megrendeled 1-2 munkanapon kiszállítjuk Magyarországon belül bárhova!

Keresés