Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Leopárd mintás csatos bilincs - Leopard cuffs

Ár:
5.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: NMC

Leopárd mintás bilincs. Végtagra helyezhető, csat segítségével változtatható méretű erotikus játék. A szabadság érzetének csökkentésére alkalmas fetish kellék. Intim együttlétek, S/M szex és szerepjátékok kiegészítője lehet. Leopard Print műbőr mandzsetta csatos zárással és levehető lánc csatlakozóval.
Bemutatjuk a Leopard Frenzy csuklóbilincset – a tökéletes kiegészítőt legvadabb vágyaid kibontakoztatásához és a luxus rabsági játékhoz. Ezeket a csábító mandzsettákat úgy tervezték, hogy szenvedélyt keltsenek, és csábító stílust kölcsönözzenek intim pillanatainak. Érzéki leopárdmintás, öleld át a benned rejlő állatot a csábító leopárdmintás dizájnnal. A merész és egzotikus minta heves és zabolátlan csábítónak fogja érezni magát. Prémium minőség, a legnagyobb gondossággal és a részletekre való odafigyeléssel készült csuklómandzsetta kiváló minőségű anyagokból készül, hogy tartósságot és kényelmet biztosítson még a legintenzívebb játékmenetek során is.
Állítható illeszkedés, az állítható hevederek tökéletes illeszkedést tesznek lehetővé, biztosítva mind a kényelmet, mind a biztonságot. Akár kezdő, akár tapasztalt játékos vagy, ezek a mandzsetták kielégítik egyedi igényeidet.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Csuklóbilincs bondage rögzítők az érzéki játékhoz. Erős és biztonságos, a masszív D gyűrűk és fémcsatok biztonságos és megbízható rögzítőrendszert biztosítanak, nyugalmat adva az élvezetek birodalmainak felfedezése során. Sokoldalú használat, ezek a csuklóbilincsek tökéletesek a különböző helyzetekhez, a könnyű ugratástól az intenzív rabsági játékig. Engedje szabadjára fantáziáját, és fedezze fel az izgalom új szintjeit partnerével.
Könnyen használható, az egyszerű csatzárásnak köszönhetően ezek a mandzsetták könnyedén fel- és levehetők. A gyorskioldó mechanizmus lehetővé teszi az azonnali felszabadulást, ha szükséges.

Így használd:
1. Állítsa be a hevedereket, hogy elérje a kívánt illeszkedést a csuklója körül.
2. Rögzítse biztonságosan a mandzsettákat a fémcsat segítségével.
3. Csatlakoztassa a D gyűrűket más rabsági kiegészítőkhöz vagy rögzítőkhöz a végtelen lehetőségek érdekében.

Merülj el az érzéki örömök magával ragadó világában a Leopard Frenzy csuklómandzsettákkal. Engedd szabadjára belső vágyaidat, fedezd fel az élvezet határait, és gyújtsd meg a szenvedély lángjait ezekkel a fényűző rabsági korlátozásokkal. Hagyja, hogy fantáziái szabadon barangoljanak, és fogadja el a csábítás erejét.

A szexbolt kínálatából a Leopárd mintás csatos bilincs - Leopard cuffs jó portéka. Lehet, hogy első pillanatban túlzottnak tűnik a 5.000 Ft-os ár, de ha kipróbálod, nem fogod sokallni.

Külső raktáron Igen
Anyag Fém
Anyag Műbőr
Átmérő 5,5 - 5,9
Hossz 16 - 20
Szín Leopárd

Infók

  • Ha rendelni szeretnél akkor az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban szállítjuk.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Keresés