Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Mennyei péniszkényeztető maszturbátorok és valósághű vaginák

Mennyei péniszkényeztető maszturbátorok és valósághű vaginák A különbség a maszturbátorok és a mesterséges vaginák között egyszerű. A műpunci olyan termék, amely utánozza a női vagina alakját, és különféle anyagokból készül. A közelmúltban a hüvelyeket nagyon reális módon hajtották végre mesterséges haj felhasználásával, a szeméremajkakat és a csiklókat rózsaszínre festették, és valós méretre gyártották! A maszturbátorok viszont nem reális módon teljesítenek, a fő célja a maszturbáció érzéseire koncentrál. Gyakran a maszturbátorok eredeti kivitelben készülnek! 

Az olyan valósághű anyagokat, mint az Ultraskin, a Cyberskin, az UR3 vagy a Fleshlight sokkal élvezetesebb maszturbálni, mint egy élő nővel szexelni!

Mesterséges hüvelyek és maszturbátorok: Az utóbbi időben a mesterséges hüvelyeket és a maszturbátorokat a házaspárok gyakran használják az előjátékban a szexuális játék elemeként. A szexboltban vásárolt szexjáték helyettesítheti az orális szexet anélkül, hogy csökkentené az erotikus játék intenzitását!

A szexuális érzések fokozása érdekében a hüvelyek és maszturbátorok belső csatornáját dudorokkal, kidudorodásokkal vagy speciális megkönnyebbüléssel látják el, mint egy fegyvercső! Ezen további tényezők miatt a férfi hímvesszője fokozott masszázshatásnak van kitéve, egyes gyártók pontosan lemásolják a női hüvelyt a G-pont gyártásáig. A legreálisabb eszközökben gyönyörű végbélnyílás-maszturbátorok is vannak...
De az INTIM CENTER üzletünkben az értékesítés egyik sikere a szűz hüvely. Ez a játék szűzhártyával és nagyon keskeny csatornával rendelkezik a pénisz behelyezéséhez! Mindezt kifejezetten azoknak a férfiaknak tervezték, akik szeretnék átélni a szexet a fiatal lányokkal. A szexuális izgalom fokozása érdekében gyakran rezgést, forgást vagy ropogást biztosítanak számukra.

Használati útmutató
- Meg kell érteni, hogy a szexuális játékszerek személyes higiéniai cikkek, ezért tilos azokat másoknak átadni!
- A termék első használata előtt mossa le meleg vízzel és szappannal, vagy kezelje antiszeptikummal (kerülje a vizet az elemtartóba).
- Az allergiás reakciók elkerülése érdekében használhat nemi játékot óvszerrel.
- Ha a maszturbátort rezgéssel vagy más mechanikus eszközökkel látták el, amelyeket akkumulátorok működtetnek, helyezze be az elemeket a megfelelő polaritással.
- Szükséges mesterséges hüvely használata víz vagy szilikon alapú kenőanyaggal. A vazelin és a különféle krémek használata hátrányosan befolyásolja a szexuális játék anyagát.
- Használat után szárítsa meg a terméket. Egyes anyagokat, például a kiberszilikont és az ultraskint, talkumban kell tárolni, használhatsz babaport is, amelyet a gyógyszertárban értékesítenek.
- Tilos a terméket alkoholos oldatokkal feldolgozni, valamint a terméket forralni.

A reális hüvelyklónok modellek készítésével készülnek - gyakran népszerű pornósztárok.

Ezek a szexuális játékok pontosan megismétlik a női nemi szervek formáját és felépítését, ezért a bestsellerek. Minden nő hüvelyének eredeti szerkezete van.

Kialakítás és jellemzők
A hüvelyeken kívül egyes maszturbátorok szopó hatást fejthetnek ki, és megjelenésükben hasonlítanak a női szivacsokra. Gyakran vannak felszerelve szivattyúval, rezgéssel vagy mozgatható nyelvvel.
Az anális maszturbátorok utánozzák az anális szexet. Női vagy hím végbélnyílás formájában készülnek, míg a nyílás nagyon keskeny bejárattal rendelkezik.
Nagyon gyakran a vásárlók összekeverik a maszturbátort és a mesterséges hüvelyt, annak érdekében, hogy pontosan elhelyezzék az összes pontot, ezeket a termékeket nevezhetjük maszturbátoroknak, függetlenül attól, hogy milyen formában és milyen kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. De a maszturbátorok gyakran olyan formában teljesítenek, amely nem kapcsolódik a nemi szervekhez, számukra a realizmus nem fontos. Az ilyen eszközök fő feladata az ember orgazmusra juttatása!

A téma lezártnak tekintéséhez el kell mondani néhány szót a vibráló masszírozókról, vagy az egyszerű emberek körében a vaginoimitátorok részét képező vibrátorokról. Ezeket az eszközöket úgy tervezték, hogy bizonyos esetekben további stimulációt biztosítsanak az erekció elérése érdekében egy férfinak. A rezgő petesejt néha beágyazódik, vagy külön-külön milyen gyakran kerül be. Gyakran az ilyen eszközök távirányítóval vagy vezetéken vannak felszerelve. A technikailag összetett termékek forgással, forgatással és váltással vannak felszerelve, de mint minden divatos eszköz, meglehetősen drágák!

Előny vagy kár?
Befejezésül szeretnék néhány szót szólni arról, hogy a mesterséges hüvelyeket főleg egyedülálló férfiak használják. Az urogenitális szervek normális működése érdekében egy negyvenéves férfinak hetente legalább háromszor, legalább egy idősebbnek szexelnie kell. A megfelelő mennyiségű magömlés megakadályozza a stagnálás megjelenését, és jó megelőzésére szolgál a prosztatagyulladás és a prosztata adenoma szempontjából. A magány vagy a szeretett nőtől való hosszú elválasztás nem ad néhány férfinak lehetőséget az állandó szexuális életre. Ennek eredményeként törés léphet fel a testben, ami negatívan befolyásolja az erekciót. A megfelelő pillanatban az impotencia, a korai magömlés vagy az elégtelen merevedés teljes fiaskóvá válik az intimitásra váró nő előtt.

Amiről a szexológusok beszélnek
Mesterséges hüvely segítségével az ember folyamatosan figyeli nemi életének gyakoriságát, ami elkerüli a fent leírt problémákat. A megelőzés mellett a férfi orgazmust és színes érzések viharát éli meg, amely a nővel való természetes szexhez hasonlítható. Néha az erotikus érzékelés sokkal fényesebb a rezgés, a gyűrődés, a forgás vagy a legkényesebb anyag miatt. Kár, de a női hüvely nem tud forogni és rezegni. Bármelyik maszturbátor szorosan körbefogja a péniszet, érinti a pénisz teljes tengelyét, és egyidejűleg masszírozza az egész területet.
Ma a hüvelyek és a maszturbátorok használata a hagyományos családban is örvendetes. Néhány lány nem hajlandó szopást adni egy férfinak, aztán ez a dolog varázslatosan elvégzi az összes munkát. Házastárs hiányában például tengerész vagy, ha órás alapon dolgozik, vagy gyakran üzleti úton van, akkor ez a termék mindig megmenti Önt. A házastárs megcsalása nélkül mindig könnyen elérheti az orgazmust, ha maszturbátort vásárol egy extasy szexboltban. Az egyedülálló férfiaknak ajánlott elolvasni a cikket - hüvely azok számára, akik most egyedül vannak.

Művaginák az Unióban tapasztalatokról.
Az Európai Unióban a szülők gyakran vásárolnak hüvelyeket tinédzsereknek, hogy megismerkedhessenek a női nemi szervek elrendezésével, és első szexuális élményüket otthon szerezhessék. Kívánatos, hogy a fiatal férfi kezdje meg az első szexuális kapcsolatot egy tapasztalt nővel, de gyakran banális prostituáltról van szó, aki a nemi öröm helyett egy csomó nemi betegséget díjazhat. Vagy ne adj Isten az AIDS-től. Egy ilyen termék használatával egy fiatal férfi nem kockáztat semmit, pubertás és hiperszexualitás alatt képes lesz enyhíteni a túlzott szexuális feszültséget. Sajnos ez a szexuális nevelési módszer még nem gyökerezett meg Magyarországon, de reméljük, hogy minden előre áll!

Reméljük, hogy ez a cikk a mesterséges hüvely és maszturbátor használati útmutatója segített a választásban! Tartsa be a higiénia szabályait! Szerezd meg az orgazmusokat! Várunk vásárlásra a budapesti szexshopban is!

Férfi szexuális játékok, miért van szükség rájuk?

Abszolút hiszünk abban, hogy minden lánynak hálásnak kell lennie azért, hogy a férfinak szexuális játékai vannak. Kicsit furcsán hangzik? Most elmondjuk, miért van szüksége egy férfinak szexuális játékokra, és hogy jelenlétük hogyan befolyásolja barátnőjét.

Az új érzések klasszak
Hiba azt hinni, hogy egy férfi szerény a szexben, és hogy csak súrlódásokra van szüksége az orgazmus eléréséhez. Ha megnézzük a lányok játékainak arzenálját, akkor a szemek elfutnak - annyi mindent találtak ki. A srácok számára a játékok választéka egy kicsit kisebb, de ott van!.

Maszturbátorok, erekciós gyűrűk, prosztata masszírozók, péniszpumpák, szerepruhák. Mindez lehetővé teszi az ember számára, hogy új érzéseket tapasztaljon meg! A kapcsolatokban és a szexben - mindig van egy telítettség pillanata, és hogy ez ne váljon a válság vagy a kapcsolat végének oka, rendszeresen meg kell szervezni a rázkódást, és hozzá kell adni valami újat. A szexuális játék valódi segítő a partner meglepésére.

A legnépszerűbb férfi játékok amaszturbátorok. A színek, az anyag, a funkcionalitás hatalmas választéka van. Nagyon népszerűek a reális modellek. Nagyon finom és puha anyag, amely hasonlít egy lányéra (de természetesen nem helyettesíti teljesen). Azok a férfiak, akik kipróbálták a zseblámpát, meglepődnek, hogy mennyivel kellemesebb, mint csak a kezével maszturbálni. Sokan közülük már nem térnek vissza a kezükbe.

Fedezd fel az öröm új módjait
Végbélnyílás - sok idegvégződéssel rendelkezik, amelyek stimulálása új érzelmek viharát okozza. A férfiakat is érdekli ez a téma (és 100% -ban heteroak), így együtt bővítheti a játék látókörét. Egy kicsi, vagyegy kis heveder. A szexuális játékok trükkje az, hogy ha kreatívan használja őket, akkor új módszereket találhat az orgazmus elérésére.

Az élet során minden ember felfedezheti testének új lehetőségeit, a szexuális élvezet felderítetlen aspektusait. Képzeld el, hogy a szexed büfé (soha nem ér véget), és a szexuális játékaid az ételek az asztalon. A hangulatától és a vágyától függően ma megfelelő táplálkozáson lehet, holnap csak tenger gyümölcseit eszik, holnapután - nyers étel diétát, és néha éhes lehet. Tehát a játékokkal, ha megvásárolja őket, nem lesz túsz. Ezek csak egy eszköz valami újhoz. A szex szexuális játékok nélkül is létezik, és ez is menő!

Szexuális játékok és egészségügyi előnyök
Számos tanulmány azt mutatja, hogy a maszturbáció mind a pszichológiai, mind a fizikai egészség szempontjából előnyös. A rendszeres maszturbáció enyhíti a stresszt, javítja a hangulatot, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, és csökkenti a prosztatarák kialakulásának esélyét a jövőben (mindenki öregszik egy nap).

A prosztata masszázst nem csak orvos végezheti. Ehhez speciálisprosztata masszírozók vannak. Ezt a masszázst otthon lehet elvégezni. A megelőzés mellett a prosztata masszázs hihetetlen orgazmust adhat az embernek! Miért nem próbálja ki ezt a módszert is?

Javítsa a szex minőségét
A szexuális játékok használata pozitív hatással van az önbecsülésre, a szexualitás növelésére és a partner szemében lévő bizalomra. Megbeszélitek, hogy mit szerettek/próbáljatok ki új élvezeti módokat (a szerepjátékoktól kezdve a közös nézésig). Nem szégyelled a testedet, mélyebben érzed a partneredet, és mindig készen állsz az új kísérletekre! Megmutathatja és elmondhatja, mit kell tennie az orgazmus eléréséhez.

A szexuális játékok lehetővé teszik az érzések fokozását / a folyamat felgyorsítását / egyszerre magasra jutást.
Azok a férfiak, akiknek saját játékuk van a gyűjteményben, nem féltékenyek a partnerükre, hanem éppen ellenkezőleg, aktívabban vesznek részt a folyamatban, mert tudják, hogy magas!

Összefoglalva
A férfi játékok fontosak és szükségesek, így ha a gyűjteménye még mindig üres, itt az ideje, hogy kitöltse. Ez jót tesz az egészségének, a szex minőségének és a kapcsolatának!

Keresés