Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Rugalmas nyúlvibrátor Love me red

Ár:
23.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Satisfyer

Íme a Satisfyer's Love Me, egy egyedi és nagyon rugalmas nyúlvibrátor. Stimulálja a g-pontot a csiklót és a szeméremajkakat. Kiemelkedő tulajdonsága az osztott klitorális stimulátor, amely két ívelt karból áll, amelyek a csikló és a szeméremajkak fölé érnek. Ez szélesebb körű stimulációt biztosít, mint a hagyományos nyúlvibrátorok. A három nagy teljesítményű motorral felszerelve, egy a főtengelyben a g-pont stimulációhoz, kettő pedig a karokban a külső stimulációhoz, a Love Me intenzív élményt kínál. A tengely és a karok külön vezérelhetők, és 12 vibrációs program közül választhat. Az intuitív kezelőpanellel ellátott fogantyú egyszerű kezelést és kezelést tesz lehetővé.
Különleges jellemzője az osztott csiklóizgató, amely két ívelt karból áll, amelyek a csikló és a szeméremajkak fölé nyúlnak. Ez szélesebb körű stimulációt biztosít, mint a hagyományos csiklóizgatós vibrátorok, a Love Me inkább felülről, mint alulról nyújt intenzívebb élményt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Három nagy teljesítményű motorral felszerelve, egy a nagy szárban a g-pont stimulálásához és kettő a karokban a külső stimuláláshoz. Az intuitív vezérlőpanel segítségével könnyedén választhat motoronként 12 egyedi funkció között. Vízbázisú síkosító javasolt.
- 12 vibrációs program
- Három erős motor
- Töltési idő: 120 perc
- Működési idő: 120 perc
- Méretek: 22 x 9,3 x 4,1 cm

Satisfyer Love Me Red - Rabbit Vibrátorok Készüljön fel a páratlan kényeztetésre a rendkívüli Love Me nyúlvibrátorral. Ezt a figyelemre méltó játékot úgy tervezték, hogy egyidejűleg élvezze csiklóját és G-pontját, mint még soha. Készüljön fel a hullámzó rezgésekre és egy hullámos csiklóstimulátorra, amely az eksztázis lélegzetelállító magasságaiba emel. A tengely lapos oldalai teszik teljessé az innovatív dizájnt, és felejthetetlen élményt biztosítanak, amely több vágyat hagy maga után.

2 erőteljes motor intenzív vibrációs ritmusokat közvetít az egész játékon keresztül. A csikló és a G-pont egyidejű stimulálása. Szuperpuha, testbarát, orvosi minőségű szilikonból készült, amely sima tapintású és rendkívül higiénikus. 15 év garancia, Rugalmas forma, 2 x 12 vibrációs program, Testbarát szilikon, Vízálló (IPX7), Whisper mód, Újratölthető Li-ion akkumulátor, Mágneses USB töltőkábel mellékelve.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és/vagy segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Az Intim Center megbízható szexshop és korrekt vállalkozás, nyugodtan megrendelheted a Rugalmas nyúlvibrátor Love me red terméket.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Bordó
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Hossz 21 - 25
Átmérő 4 - 4,4

English

Satisfyer Love Me Red - Rabbit Vibrators Prepare for unparalleled pampering with the extraordinary Love Me rabbit vibrator. This remarkable toy is designed to lavish simultaneous pleasure upon your clitoris and G-spot like never before. Brace yourself for surging vibrations and a wavy clitoral stimulator that will elevate you to breathtaking heights of ecstasy. The inclusion of flat sides on the shaft completes the innovative design, ensuring an unforgettable experience that will leave you craving more.

2 powerful motors transmit intense vibration rhythms throughout the entire toy. Simultaneous stimulation of the clitoris and G-spot. Made from super-soft, body-friendly, medical-grade silicone that`s smooth to the touch and extremely hygienic. 15-year guarantee, Flexible shape, 2 x 12 vibration programs, Body-friendly silicone, Waterproof (IPX7), Whisper mode, Rechargeable Li-ion battery, Magnetic USB charging cable included

Keresés