Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A legjobb szexbolt Budapesten az INTIM CENTER ❤️ minden nap nyitva

A legjobb szexbolt Budapesten az INTIM CENTER ❤️ minden nap nyitva

Az első és legjobb szexbolt vagyunk a városban! A kikereskedelmi szexüzlet a no1 és a legjobb a többi szexshop között. Mi vagyunk az intim üzletek legtapasztaltabbja, elsőként 1989-ban nyitottuk meg Budapesten. Az Intim Center szexshop egy fizikai üzlet és egy online áruház, amely sokféle terméket kínál felnőtteknek, az erotikus fehérneműtől a szexhez szükséges kellékekig. Szex shop Budapest szexuális játékok szállítással Magyarországon bárhová!

Az áruk rendszeres frissítése üzletünkben nemcsak a tapasztalatlan embereket, hanem az állandó ügyfeleket is szívesen látja, akik tudják, hogyan kell örömet szerezni és adni. Több mint tízezer termék kapható minden ízléshez, hosszhoz, mélységhez és kinézethez. Az intim termékek nagyszerű módja annak, hogy megújítsd szexuális életet, vagy visszaadd a szenvedélyt a kapcsolatodnak.

Az Intim Center az erotikus áruk legjobb online áruháza!
A budapesti fizikai szexbolt üzlet intim áruk személyes vásárlására alkalmas, az online szexbolt a szexuális játékok vásárlásának kínosságát feledteti,  mert vannak, akik félnek meglátogatni ezt a boltot a valóságban. Az intim shopban szexuálisan képzett eladók, akik büszkék arra, hogy gazdagítják, javítják és újjáélesztik a magyarok szexuális életét a szexuális játékok, fehérneműk és a szexhez szükséges alapvető cikkek választékán keresztül minden ízléshez, vágyhoz és orientációhoz. Szakembereink kompetens segítsége segít kiválasztani a felnőtteknek szánt játékokat, figyelembe véve a személyes igényeket és élettani jellemzőket.

Elégedettség mindenkinek! Milyen szexuális játékokat válasszanak a párok, nők vagy férfiak?
A párok és csoportok szexuális játékokat használhatnak felnőtteknek, hogy jobban szórakozzanak együtt. Valójában bármilyen szexuális játék megosztható egy partnerrel, ami nagyban növeli intimitását és egymással való kapcsolatát. A párok játékainak online kínálatában mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy feldobd a dolgokat a hálószobában vagy bármely más helyen, ahol játszani szeretnél. Eszközök szexhez, szexkészletek, szexuális játékok, valamint vágyfokozók, síkosítók és intim kozmetikumok széles választéka az európai, kínai és a világ minden gyártóitól. Az Intim Center nyitás óta egy helyen üzemel, és több évtizede törődik ügyfeleivel!

Intim üzlet kezdőknek és gyakorlottaknak
Amikor ügyfeleink beszélnek, mi figyelünk. Annak érdekében, hogy segítsen minden részletre vigyázni - és valóban elcsábítsa partnerét -, az intim webáruház és szexjátékbolt csipke fehérneműt, kivágott bugyit, rezgő bugyit és fétis ruhákat kínál, hogy pontosan a kívánt hangulatot hozza létre. A kötözők széles választékával is rendelkezünk, beleértve a BDSM fém- és bőrtermékeit, bilincseket, gatyákat és még sok mást.

Egy kezdő, aki meglátogatta az intim szexboltot, minden bizonnyal profi lesz. Klasszikus női vibrátoraink könnyen kezelhetők és egyszerű kialakításúak. Nagyszerű kiindulópont lesz a szexuális játék útján. Tegyen egy lépést előre a csiklójátékok választékával, fokozza szexuális élményét kenőanyag- és kenőanyag-választékunkkal, fedezzen fel egy új erogén zónát számos különböző játékkal. Ha még mindig nem tudod eldönteni, próbáld ki a részt – minden felnőtt játékgyűjteménynek szüksége van legalább egyre.

Ha online rendelsz, csak néhány egyszerű lépés választ el a varázslatos orgazmustól! Írja be az intimcenter lekérdezést a keresésbe, és nyissa meg az online áruházat. Nézze meg a kínálatot. Biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog. Gondoskodjon a megrendelés gyors és bizalmas kézbesítéséről. Élvezze a szexuális boldogságot, közvetlenül a küszöbön!

A szexuális játékok több örömet, izgalmat és elégedettséget adhatnak a szexuális életedhez, ha maszturbáció, előjáték vagy partnerrel való szex során használják. Sokan vásárolnak játékokat, hogy felpezsdítsék a szeretkezést, javítsák az előjátékot, fokozzák a libidót, meghosszabbítsák a szexet, izgalmat adjanak a szex előtt, vagy növeljék az intimitást a kapcsolatokban. A felnőtteknek szánt játékok szintén hozzájárulnak a szexuális egészséghez, lehetővé teszik, hogy különböző érzésekkel kísérletezzen.

Nem számít, milyen játékot használsz, a szórakoztató rész az, hogy találsz valamit, amit élvezel. Kísérletezzen és gyakrabban látogasson el az intim shopba! A budapesti szexshopok között is a legjobbak vagyunk.

A férfi szexuális játékok használata jó

A férfiak elégedettek lesznek a valósághű hüvelyek és maszturbátorok, a pénisz gyűrűi és fúvókái, valamint a masszírozók és hosszabbítók választékával. Nem mindig a partner van a közelben szexre, ebben az esetben a Szexbolt jön a segítségére.  kattintás távolságra! Tartós és helytelen meggyőződés, hogy a szexuális játékokat használó férfi perverznek vagy magányosnak tekinthető, akit a nők nem akarnak. Ez ahhoz a tényhez vezetett, hogy a férfiak intim kiegészítőit valami szégyenletesnek tartják. És meglehetősen nehéz kezelni egy ilyen telepítést. Könnyebb maszturbálni a szokásos módon, mint időt tölteni a szexipar újdonságainak tanulmányozásával.

Jelenleg a férfiaknak szánt szexuális játékok modern, kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek célja nemcsak a szexuális elégedettség megszerzése, hanem a férfiak egészségének megőrzése is. Ezek a kényelmes eszközök különböző méretűek és formájúak, számos funkcióval rendelkeznek az erogén zónák stimulálására, és bármilyen korosztály számára alkalmasak. És nemcsak egyedül, hanem a partnerrel való szex diverzifikálására is használhatók.

A férfi szexuális játékok tabujának okai
A férfi szexuális játékok területén érdekes tény figyelhető meg. A szexboltban az ügyfelek körülbelül 70% -a férfi, de a kiegészítők választéka sokkal kisebb, mint a nőknél. Úgy tűnik, hogy a gyártók ilyen játékokat gyártana, és a férfiak gyakran kénytelenek női dolgokat vásárolni. Mi az oka ennek az igazságtalanságnak? Számos tényező van.

A szexuális játékokra csak azok számára van szükség, akik nem találnak partnert
Véleménye szerint minden férfi maszturbációval foglalkozik, de azokat, akik nyíltan beszélnek róla, "kicsit furcsának" tekintik. Miért van szükségünk játékokra, mert egy igazi "férfi" mindig kaphat bármilyen nőt? És ha nem tudod, akkor vesztes vagy.
Valójában a szexuális játékok nem csak egyedülállóknak szólnak, hanem mindenkinek, aki:
- nincs idő a dátumokra és az ülésekre;
- különleges igények vannak;
- ​Már van kapcsolatom, de szeretnék változatosságot adni a szexuális életemhez.
Ezenkívül a maszturbáció és a szex nem felcserélhető elemek. Különböző okokból maszturbálhat: enyhíteni szeretné a szexuális feszültséget, unalmassá vált, vagy gyorsabban elalszik. A szex egy különleges érzelmi interakció egy másik személlyel. A maszturbációt, mint a szexet, partnerrel is meg lehet csinálni, és nem számít, hogy közel vagy-e egymáshoz vagy sem (ebben az esetben az interaktív játékok megmentésre kerülnek).

A férfi szexuális játékok ijesztőnek tűnnek
Egyszer régen a szexuális játékokat elsősorban a partnerrel való szokásos szexuális kapcsolat kényszerített helyettesítőjének tekintették. És a legtöbb gyártó nem törekedett arra, hogy a játék örömet vagy szokatlan benyomásokat keltsen az emberben. Éppen ellenkezőleg, ehelyett megpróbálták utánozni a "szokásos" szex érzéseit, amennyire csak lehetséges.

A szexbabák rosszabbak voltak, mint az "atomháború", és az első maszturbátorok szörnyen "íztelennek" tűntek. A férfiaknak szánt játékok azonban nem korlátozódnak csak a nők mesterséges "helyettesítőire". A férfiak örömének egész világa létezik, a legújabb találmányok intenzív élvezetet és változatos szexuális élményt kínálnak. És a kereslet minden évben növekszik.

Most ezek miniatűr eszközök, amelyek kis átmérőjű lyukakkal rendelkeznek, amelyek nem hasonlítanak a nemi szervekre. Vagy például erekciós gyűrűk, amelyek a legközelebb állnak a női dolgokhoz: viszonylag kicsi, szilikonból készülnek, könnyen elrejthetők párna alatt vagy éjjeliszekrények fiókjában. 

A szexshop oldaltérképen is kategorizált szexuális játékok pedig hasznosak a férfiak egészsége szempontjából, különféle funkciókkal - rezgésekkel, forgatásokkal stb. - rendelkező prosztata masszírozókat tartalmaznak. A legjobb férfi szexuális játékok kaphatók az intim sexshopban.

Kínos vagy szégyenletes
Nincs semmi szégyenletes abban, ha szexuálisan kívánatosnak vagy érdeklődőnek érzi magát a teste iránt. Az elmúlt évtizedekben a nőket arra ösztönözték, hogy fedezzék fel magukat és saját intim igényeiket. És csináld egyedül és egy partnerrel együtt.
Akkor miért nincs egy hasonló mozgalom, amely arra ösztönzi a férfiakat, hogy kitalálják, mit szeretnek valójában, ahelyett, hogy csak fizikai szükségleteket elégítenének ki?
Leggyakrabban, ha a férfiak között beszélgetés folyik a szexuális játékokról, akkor inkább viccek vagy vulgáris viccek formájában kerül sor. Egyikük sem fogja nyíltan mondani, hogy talán a szexboltban vásároltak maguknak valamit, kivéve az óvszerek csomagolását. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a szexuális nevelés témája most nagyon releváns, a szexuális kiegészítőkkel és gyakorlatokkal kapcsolatos attitűd egyre felszabadultabbá válik.

A pároknak szánt játékok széles választéka segít leküzdeni a férfiak előítéleteit az intim áruk használatával szemben. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy pszichológiailag könnyebb az ember számára, hogy kipróbálja az eszközöket egy másik személlyel, majd menjen a "megvert úton", hogy csak magának vásároljon játékot.

A nők a szexuális játékokat egyedül használják a feszültség enyhítésére, és egy partnerrel a szexuális élmény javítására és vonzóbbá tételére kettő számára. A férfiak ugyanezt tehetik az előjáték diverzifikálása érdekében, vagy érdekes intim érzéseket tapasztalhatnak meg a második felével, vagy csak mentesítést kaphatnak. Nincs semmi baj a szexuális vágy és vágy érzésével, és nincs semmi szégyenletes abban, ha kielégítjük őket.

Miért van szükségük a férfiaknak szexuális játékokra? Mint korábban említettük, az örömszerzés mellett a szexuális játékok számos más előnnyel is járnak. Mi ez? Az intim kütyük segíthetnek:
- megszünteti a libidó eltérésének problémáját;
- javítja a libidót;
- a partneri szex minőségének javítása;
- edzzen kitartást és harcoljon a korai magömlés ellen;
- egészséges szexuális kapcsolat kialakítása önmagával;
- csökkenti a stressz és a depresszió szintjét az örömhormonok termelése miatt;
- megakadályozzák a prosztatarák kialakulásának kockázatát.

A férfiak szexuális játékainak szférája gyorsan fejlődik, népszerűségük nagyon nőtt. Olyan minőséget értek el, amely segít megszabadulni a férfi kiegészítők témájának tabujától. És az erősebb nemű eszközök jövője még izgalmasabb!

Női szexjátékok

Kedves nők! Fedezze fel női felnőtt játékaink választékát, és találjon új módszereket a megnövekedett izgalmi szint, a többszörös orgazmus és az önmagával vagy partnerével való nagyobb kapcsolat elérésére. A vibrátoroktól a golyókig több száz csábító termékünk van, amelyek még érdekesebbé teszik a következő ülést. A legjobb női szexuális játékok maszturbációhoz.

A női maszturbáció segít enyhíteni a feszültséget, fejleszteni az érzékenységet és megtanulni jobban megérteni a testét. Több ezer szexuális játékot készítettek neki. Mit válasszunk, hogy a legtöbb örömet kapjuk?Kiválasztottuk a top legnépszerűbb dolgokat, amellyel egyedül kísérletezhetünk. Ezek olyan árucsoportok, amelyek új érzéseket adnak, segítenek az orgazmus gyors elérésében.

Vákuum vagy hullám stimulátor
Az orgazmust garantáló csiklóstimulátor nők ezreit hódította meg. Vele még azok is, akik korábban nem érték el az öröm csúcsát, megtanulták az örömöt. A levegő gyengéd hatása a testre lehetővé tette, hogy több ezer idegvégződést ne csak kívülről, hanem belülről is használjunk. Korábban nem volt intenzívebb, de ugyanakkor biztonságos módja a maszturbálásnak.A hullámjátékot nem kell mozgatni, egyszerűen egy bizonyos helyzetben van felszerelve a testre. A megfelelő pontok megtalálása nem lesz nehéz. Ezután csak sebességet válthat, és várhatja a kisülést. Nagyon egyszerű, de hatékony. Ma több tucat vákuumjáték van a piacon, úgy döntöttünk, hogy megkönnyítjük a választást. És összegyűjtötte a vákuumstimulátorok legjobb modelljeit a vásárlók szerint. Ha többet szeretne megtudni róluk, kattintson a névre.
Az érintésmentes csiklóstimulátor a Womanizer. Modell a legjobbak ínyencei számára. A Womanizer fejlesztette ki, amely elsőként kínálta a világnak ezt a fajta stimulációt. És több mint 5 éve a márka stimulánsai a legjobbak. A 12 működési mód, a kényelmes forma és a használat nagyon intenzív tapasztalatai a fő előnyök.
Érintésmentes csiklóstimulátor Satisfyer. Költségvetési modell két különböző típusú expozícióval rendelkező nők számára. A hullámok és a rezgés együtt vagy felváltva kapcsolhatók be. Műanyag ház, kényelmes szilikon hegy és beépített akkumulátor. Használhatja még a fürdőszobában is.
Vákuumhullámú csikló stimulátor We-Vibe. Egy speciális forma, amelyet úgy terveztek, hogy a hüvelyi érintkezés során szexuális játékot lehessen elhelyezni a testek között. De maszturbációra is alkalmas. A testen vagy okostelefonon lévő gombok vezérlése. Az alkalmazásban lévő módok száma nem korlátozott, saját maga is létrehozhatja őket.

Nyúl vibrátor
A csikló és a G-pont egyidejű simogatása erőteljes élményeket okoz. Ez egy ideális játék azoknak a nőknek, akik szeretik magukat teljesnek érezni. Ugyanakkor a legtöbb modellben 2 motor van, ezeket külön vezérlik. És kiderül, hogy csak a csiklón vagy csak a hüvelyben tartalmaz oszcillációkat, ami lehetővé teszi az orgazmus fokozatos megközelítését.A nyúlnak nemcsak a rezgés, hanem a forgás funkciója is lehet, amikor a törzs különböző irányokba dől. Vannak olyan modellek, amelyek a csikló vákuum expozíciójával vannak kombinálva. Minden nő kiválaszthatja az igényeinek megfelelő alakot és méretet. Egy ilyen játék segít új erogén zónák megtalálásában, a test jobb megismerésében.
Anatómiai vibrátor klitoriszkaros vibri. A csiklófolyamat nagyon rugalmas, ezért bármilyen anatómiával rendelkező nők számára alkalmas. És még a súrlódások végrehajtásakor is, a csikló stimuláció nem áll meg, amit ritka modellekben hajtanak végre. Vezérlőgombok az alkalmazásban és az alkalmazásból. És megpróbálhat akár távolról is játszani egy partnerrel. Kiváló minőség a jól ismert márkáktól.
Nyúl vibrátor elektromos stimulációval egzotikus újdonságok impulzus intim kettős pálca. A szexuális játék rezgése mellett elektromos stimuláció is lehet. Nagyon jó érezni a könnyű bizsergést, ami izomösszehúzódásokat okoz. Fontos megérteni, hogy ez biztonságos. A stílusos dobozban lévő vibrátor tökéletes megoldás ajándékozásra magadnak vagy a legjobb barátodnak.

Masszírozó
Szexuális játék, amely teljesen más célokra alkalmas. Ideális női maszturbációhoz, ugyanakkor segít a fáradt izmok nyújtásában vagy az edzés utáni helyreállításban. Ezek olyan erőteljes eszközök, amelyeket az egész család használ. Ugyanakkor ártalmatlannak tűnnek, nem úgy néznek ki, mint a nemi szervek, nem vonzzák a figyelmet.
A legjobb masszírozók újratölthetők és vízállóak. Használhatja őket még a zuhanyzóban vagy a fürdőszobában is. Az öröm megszerzése érdekében külsőleg használják őket, megérintve a perineumot. De vannak speciális fúvókák, amelyek alkalmasak hüvelyi vagy simogatásra. Masszírozók maszturbációhoz, szinte mind maximális számú jó véleményt kapták. Egy kis vibrátor távirányítóval egyszerre több problémát is megoldhat: örömet okozhat, segíthet megerősíteni a medencefenék izmait. Egy ilyen szexuális játékkal nemcsak otthon, hanem séta közben is kísérletezhet. Viselhető a testben, és bármikor bekapcsolható. Ez még a munkahelyen is megfelelő, ha unalmassá válik.

A rezgő minivibrátorok
A modern modelljei távirányítóval vannak felszerelve, vagy szinkronizálva vannak egy okostelefonnal a vezérléshez. Ez kényelmes, a rezgés bekapcsolása nem igényli, hogy "elérje" magát a játékot, mert ez nem mindig megfelelő. És az ilyen szexuális játékok csendben működnek, mások nem tudják kitalálni, hogy valami rezeg benne.
Kegel simulator többször szinkronizálva van egy okostelefonos szexjátékkal, amely bármilyen dallam ütemére rezeghet. Több játék, saját oszcillációs módok létrehozásának képessége – mindezt egy eszközben kombinálják. A mini vibri szexuális játékot mindig magával viheti, nem sok helyet foglal el, ha mini vibrátor. Könnyen illeszkedik az ökölbe, így nem fog fájni a kesztyűtartóban vagy egy női kézitáskában. Ugyanakkor a teljesítmény nem lehet alacsonyabb, mint a nagy vibrátorok.

Vákuumszivattyú nőknek
A csikló vagy a perineum szivattyúja egy speciális szexuális játék. Ő maga nem ad orgazmust, de többször növeli annak előfordulásának valószínűségét. A szivattyú aktív véráramlást okoz az erogén zónákba, majd ezt követően minden stimuláció erőszakos reakciót ad a testnek.
A szivattyút a csiklóra szerelik fel, néhány percig szivattyúzza ki a levegőt. Aztán leveszik. Ebben az esetben a szájszárazság és a csikló megduzzad, nagyon érzékeny. A hatás ideiglenes és teljesen biztonságos. De a vákuumszivattyú használata után a maszturbáció nagyon kellemes és érdekes. Ideális egy készlet - egy szivattyú és néhány más szexuális játék - használata az öröm csúcsának további eléréséhez. A legjobb vákuumszivattyúk kaphatók, amelyek mind a partnerrel való szex előtt, mind a maszturbáció előtt használhatók.

Rezgő fenékdugó
A végbélnyílás oszcillációja nem kevésbé kellemes, mint a hüvelyben. Sok érzékeny pontot is tartalmaznak, ami gerjesztéshez vezet. A dugó használata kombinálható más területek, például a csikló simogatásával. És ez egy többdimenziós érzés lesz, amely az öröm új aspektusait tárja fel. A dugó kicsi lehet, ezért nem árt befecskendezni a testbe. És az előkészítés nem szükséges, a beöntést nem kell megtenni. És amikor már a testben van, csak kiválaszthatja az oszcilláció módját, és élvezheti, mi történik. Különösen nagyszerű, ha sok mód és sebesség van.

Dildók
A férfi péniszéhez hasonló szexuális játék lehetővé teszi a szokásos nemi közösülés utánzását. Ugyanakkor a fallosz bármilyen méretű és alakú lehet. Érdemes vastag vagy vékony, rövid vagy hosszú választást választani, hogy ideális legyen az egyéni simogatásokhoz. És még reálisat is vásárolhat, érintésre megkülönböztethetetlen az élő testtől, még melegnek is tűnik, amikor a kezedbe veszi. A jó modellek tapadókoronggal vannak felszerelve az alapnál. Segítségével meg lehet erősíteni a játékot sík felületen, és a kezed használata nélkül is használhatod. Például, ha egy falloszt telepít a fürdőszobába, akkor ráültetheti magát, simogatva a test más részeit. Nincs jobb, minden modell egyedi és érdekes. De népszerű lehetőségeket választottunk:
- Herezacskóval egy tapadókorongon Intim élet arca. A szexuális játék hossza 17,5 cm. Úgy tűnik, megkülönböztethetetlenek vagyunk az emberi testtől. Szagtalan, kellemes tapintású. Rugalmas, de rugalmas. Egy herezacskóval és tapadókoronggal az alapnál.
- Szívócsésze. Stílusos modell szokatlan ingadozásokkal. Belül három golyó van, amelyek minden mozdulattal gördülnek, ez a rezgés utánzatát hozza létre. A kellemes szilikon bevonata, könnyen mosható, nem igényel különleges tárolási feltételeket. Elég sűrű, nem hajlik sokat. Hossza 18 cm körül van.
- Tapadókorongon jó újdonságok. Szilikán szex játék maszturbációhoz élénk színben. Bármilyen stimulációra alkalmas. Nem fél a nedvességtől, moshat a csap alatt, használhatja a fürdőszobában. 

A maszturbációhoz használt női szexuális játékok változatosak, velük jobban megismerheti magát, felfedezheti az orgazmus elérésének módjait. De ami a legfontosabb, mindezek a dolgok megfelelőek ahhoz, hogy egy szeretett emberrel ágyban alkalmazzák. Használatukkal mindig el lehet érni az orgazmust.

Keresés