Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Masszírozó vibrátor, magic wand használata és beszerzése

Masszírozó vibrátor, magic wand használata és beszerzése

Hálózati vagy tölthető masszírozó Magic wand vibrátor a csikló vagy a test bármely pontjának ingerlésére szolgál. Személyes használatra, pároknak, ajándéknak is kiváló! Rendkívül közkedvelt vibrátor az intim masszázshoz vagy csiklóizgatásra intenzív vibrációjának köszönhetően. Ezek a masszírozó vibrátorok elsősorban külső kényeztetésre használhatóak. A legtöbbjük mérete túl nagy ahhoz, hogy belső vaginális, vagy anális örömszerzésre alkalmas legyen. Viszont tökéletesen alkalmasak testmasszázsra, erotikus masszázsra és csiklóizgatásra.

A legtöbb hölgy elsősorban a csikló izgatásával tud eljutni a csúcsra. Egy aprócska csiklóizgatóval viszont ez nem minden esetben a legkényelmesebb megoldás. A nagy méretű nyeles wand vibrátorok, masszírozók, viszont tökéletesek erre a célra. Akár egy lazító nyak, váll masszázsra vágysz, akár egy intenzív kielégülésre. masszírozó vibrátornak mindig jó hasznát veheted. A hosszú mikrofon formának hála nem fárasztó a használata, akár órákon keresztül kényeztetheted magad.

Tündér varázspálca, szexmasszírozó
Gondolt már arra, hogy a vibrátor ősi dolog? Kitalálták, hogy kissé megkönnyítsék az orvosok munkáját. Igen, orvosok. És a női hisztéria gyógyításán dolgoztak, vagy ahogy most mondják - az anorgasmia, azaz az orgazmus hiánya. "Kézzel" próbálták eljuttatni a nőket az orgazmushoz - kéz és ujjak segítségével. Képzelje el, hogy orvoshoz jön, és ő maszturbál. A légkör kórházi volt, semmi hangulat, az eljárás majdnem egy órán át tartott. És lám, feltalálták a vibrátort! Természetesen nem kompakt dolog volt, hanem egy egész bőrönd. De a technikai fejlődés éreztette magát, és 1970-ben az Egyesült Államokban a hölgyek elkezdtek őrülni a varázsrúddal, a Hitachi varázspálcával .

A varázspálca története
A japán Hitachi cég elektromos célú elektromos vibrációs masszírozót adott ki - a sportos edzések és sérülések után feszült és fájó izmok ellazítására.
Minden egészen tisztességes volt, amíg Betty Dodson, egy biszexuális, elismert szexuális oktató és az amerikai feminista mozgalom alapítója beavatkozott. Csoportos maszturbációs tréningjein kezdte használni a Hitachi Varázspálcát . Ő volt az, aki elkezdte népszerűsíteni az önelégedettséget a társadalomban, nem tartotta szégyenteljesnek. Dodson több ezer nőnek segített átérezni, mi az orgazmus, és ezt egy varázspálca segítségével tette meg.

Ez az eszköz bekúszott a Szex és a város című filmbe is . A masszírozók értékesítése sokszorosára nőtt, és még ezt megelőzően teljes mértékben felhasználták pornó filmekben - és akkor is népszerűsége szexuális játékként egyszerűen elmaradt.

Most sok gyártó gyárt Wand masszírozókat, ezekre nagy a kereslet. Mert tökéletesen megbirkóznak a feladatukkal. A különféle kötődések pedig nemcsak a nők, hanem a férfiak esetében is tágítják használatuk határait.

Hogyan használhatja ezeket a masszírozókat
- igazán nagyszerűek az izommasszázs terápiájában;
- klitorisz stimulációra egy nő orgazmusának hiányában vagy annak felgyorsítására;
- szóló maszturbáció;
- előjáték párok;
- a családos embereknek nem kell sokat rejtőzniük és sokáig magyarázniuk, mi ez.

Rezgő mikrofon vibrátor
Most sok gyártó olyan masszírozókat gyárt, mint a Varázspálca. Tökéletesen masszírozza meg a fáradt testet, és adjon bizonyos fokú izgalmat a szex előtt az előjátékból. A dolog univerzális alkalmas mind a férfiak, mind a nők simogatására. A legtöbbnél a beépített akkumulátor, a kényelmes vezérlés és a véletlen bekapcsolástól való blokkolás funkciója szépen kiegészíti a képet. Nagyméretű gömb alakú fejét úgy tervezték, hogy fantasztikus örömöt és irreális boldogságot nyújtson, legyen szó akár masszázsról vagy erotikus simogatásról.

Kiváló játék az, ha partneredet szinte az öröm és a visszavonulás csúcsára viszed, újrakezdődik, földöntúli örömmel gyötrődik, és arra készteti, hogy könyörögjön, hogy átvegye a tested. Erre az újratölthető pálca tökéletes. A legtöbb leggalább egy órán át szolgál megállás nélkül, majd rövid szünetet tartva készen áll a folytatásra, mert nagyon gyorsan töltődik USB-n vagy hálózaton keresztül.
A vízálló készülék típusok egyedül vagy partnerével együtt sok felejthetetlen orgazmust hoz a zuhany alatt vagy a fürdőben. Sok játék bársonyos orvosi szilikonból készül. Nos, csak egy világ popsztár mikrofonja!

Könnyen tisztítható, könnyen tárolható. Ez egy jó és gazdaságos lehetőség azok számára, akik nem akarnak szexuális játékok gyűjteményét összegyűjteni, hanem egyszerűen egy multifunkcionális eszközt vesznek magukkal, amely hosszú évekig elkíséri őket az öröm világába, és nem fog unatkozni.
Töltsd meg életedet boldogsággal, szeretettel és orgazmusokkal. Egy varázspálca segít.

Arcmasszázs vibrátorral. A szexuális játékok új alkalmazása

A szexuális játékok nemcsak erotikus kísérletekhez használhatók, hanem más célokra is. A vibrátor könnyen helyettesíti az arcmasszírozót és segít megőrizni a fiatalságot. Hogyan kell kozmetikai célokra használni?

Melyik vibrátor alkalmas arcmasszázshoz?
A szexuális stimulánsok nem minden modellje alkalmas masszázsra. Az ideális megoldás egy kis méretű klasszikus vibrátor. Óvatosan megérinthetik a megfelelő területeket, serkentik a vérkeringést.
A vákuum stimulátorral nem lehet masszázst készíteni, az izomstimulátor nem lesz hasznos. Nem megfelelő formájúak a nyakon, az arcon való használatra.

Tehát milyen modellek használhatók a masszázshoz? Számos kategória létezik: mini vibrátorok, masszírozó, vibrátor nyulak, g-pont stimulátorok, csikló vibrátorok.
Minden rezgéssel rendelkező modell alkalmas. Ideális esetben, ha van egy nem túl intenzív expozíciós mód, ideális az arc számára.

Miért csináljon arcmasszázst vibrátorral?
Az arcmasszírozó egy drága berendezés, amely nem minden otthonban van. És a szexuális játékok gyakoribbak. És ha masszázsra használják, a hatás nem lesz rosszabb. Tehát mi ad ilyen hatást?
- A vérkeringés javítása. A rezgés a vér és a nyirok aktív mozgását okozza, ami aktiválja a regenerációs folyamatokat. A megfelelően irányított mozgások javítják az arc oválisát, serkentik az izmokat, és ez meghúzza javítja a kontúrot.
- A bőr feszesítése. A bőr 7-10 ülés után sokkal rugalmasabbá válik. Jól ápoltnak és fittnek tűnik.
- A finom ráncok simítása. A rendszeres masszázs simítja a ráncokat. A hatás észrevehető az ajkak körül, a homlokán. Ne várja meg a gyűrődések teljes eltűnését, de azok csökkentése szükségszerűen megtörténik.
- Az új gyűrődések megjelenésének megakadályozása a bőrön. Az izomlazítás eltávolítja a "maszkhatást", az új ráncok lassabban jelennek meg.
- A kozmetikumok hatásának fokozása. A masszázs segít felszívni minden krémet, aktiválja munkáját.

A masszázs hatása az eljárások után észrevehető. 10 hónap alatt 20-2-ra van szükségük. Fontos, hogy ne hagyja ki az osztályokat, kövesse a kozmetikus ajánlásait.

Hogyan készítsünk arcmasszázst vibrátorral?
A szexuális játékkal végzett arcmasszázs elvégzésének több szakasza van.
- A vibrátor előkészítése. A vibrátort a nemi szerveken történő használat után fertőtleníteni kell. Hlrgexidin vagy Miramistin segítségével kezelheti. A jövőben szexben is használható, de az arc masszírozása előtt meg kell ismételnie a tisztítást.
- Az arc előkészítése. Az összes sminket el kell távolítani. Készítse elő a bőrt tápláló krém alkalmazásához. A választott ellátástól függően krémeket, tonikokat stb. Használnak.
- A krém alkalmazása. A kiválasztott kozmetikai termék vékony rétegét felvisszük a bőrre. Hatása a masszázsnak köszönhetően fokozódik.
- Masszázs mozgások. A vibrátor alacsony sebességgel van bekapcsolva, tanácsos monoton rezgést választani. Az arc fölé vezetik őket, ragaszkodva a masszázsvonalakhoz. Kezdje a masszázst az állkapocsvonalról, a mozgásokat csak felfelé kell irányítani. Masszírozza az arcot 5 percig, majd lépjen tovább a nyakra, csak felfelé mozoghat. Ezután a rezgés sebessége növekszik, és minden megismétlődik.

Bármely nő masszírozhatja magát, nem igényel komoly előkészítést. A masszázs 10-15 percig tart. Nincs szükség az idő növelésére.

Fontos, hogy a masszázst két szakaszra osztjuk. Az első nagyon gyengéd, hatással van a bőrre. A második intenzívebb, ellazítja az arc izmait. A gyengéd érintéseket erősebb nyomással és nagyobb intenzitással kell helyettesíteni a szexuális játékszeren.

Legalább 10 munkamenet. Az eredmény nem azonnal észrevehető, rendszeresen végre kell hajtania az eljárást, hogy a bőr jobban nézzen ki. Frekvencia. Javasoljuk, hogy hetente 2-3 alkalommal masszírozza. A napi rutin nem szükséges. Nincs fájdalom. Fontos, hogy a folyamat élvezetes legyen. A véraláfutást okozó kattintások elfogadhatatlanok. Néha az erős vibrátorok nem alkalmasak masszázsra, mivel túl intenzíven hatnak.
Kor. A vibrációs masszázs öregedésgátló hatásokra utal, 27-30 évtől kell elvégezni. Egy korábbi életkorban nem lesz káros, de hatása nem ad látható eredményeket.

  • A vibrátorral végzett arcmasszázs egyszerű lehetőség arra, hogy jobban nézzen ki minden nő. Ugyanakkor a szexuális játék az ágyban is használható. Nagyon kényelmes, lehetővé teszi, hogy sokkal kevesebb pénzt költeni egy kozmetikusra.

A vibromasszázs egyszerű, nagyon megfizethető és hatékony eszköz a fáradtság enyhítésére, a hatékonyság növelésére, bizonyos típusú betegségek megelőzésére és kezelésére. A vibrációs masszázs egyfajta hardveres masszázs. Különböző amplitúdójú és frekvenciájú oszcilláló mozgások vibrációs készülékkel (rezgő masszírozóval) történő továbbításának módszerén alapul. Az ilyen rezgésnek az emberi testre gyakorolt hatásának mértéke az oszcillációk gyakoriságának és amplitúdójának, az expozíció időtartamának köszönhető.

A vibrációs masszázs hatékonyan befolyásolja az emberi test különböző rendszereit. Például izgatja, vagy éppen ellenkezőleg, megnyugtatja a túl izgatott idegvégződéseket. Az ideges aktivitás ösztönzése érdekében ajánlott gyenge rezgések segítségével befolyásolni a testet, és erősen visszatartani.

A hardveres masszázs területén számos tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a napi vibrációs masszázs jelentősen növelheti az ember teljesítményét. Ugyanakkor az emberi test, beleértve a masszírozott szöveteket is, vibrációs masszázs hatására tonikus hatásnak, valamint gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapítónak van kitéve. Az ilyen típusú hardveres masszázs maximális hatását a készülék irányított hatása (a masszázsszék programjainak beállítása) éri el a biológiailag aktív pontokra (BAP) és a szegmentális-reflex zónákra.

Az érrendszer aktivitásának javítása, a vérkeringés és a szív- és érrendszeri aktivitás normalizálása érdekében a vibrációs masszázst már régóta használják. Magas vérnyomásban és hipotenzióban szenvedők számára javallt. Ugyanakkor be kell tartania a hatások beállítására vonatkozó ajánlásokat: az alacsony oszcilláló frekvenciák (legfeljebb 50 Hz) a vérnyomás csökkenését okozzák, és a nagyfrekvenciás oszcillációk (legfeljebb 100 Hz), éppen ellenkezőleg, növelik a nyomást, és növelik a szívverések számát is.

A vibromasszázs képes javítani a légzőrendszer működését, aktiválni az anyagcsere folyamatokat, és kedvező hatást gyakorol a neuromuszkuláris rendszerre. A hardveres vibrációs masszázs javítja a fáradt izmok teljesítményét, mivel pozitív idegrendszeri reakciókat okoz és javítja az izmok vérellátását, valamint javítja az izomszövet redox folyamatait.

Terápiás és profilaktikus célokra a vibrációs masszázst az izom-csontrendszeri betegségek, a törések és sérülések következményei, a hörghurut és a bronchiás asztma, a radiculitis, az osteochondrosis, a központi idegrendszer betegségeinek kezelésére használják.

A kontraindikációkat nem szabad elhanyagolni: a vibrációs masszázs veszélyes a gerincvelői sérülésekre, csontritkulásra, endarteritisre és az alsó végtagok ateroszklerózisára, thrombophlebitisre, trófiai fekélyekre, Raynaud-kórra stb. Az orvosok nem javasolják a vibrációs masszázst lefekvés előtt.

A vibrációs masszázst, mint a rehabilitáció eszközét jelentős terhelések után, sérülések és betegségek után, széles körben használják a modern sportokban.

Keresés