Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Letapasztható dildó Real extreme flesh 18 cm

Ár:
5.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

Az igazi erekció alakját és keménységét utánzó ultrarealisztikus dildo nem kíméli a részleteket. Természetes megjelenésű duzzadt fejjel, erezett szárral és élethű golyókkal bármilyen sima felületre ragasztható a kéjes izgalom érdekében. A szilárd, mégis rugalmas tengely kétségtelenül reális, összenyomható, hőmérsékletre érzékeny felületet kínál a valóban élethű érzésekhez.
Részletesen minden ránccal és dudorral, amit egy valódi férfitól elvárhat, a kidudorodó golyók készlete külsőleg ösztönzi a játékidő további hitelesítését. Az egész játék egy erős tapadókorongon ül, így ideális kihangosított egyéni játékhoz, valamint hevederbarát a hevederekhez és a rögzítő kalandokhoz.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

18 centis műpénisz, Lovetoy Ral Extreme 7" letapasztható dildó. Átmérő: 3,6 cm Maximális behatolási hossz: 13,5 cm. Mindig használjon bő vízzel vagy szilikon alapú kenőanyagot ezzel a játékkal, hogy megtapasztalja a végső felszabadulást. Realisztikus műpénisz  játékszer azoknak, akik az igazihoz hasonlót szeretik. Tapadókorongos aljának köszönhetően bármilyen sima felületre odaragasztható. Rugalmas anyagú, vízálló. Könnyű tisztítani. Eres felületű, herés. Vibrációs motor nélküli. 

A Love Toys Real Extreme Large 7 hüvelykes dildo egy nagy szexuális játékszer, amely határozott, de ugyanakkor rugalmas élvezetet kínál, izzó fejjel, vastag, vénás szárral és összenyomható golyókkal. Használja ki teljesen a balek alapját az izgalmas kihangosító játékhoz. Ideális mindazok számára, akik a valósághű textúrát élvezik az átlagosnál nagyobb hosszúsággal és kerülettel kombinálva, ez a bőrbiztos gumis dildo kellemes tulajdonságokkal rendelkezik. Rögzítse az Ön által választott kemény, lapos felületre, kenje be hosszát vízalapú kenőanyaggal, és csúsztassa rá, és horgolja, hogy stimulálja erogén zónáit a hihetetlen élvezet érdekében. Jellemzők:
- Szilárd, mégis rugalmas
- Vastag, erezett tengely
- Összenyomható golyók
- Szívóalap
- Ftalát mentes
- Vízálló

Külső raktáron Igen
Fajta dildó
Hossz 18 cm
Here Igen
Letapasztható Igen

Keresés