Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Attraction melegítő masszázs olaj Mojito 50 ml

Ár:
7.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Mai Attraction

Az intim előjátékhoz és az orális élvezetekhez készült vegán masszázs olaj. Ez a frissítő koktél hűvös mentából, csípős lime-ból és egy csipetnyi édességből gyengéd melegítő érzést nyújt, ha az intim területekre alkalmazzuk.
Afrodiziákum hatás az új és egyedi élményért, bárhol is tartózkodik – MAI Attraction Hot Effect Mojito Flavor masszázsolaj a hagyomány olajokkal szemben ízesített, tehát nem kellemetlen mikor a szájba kerül. Egy nyalás itt, egy csók ott, a szexi masszázs gyorsan forró előjátékba vagy orális szexbe csap át.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Minden érintés egyedi pillanat – A melegítő masszázs mindig a legjobb módja az új érzelmek keltésének. Az érintés mindig is az az érzékszerv volt, amely kötelékeket hoz létre azáltal, hogy közelebb tartja az embereket, hagyja, hogy teljesnek érezzék magukat, és olyan érzéseket engedjen ki, amelyek közvetlenül a bőrön érzékelhetők.

Külső raktáron Igen
Nem pároknak
Speciális jellemző illatos
Speciális jellemző melegítős
Kiszerelés 50 ml
Termék címkék: masszázs olaj, melegítő olaj

Keresés