Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Legyél tökéletes férfi az ágyban, ezekre is figyelj

Legyél tökéletes férfi az ágyban, ezekre is figyelj Biztosak vagyunk abban, hogy azok a férfiak, akik elolvassák a blogunkat és ellátogatnak üzletünkbe, tökéletesek és nem hibáznak az ágyban. De beszéljünk arról, amit a társadalom női fele általában nem szeret az intim életben. Hasonlítsa ezeket össze azzal, ami veled történik. Lehet, hogy ezt nem tartja problémának, de partnere ezt hátrányának tekintheti. Ne legyenek a férfinak hibái az ágyban, legyen tökéletes szerető!

Hogy ronthatjuk el az erotikus pillanatokat? Mik azok a hibák, amiket a férfiak elkövethetnek az ágyban? Ezekre keresünk választ, és megoldási javaslatot is mellékeltünk, hogy mindenki tanulhasson a saját hibáiból.

  • Ha az orgazmusra fókuszálunk - Az orgazmus száma nem egyenlő azzal, hogy valaki jó szerető az ágyban. A kulturált szerető ennél több, tudja, hogy a szexben nem a nő hüvelyi orgazmusa az igazi orgazmus, és hogy nem ezen múlik a jó szex fogalma. Sajnos vannak olyan párok, akiket hónapok alatt sem lehet meggyőzni arról szexterápián, hogy a nő hüvelyi orgazmusa helyett az érzékiségre érdemes fókuszálni, a sok-sok előjátékra, arra, hogy jól érezzék magukat együtt

A szex korántsem annyira pofonegyszerű, ahogyan a pornóban látszik, rengeteg finom jelzés, udvarlás, csábítás előzi meg. Amikor két ember csókolózni kezd, akkor a csókból már érezhető, hogy merre haladunk tovább, mennyire van jelen a vágy. Minél tovább csókolózunk annál inkább haladunk a szexuális vágyakban is tovább, és elkezdjük egymást simogatni, levetkőztetni.

Síkosítók

Úgy tűnik, mi köze a síkosítóknak a férfiakhoz. A nők felizgulnak, és minden rendben van? Ez így van, de nem egészen. Előfordul, hogy egy nő nem izgul fel eléggé, vagy olyan élettani problémái vannak, amelyek megakadályozzák a testet abban, hogy elegendő kenőanyagot termeljen a kényelmes szex érdekében. Hidd el, a száraz szex nem a legkellemesebb érzés. Az ilyen szenzációkkal való gyakori intimitás szoros kapcsolatban áll azzal, hogy a szex kellemetlen. Szopásról már nem beszélünk. Sok nőt megzavar a pénisz illata, íze, ez az oka annak, hogy megtagadják a szopást. És anális szexben kenés nélkül nem lehet beavatkozni. Ez lesz az első és az utolsó próbálkozás, kivéve, ha partnere mazochista és szereti a fájdalmat.

Mindent meg lehet oldani egy mágikus üveg kenőanyaggal . Nemcsak kényelmesebbé és élvezetesebbé teszik a szexet, de pikáns érzéseket is adhatnak hozzá. Például választhat izgalmas vagy hosszan tartó hatással. A szex egyre fényesebb és hosszabb lesz.

A különféle ízesítésű orális kenőanyagok javítják a csúszást és eltávolítják a rossz ízeket. Ráadásul ez a szexuális folyamat további változata. Ezek a kenőanyagok gyakran cukormentesek és teljesen ártalmatlanok a szervezet számára.

Az anális kenőanyagok enyhítik a fájdalmat, könnyebbé és kellemesebbé teszik a behatolást. Védelmet nyújtanak a mikrorepedések ellen is, és egy ilyen fűszeres helyen gondoskodnak az érzékeny bőrről.

Ezek mind pozitív fizikai szempontok. Ne feledkezzünk meg a kérdés érzelmi oldaláról. Ha egy férfi felajánlja a kenés alkalmazását, akkor ezt a partner gondozásának tekintik. Bármely lány elégedett lesz.

  • Ha a kezdeményezést észre sem vesszük - Hogy ki kezdeményezzen, mikor kezdeményezzen, hogyan kezdeményezzen, akár többéves együttlét után sem egyértelmű. Szexuálterápiás beszélgetésekből sokaknál kiderül, hogy nem tudják, mikor kezdeményezi a szexet a partner, és ők maguk sem tudják, hogyan kezdeményezzenek.

Óvszer

Hagyjuk magára azt a régóta fennálló mítoszt, miszerint az óvszer kényelmetlen, haszontalan, és az igazi férfiak nem használják őket. Ez a vélemény azoknak az időknek a relikviája, amikor egyáltalán nem volt választás a gyógymódokról, az emberek házasság után szexeltek, a gyermekek akkor születtek, amikor akartak, és senki sem tudott olyan szörnyű betegségekről, mint az AIDS. Nos, vagy tudták, de nem mondták.

Most az óvszer az egyik legegyszerűbb, legkényelmesebb és legelterjedtebb védelmi eszköz a nem kívánt terhesség és a nemi úton terjedő betegségek ellen. A népszerű márkák, felülmúlva egymást, egyre több új modellt bocsátanak ki, amelyek jobbak és kényelmesebbek, mint az előzőek.

Ha Ön nem kényelmesen visel óvszert, az csak azt jelenti, hogy vagy hamisítványt kapott (és nem kell sehol sem megvásárolnia), vagy egyszerűen nem tudja, hogyan válassza ki a megfelelő méretet (ne csak a hosszát, hanem a szélességét is mérje meg) ). Például a Sagami japán márka a legvékonyabb óvszereket kínálja kiváló minőségben. És a méretes My Size márka a mérettartományával nem engedi tévedni a szükséges paraméterekkel.

Ne feledkezzen meg a különleges óvszerről, amely fokozza partnere érzéseit. A többszínű vagy világító óvszerek a hétköznapi szexet teljes előadássá változtatják. És ilyen, mint ez, ajándékba adható a barátoknak.

És mint a síkosítók esetében, az óvszert használó férfi megmutatja pozitív hozzáállását egy nőhöz, ügyelve a nő biztonságára (és természetesen a sajátjára is). Ez értékes és élvezetes.

  • Ha nem mondjuk, hogy mi esik jól - Néma gyereknek anyja se érti a szavát ez a mondás hatványozottan igaz a szexuális cselekvésekre. A szexet mindenkivel külön meg kell tanulnunk, senki nem születik úgy, hogy tudja, akivel ágyba bújik, annak hogyan, mi esik jól: hogy mennyire erősen, mélyen, gyorsan vagy lassan szereti csinálni. Elvárások sajnos mindenki fejében vannak, és ezek is olyan hibák, amikkel szexterápián gyakran találkozom.

Szexi játékok

Amit nem szabad elkerülni és félni, az mindenféle kütyü. Ez az egyetlen eset, amikor a harmadik nem felesleges, de nagyon is a témában. Ezeknek a dolgoknak a figyelmen kívül hagyása az egyik leggyakoribb hiba, amelyet a férfiak az ágyban elkövetnek.
Ezek a játékok nagyon hasznosak az előjátékhoz. Serkentik mindkét partner érzékeny területeit, fokozva az örömöt. Ha kakasgyűrűket használ , akkor a szex sokkal tovább tart, és az orgazmus fényesebb lesz.

  • Ha csak magunkra figyelünk - Gyakori hiba, ha valaki csak arra figyel, hogy ő tökéletes partner legyen, mindent jól csináljon, akár úgy, ahogyan a pornóban látta. Mindenfélét kér a szexben, elvár dolgokat, viszont nem figyel arra, hogy a partner mire vágyik valójában, mi esne neki jól.

Ha a nője nem ellenzi az anális szórakozást, akkor miért ne próbálná ki a straponokat vagy a kettős behatolású eszközöket. Talán régóta szerette volna megismerni az orvosi fétist, vagy kipróbálni valamit a BDSM ágából . Speciális eszközök nélkül ezt szinte lehetetlen megtenni.

vibrátort választva pároknak soha nem fogja megbánni egy percig sem a döntését. Ezek szokatlan, de nagyon kellemes érzések a szex során. Az örömöt nemcsak a partner fogja fogadni, hanem Ön is.

  • Csendben maradsz szex közben - Szexuálpszichológiai felmérések szerint a párok szeretkezés közben inkább preferálják a partnerük által keltett zajokat, mint a csendet. Bármi belefér, ha őszinte megnyilvánulás, de a hazug és túlzó reagálások azonban nevetségesek lehetnek. A hangos tetszésnyilvánítás, felszabadult sóhajok segítenek belefeledkezni az intimitásba, és felkorbácsolni a másik vágyát is. 

Ezenkívül üzletünk termékeinek használata azt jelzi, hogy modern, felnőtt férfi vagy, aki nem fél a szexuális kísérletektől, felszabadult vagy és készen állsz valami új kipróbálására annak érdekében, hogy te is maximálisan örömet szerezz és partneredet kielégítsd.

A budapesti szexshop üzletünkben hatalmas választék van a szexi játékokról. Tanácsadóink teljes körű információt nyújtanak a termékről, segítenek a megfelelő választásban és a szükséges keresésben. Hívjon és vásároljon!

  • Ha aggódunk a testünkön, méreteinken - A test folyton változik, hízik, fogy, izmosodik, öregszik, ez teljesen normális. A péniszméreten, a kisajkak formáján, a has tájéki zsírpárnákon, a szülés utáni testen sok-sok férfi és nő aggódik, teljesen feleslegesen. Amikor szexre kerül a sor, a partner tudja, ismeri a testünket, és arra vágyik, nem pedig arra, hogy vaksötétben tapogassuk egymást.

Keresés