Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Mi az a kettős végű dildó vagy vibrátor és hogyan használjuk helyesen?

Mi az a kettős végű dildó vagy vibrátor és hogyan használjuk helyesen? A dupla végű dildók a kölcsönös öröm megszakítás nélküli forrását jelentik. A két kéjre két véggel készült termékek sok örömet okozhatnak mind két lánynak, mind egy lánynak egy sráccal, ha szeretik a behatolásos ingerlést. Dupla öröm nem csodálatos?
A kettős végű műpéniszek anyaga, alakja és színe nagyon különbözhet egymástól. Egyesek nagyon valósághűek rugalmas felülettel és szinte megkülönböztethetetlenek a valódi pénisztől, míg mások merevebb anyagokból készülnek, azoknak akik készen állnak a kettős stimuláció kipróbálására.
Sok kettős dildó meglepetése a rendkívüli hasonlóság a hímvesszővel, mert az ilyen dildók törzse világosan és realisztikusan van kidolgozva legkisebb részletekig: domború vénás rendszer, bőrredők és kiemelkedő dudorok. A dupla végű vibrátor két kontúrozott finom fejet is biztosít amelyek a kettős fallosz mindkét végén pompáznak.

Mi az a kettős végű vibrátor?

A visszafordítható vibrátor eredeti szexuális játék , amely alkalmas mind az azonos neműek szakszervezeteinek, mind a hagyományos orientációjú pároknak. Végtelen férfitagnak tűnik, mindkét oldal fejjel végződik. Úgy tűnik, hogy a fallosz egyszerű felépítése és a tenger örömet okoz. Egyébként Budapest szexboltjaiban egy ilyen játék őrülten népszerű, és a legjobb szexshopok kínálata nagy.

A kétoldalú fallosz abban különbözik a hasonló játékoktól, hogy kettős behatolás elérésére használható, vagy leszbikus pároknál hagyományos szexet folytatnak, vagy homoszexuális orientációjú párok anális szexet élveznek. A kétoldalas dildók gyártásához rugalmas anyagokat használnak, amelyek biztosítják a puhaságot és a sérüléseket az erotikus játékok során . A kétoldalas phalos online megrendelhető online áruházunkban.

A kettős fallosz helyes használata

A dildó kínálat alcsoportja a kétvégű dildó nem kevésbé eredeti szexuális játék. Valódi szakértők, akik sokat tudnak az elégedettségről, úgy döntenek, hogy megvásárolják őket, és jártasak a szexbolt termékeinek választékában a szexboltban.

A kettős pénisz ára attól függ, hogy milyen anyagból készül, ezek: 

• Az orvosi szilikon a nők kedvenc anyaga, véleményük szerint a szilikon tapintású textúrája hasonlít egy férfi tag bőrének felületére;
• Kemény gél, hajlékony és rugalmas anyag, ideális kettős dildókhoz;
• Gumi, kiváló minőségű anyag, amelyet szinte lehetetlen elrontani;
• A latex, az anyag, amelyből óvszer is készül, legyen óvatos, ritka esetekben az anyag allergiás reakciókat okozhat. 

A kettős fallosz kialakítása némileg eltér a kétoldalasól. Ez a játék erotikus játékokban is használható, de csak az egyik partner használhatja. Ennek a modellnek két farka is van, de egymással párhuzamosan helyezkednek el ugyanazon a támaszon, és eredetileg a hüvely és a végbélnyílás egyidejű stimulálására szolgálnak, kizárólag női játéknak számítanak. Magyarországon sok nő szeretne dupla vibrátort vásárolni egy egyszerű vibrátor után.

A kétoldalú fallosz gondozása és higiéniája

A kétvégű vibrátor gondozása meglehetősen egyszerű. A játék tartósságának előfeltétele a felület alapos antibakteriális kezelése egy speciális termékkel minden használat után, ez megőrzi a játékot és megakadályozza a kórokozó baktériumok képződését a fallosz anyag pórusaiban. A  síkosítók használata szintén kötelező, ez ellazul a nemi élet során, és lehetővé teszi a fallosz könnyű csúszását a testben.

Szilikon alapú intim kenőanyag használata szilikon dildókkal szigorúan tilos, ez felszínének elpusztulásához vezet. A kétoldalas falloszok és a dildók, mint más játékok, képesek feldobni a nemi életet, és megtanítják a partnereket arra, hogy érzelmileg és fizikailag jobban érezzék egymást.

Keresés