Termékek Menü

Mennyei péniszkényeztető maszturbátorok és valósághű vaginák

Mennyei péniszkényeztető maszturbátorok és valósághű vaginák A különbség a maszturbátorok és a mesterséges vaginák között egyszerű. A műpunci olyan termék, amely utánozza a női vagina alakját, és különféle anyagokból készül. A közelmúltban a hüvelyeket nagyon reális módon hajtották végre mesterséges haj felhasználásával, a szeméremajkakat és a csiklókat rózsaszínre festették, és valós méretre gyártották! Az olyan valósághű anyagokat, mint az Ultraskin, a Cyberskin, az UR3 vagy a Fleshlight sokkal élvezetesebb maszturbálni, mint egy élő nővel szexelni! A maszturbátorok viszont nem reális módon teljesítenek, a fő erőfeszítés a maszturbáció érzéseire koncentrál. Gyakran a maszturbátorok eredeti kivitelben készülnek! 

Mesterséges hüvelyek és maszturbátorok: Az utóbbi időben a mesterséges hüvelyeket és a maszturbátorokat a házaspárok gyakran használják az előjátékban a szexuális játék elemeként. A szexboltban vásárolt szexjáték helyettesítheti az orális szexet anélkül, hogy csökkentené az erotikus játék intenzitását!

A szexuális érzések fokozása érdekében a hüvelyek és maszturbátorok belső csatornáját dudorokkal, kidudorodásokkal vagy speciális megkönnyebbüléssel látják el, mint egy fegyvercső! Ezen további tényezők miatt a férfi hímvesszője fokozott masszázshatásnak van kitéve, egyes gyártók pontosan lemásolják a női hüvelyt a G-pont gyártásáig. A legreálisabb eszközökben gyönyörű végbélnyílás-maszturbátorok is vannak...
De az INTIM CENTER üzletünkben az értékesítés egyik sikere a szűz hüvely. Ez a játék szűzhártyával és nagyon keskeny csatornával rendelkezik a pénisz behelyezéséhez! Mindezt kifejezetten azoknak a férfiaknak tervezték, akik szeretnék átélni a szexet a fiatal lányokkal. A szexuális izgalom fokozása érdekében gyakran rezgést, forgást vagy ropogást biztosítanak számukra.

Használati útmutató
- Meg kell érteni, hogy a szexuális játékszerek személyes higiéniai cikkek, ezért tilos azokat másoknak átadni!
- A termék első használata előtt mossa le meleg vízzel és szappannal, vagy kezelje antiszeptikummal (kerülje a vizet az elemtartóba).
- Az allergiás reakciók elkerülése érdekében használhat nemi játékot óvszerrel.
- Ha a maszturbátort rezgéssel vagy más mechanikus eszközökkel látták el, amelyeket akkumulátorok működtetnek, helyezze be az elemeket a megfelelő polaritással.
- Szükséges mesterséges hüvely használata víz vagy szilikon alapú kenőanyaggal. A vazelin és a különféle krémek használata hátrányosan befolyásolja a szexuális játék anyagát.
- Használat után szárítsa meg a terméket. Egyes anyagokat, például a kiberszilikont és az ultraskint, talkumban kell tárolni, használhatsz babaport is, amelyet a gyógyszertárban értékesítenek.
- Tilos a terméket alkoholos oldatokkal feldolgozni, valamint a terméket forralni.

A reális hüvelyklónok modellek készítésével készülnek - gyakran népszerű pornósztárok.

Ezek a szexuális játékok pontosan megismétlik a női nemi szervek formáját és felépítését, ezért a bestsellerek. Minden nő hüvelyének eredeti szerkezete van.

Kialakítás és jellemzők

A hüvelyeken kívül egyes maszturbátorok szopó hatást fejthetnek ki, és megjelenésükben hasonlítanak a női szivacsokra. Gyakran vannak felszerelve szivattyúval, rezgéssel vagy mozgatható nyelvvel.
Az anális maszturbátorok utánozzák az anális szexet. Női vagy hím végbélnyílás formájában készülnek, míg a nyílás nagyon keskeny bejárattal rendelkezik.
Nagyon gyakran a vásárlók összekeverik a maszturbátort és a mesterséges hüvelyt, annak érdekében, hogy pontosan elhelyezzék az összes pontot, ezeket a termékeket nevezhetjük maszturbátoroknak, függetlenül attól, hogy milyen formában és milyen kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. De a maszturbátorok gyakran olyan formában teljesítenek, amely nem kapcsolódik a nemi szervekhez, számukra a realizmus nem fontos. Az ilyen eszközök fő feladata az ember orgazmusra juttatása!

A téma lezártnak tekintéséhez el kell mondani néhány szót a vibráló masszírozókról, vagy az egyszerű emberek körében a vaginoimitátorok részét képező vibrátorokról. Ezeket az eszközöket úgy tervezték, hogy bizonyos esetekben további stimulációt biztosítsanak az erekció elérése érdekében egy férfinak. A rezgő petesejt néha beágyazódik, vagy külön-külön milyen gyakran kerül be. Gyakran az ilyen eszközök távirányítóval vagy vezetéken vannak felszerelve. A technikailag összetett termékek forgással, forgatással és váltással vannak felszerelve, de mint minden divatos eszköz, meglehetősen drágák!

Előny vagy kár?

Befejezésül szeretnék néhány szót szólni arról, hogy a mesterséges hüvelyeket főleg egyedülálló férfiak használják. Az urogenitális szervek normális működése érdekében egy negyvenéves férfinak hetente legalább háromszor, legalább egy idősebbnek szexelnie kell. A megfelelő mennyiségű magömlés megakadályozza a stagnálás megjelenését, és jó megelőzésére szolgál a prosztatagyulladás és a prosztata adenoma szempontjából. A magány vagy a szeretett nőtől való hosszú elválasztás nem ad néhány férfinak lehetőséget az állandó szexuális életre. Ennek eredményeként törés léphet fel a testben, ami negatívan befolyásolja az erekciót. A megfelelő pillanatban az impotencia, a korai magömlés vagy az elégtelen merevedés teljes fiaskóvá válik az intimitásra váró nő előtt.

Amiről a szexológusok beszélnek
Mesterséges hüvely segítségével az ember folyamatosan figyeli nemi életének gyakoriságát, ami elkerüli a fent leírt problémákat. A megelőzés mellett a férfi orgazmust és színes érzések viharát éli meg, amely a nővel való természetes szexhez hasonlítható. Néha az erotikus érzékelés sokkal fényesebb a rezgés, a gyűrődés, a forgás vagy a legkényesebb anyag miatt. Kár, de a női hüvely nem tud forogni és rezegni. Bármelyik maszturbátor szorosan körbefogja a péniszet, érinti a pénisz teljes tengelyét, és egyidejűleg masszírozza az egész területet.
Ma a hüvelyek és a maszturbátorok használata a hagyományos családban is örvendetes. Néhány lány nem hajlandó szopást adni egy férfinak, aztán ez a dolog varázslatosan elvégzi az összes munkát. Házastárs hiányában például tengerész vagy, ha órás alapon dolgozik, vagy gyakran üzleti úton van, akkor ez a termék mindig megmenti Önt. A házastárs megcsalása nélkül mindig könnyen elérheti az orgazmust, ha maszturbátort vásárol egy extasy szexboltban. Az egyedülálló férfiaknak ajánlott elolvasni a cikket - hüvely azok számára, akik most egyedül vannak.

Művaginák az Unióban tapasztalatokról.
Az Európai Unióban a szülők gyakran vásárolnak hüvelyeket tinédzsereknek, hogy megismerkedhessenek a női nemi szervek elrendezésével, és első szexuális élményüket otthon szerezhessék. Kívánatos, hogy a fiatal férfi kezdje meg az első szexuális kapcsolatot egy tapasztalt nővel, de gyakran banális prostituáltról van szó, aki a nemi öröm helyett egy csomó nemi betegséget díjazhat. Vagy ne adj Isten az AIDS-től. Egy ilyen termék használatával egy fiatal férfi nem kockáztat semmit, pubertás és hiperszexualitás alatt képes lesz enyhíteni a túlzott szexuális feszültséget. Sajnos ez a szexuális nevelési módszer még nem gyökerezett meg Magyarországon, de reméljük, hogy minden előre áll!
Reméljük, hogy ez a cikk a mesterséges hüvely és maszturbátor használati útmutatója segített a választásban! Tartsa be a higiénia szabályait! Szerezd meg az orgazmusokat! Várunk vásárlásra a budapesti szexshopban is!

Keresés