Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Prémium csiklóizgató, léghullámos Mea velvet green

Ár:
82.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 17.
Gyártó: Fun Factory

Zöld színű prémium minőségű, bőrbarát anyagból készített, ergonómiailag kialakított, 3, szabadalmaztatott mágneses léghullámos technológiával stimuláló és 5 sebességi fokozattal szabályozható, könnyen kezelhető, érintésmentes csiklóizgató. 
Kiváló minőségű levegőnyomású vibrátor! A MEA légnyomású vibrátor teret kínál a szexuális fejlődéshez, elvárásoktól, szabályoktól és nyomástól mentesen. És – a klasszikus vibrátorral ellentétben a MEA légnyomásvibrátor olyan stimulációt ad, amit nem lehet szavakba önteni. Minden MEA-rajongónak (és azoknak, akik azzá szeretnének válni) válaszolunk a FUN FACTORY légnyomásvibrátorral kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdésekre.
Mi a nagyon jó a léghullámos vibrátorban? A légnyomású vibrátor, mint például a MEA, negatív nyomással működik, tehát egyfajta csiklódugattyú, amely anélkül stimulálja a csiklót, hogy megérintené. Ez pedig megakadályozza a túlingerlést és a sokszor rettegett „zsibbadást”, amit rezgésekkel érezhetsz. Ehelyett a légnyomásvibrátor szívása egészen másfajta stimulációt biztosít, mint például a klasszikus fektetett vibrátor, és így még intenzívebb, hosszabb ideig tartó orgazmushoz vezet. Több orgazmus? Ó igen!
A MEA sokkal többre képes, mint más légnyomásos vibrátorok! Az „Intenzív Orgazmus Programban” megadod magad egy gyors, elkerülhetetlen vonzalomnak, amely egyenesen a felszabadító orgazmushoz vezet.
A „Mély Orgazmus Program” ezzel szemben különösen mély érzések csúcspontjához vezet, miközben kiterjedt orális kielégülést tapasztal.
Az „Edging Programban” a MEA a lehető legnagyobb izgalom szélére viszi. Azzal, hogy intenzíven kényezteti magát, de a megfelelő időben „lehűlésre” vált, elhalasztja orgazmusát. Az eredmény egy extra intenzív, hosszabb ideig tartó csúcspont vagy – sok csúcspont. Mert a MEA-val többszörös orgazmusban is részesülsz.
A Boostfunkció lehetővé teszi a nullától 100-ig terjedő intenzitás beállítását a maximális intenzitásig, ideális az érzéki emelkedéshez és lehűléshez. Miután elérte az élvezet csúcsát, a COOL DOWN segít késleltetni az orgazmus utáni bódító érzést, és – egy nyugodt új kezdet lehetséges. Az audio eligazítást kínál a programok között: finom sípolást fog hallani a programok között, és dupla sípolást minden ritmus elején és után.
Luxus tároló és töltőtok. A kagyló alakú MEA tok nem csak a nyomáshullámvibrátor stílusos és tiszta tárolására szolgál, hanem elegáns töltőtokként is szolgál. A nyomáshullám-vibrátor töltéséhez helyezze a MEA-t a tokjába, és csatlakoztassa a kábelt egy USB-porthoz. A légnyomáshullám-vibrátor szíve azonnal dobogni kezd: A külső oldalon villogó LED jelzi, hogy a játék töltés alatt áll.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Fedezze fel a legcsendesebb légnyomású, léghulláos vibrátort! Ujjai automatikusan körbezárják a szerves formájú Fun Factory MEA légnyomásvibrátort. A bársonyos felület elmossa a határokat a szexjáték és a tested között, így egyedülállóan intenzív, hosszan tartó fénypontokkal jutalmaz meg, amelyek nem e világból származnak.

Használhatok kenőszert? Igen, ez lehetséges, de csak akkor, ha vízbázisú!!! Az olaj vagy szilikon kenőanyag károsítja a játékot, és garancia nincs rá! Szintén csak egy cseppet használj, ha használod, az is elég. A hatás gyakran a túl sok miatt csökken. Elvileg nem szükséges azonnal kenőanyagot használni egy légnyomásos játékhoz. Ha a hüvelye nagyon száraznak érzi magát, ez természetesen jobb lehet.

A MEA egyedülálló és szuper csendes! Adja át magát a MEA légnyomásos vibrátor érzéki vonzerejének. Nyomáshullám-vibrátorunk lekerekített, hosszúkás nyílása finoman körülölel minden csiklót – alaktól és mérettől függetlenül. Ezenkívül a MEA-ban található szabadalmaztatott „Mágneses Hullám Technológia” nemcsak szinte csendes stimulációt biztosít, hanem rendkívül sokoldalú stimulációt is, akár többszörös orgazmust is lehetővé tesz.

Maradj csendben? Nem kell a MEA-val! Mozgás közben sem szakad meg a nyomáshullám vibrátor stimulálása. Végül is a MEA a kompromisszumok nélküli élvezetet jelenti, Németországban készült, és teljes egészében 100%-ban testbarát anyagokból áll.
Ezenkívül a többi légnyomású vibrátorral ellentétben a MEA stílusos és robusztus töltőtokkal érkezik. Szépen és diszkréten tárolhatod benne új kedvenc játékodat a következő használatig.

Jellemzők fun factory mea:

 • Nagyon csendes, gyakorlatilag zajtalan
 • 3 egyedi program, 5 intenzitás
 • 6,9 cm (magas), 3,8 cm (széles), Ø 1,4 cm (lyukszívó funkció)
 • Súlya 103 gramm
 • Cseppálló
 • Tokban tölthető akkumulátor
 • Működési idő 1,5-2 óra
 • Töltési idő 4 óra
 • Hipoallergén anyag, nem porózus
 • Memória funkció
 • Boost gomb
 • Hűtés gomb
 • Audio támogatás
 • Útmutató játékötletekkel

Tisztítás
Minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Ne felejtse el szárítani a nyomáshullámvibrátort, mert a MEA-val ellentétben a hozzá tartozó játékdoboz nem érintkezhet vízzel. A szívójáték tisztítását megkönnyíti, hogy egy darabból áll. A MEA légnyomásos vibrátor 100%-ban fröccsenésálló, ami azt jelenti, hogy a MEA vízzel gyengéden tisztítható. Ügyeljen arra, hogy ne kerüljön kemény vízsugár a légnyomáscsatornába a csapból vagy a membránba. Az is fontos, hogy a csatornában ne hozzunk létre (!) Vákuumot vízzel: ezért tisztítás közben ne engedjük, és ne vigyük magunkkal a fürdőbe. Ne használjon (!) Eszközöket, például fogkefét, mert az károsíthatja a benne lévő érzékeny membránt.

 • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
 • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
 • A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Zöld
Anyag Szilikon
Hossz 6 - 10
Átmérő 3,5 - 3,9
Átmérő 1,6 - 2,4

English

Made of premium quality, skin-friendly material, ergonomically designed, stimulating with 3 patented magnetic air wave technology and adjustable with 5 speed levels, easy to use, contactless clitoral stimulator. Discover the quietest air pressure, air wave vibrator! Your fingers automatically wrap around the organically shaped Fun Factory MEA air pressure vibrator. The velvet finish blurs the lines between the sex toy and your body, rewarding you with uniquely intense, long-lasting highlights that are out of this world.

MEA is unique and super quiet! Surrender to the sensual appeal of the MEA air pressure vibrator. The rounded, elongated opening of our pressure wave vibrator gently surrounds every clit - regardless of shape or size. In addition, the patented "Magnetic Wave Technology" in the MEA not only provides almost silent stimulation, but also extremely versatile stimulation, even multiple orgasms. Keep quiet? No need with MEA!

The stimulation of the pressure wave vibrator does not stop even during movement. After all, MEA stands for uncompromised enjoyment, made in Germany and made entirely of 100% body-friendly materials. Also, unlike other pneumatic vibrators, the MEA comes with a stylish and robust charging case. You can neatly and discreetly store your new favorite toy in it until the next use.

Keresés