Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Lumino play maszturbátor ribbed 20,5 cm

Ár:
10.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. május 22.
Gyártó: Lovetoy

Élvezzen nagyokat a Lumino play maszturbátorokkal. A Lumino play maszturbátorok rengeteg izgalmas szórakozást kínálnak a lámpák lekapcsolása után. Rugalmas anyaga fel-le csúszik a száron, és megtervezett belső textúrákkal masszírozza férfiasságát. Nem mérgező fényes púderrel átitatva, sötétedés után színes, látható kék fényt bocsát ki, és minden éjszakai simogatáshoz kiváló!
Maga a maszturbátor TPE anyagokból készül, amelyek biztonságosan használhatók. Megnyúlik, hogy szorosan körülölelje a szárat. Érezd csak, ahogy a benne lévő puha textúra dörzsöl. Felerősíti a valaha volt legintenzívebb szopást! A simogatót is kényelmesen lehet fogni, és egy kis nyállal vagy síkosítóval könnyedén csúsztatható, ami garantáltan egy felejthetetlen szórakozást nyújt.
A legjobb éjszakai fényhatás érdekében a játékot nappal fénynek kell kitenni. Mossa le meleg vízzel és enyhe szappannal. tartsa hűvös, száraz helyen, és ne érintkezzen más játékokkal. Használjon sok kenőanyagot, hogy segítse a belépést, mert elsőre szűknek tűnhet

Férfiaknak ajánlott, testszövethez hasonló anyagból készült, bőrszerű tapintású, sötétben kék színben világító, egyéni erotikus játék. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető.
Ha még bizonytalan vagy, és további információkat szeretnél, akkor olvasgass, nézelődj a szexshop hírek és cikkek között, és dönts később.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ajánlott napközben fénynek kitenni a legjobb hatás érdekében. Vízbázisú síkosító javasolt. Mérete: 20,5 cm x 8 cm-
Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után segédeszköz tisztítóval kell lemosni, majd meleg vízzel leöblíteni.

Ha megrendeled ezt a terméket, gyorsan elkészítjük a csomagot és diszkrét küldeményként kapod meg. Semmi nem utal a tartalomra. Jellemzők:

  • Testbiztos TPE-ből készült.
  • Nem mérgező világító porral átitatva.
  • Törtfehér színű, kék fényű.
  • Bordás Intense Tunnel a legstimulálóbb eredményekért.
  • Mindennapi és éjszakai simogatáshoz kiváló.
  • Ftalát és latexmentes.

Mi vagyunk a vezető budapesti szexshop, amely kiváló minőségű termékeket és információkat kínál, amelyek elősegítik a szexuális egészséget, az örömöt és az erőt. Örömmel kínálunk biztonságos szexbolt környezetet, ahol az ügyfél szexuális játékokat vásárolhat. 
Online rendelésnél garantáljuk, hogy termékeit teljesen működőképes állapotban szállítjuk. Minden felnőttet szívesen látunk, és senkit sem zárunk ki identitás vagy szexuális preferenciák alapján. Ha most nem szeretne vásárolni, fejlessze szeuális kultúráját, szexshop blogunkban sok érdekel olvasnivalót talál.

Külső raktáron Igen
Szín Színtelen
Anyag TPE
Speciális jellemző vízálló
Hossz 16 - 20
Átmérő 8 - 10

Keresés