Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Maszturbátor ánusz Mega-bator ass black/ clear

Ár:
65.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pipedream - PDX Extreme

5 sebességi fokozattal és tíz pulzációs funkcióval rendelkező, ánuszt formázó testnyílással ellátott egyéni erotikus játék, mely szimulálja az anális együttlétet. Ellentétben a hagyományos automata maszturbátorokkal, amelyek körbe-körbe forognak, vagy fel-le simogatnak, a fejlett Mega Bator Ass mindkét mozdulatot ötvözi a valaha teremtett legelképesztőbb érzések érdekében. A nagy teljesítményű tapadókorong légzár aktiválóval rendelkezik. Újratölthető lítium akkumulátorral és szupererős motorral működik, amely elképesztő izgalmakat és végtelen örömkombinációkat biztosít!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. Különlegesebb anyagból készített, kedvező árú termék. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető.A csomag tartalmaz egy forgatható konzolt is, amelyre mobil vagy tablet is helyezhető.

Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után a betétet a tokból eltávolítva langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell elmosni! Vízbázisú síkosító javasolt.
A termék súlya kb.1 kg.
Könnyű a vásárlás, rendeld meg, vagy személyesen is jöhetsz érte szexshop üzletünkbe.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag TPR
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 26 - 30
Termékcsoport ánusz
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vibrátoros
Speciális jellemző vízálló
Szín Fekete
Szín Színtelen
Termék címkék: ánusz, férfiaknak, maszturbátor

Keresés