Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Milyen az ideális pénisz a lányok véleménye szerint

Milyen az ideális pénisz a lányok véleménye szerint Egy lányok körében végzett felmérés kérdései: Mi az ideális péniszhossz az Ön számára? Milyen vastag legyen a pénisz? Melyik péniszformát szereti? Milyen orgazmust kapsz szex közben? És az orgazmusod korrelál a pénisz méretével? Az objektivitás nehézségét ebben a témában valójában a hosszúság és az átmérő együttes arányának a rengeteg variánsa adja, amit a saját szempontunk szerint úgy is hívhatunk, hogy űrméret.

Mi az ideális hímtag? Szinte minden férfi ismeri a péniszének hosszát. Talán most elárulok egy szörnyű férfititkot, de szinte mindenki egy vonalzót tartott, kissé a szemérembe nyomva, hogy centiméteres margót képezzen,  és megmérték magukat. Nos, kimondani, megérteni, mennyire klassz minden. Valaki serdülőkorban tette, valaki később, de az ember tudja, hány centi szeretetet tud adni egy hölgynek. Egyébként jó kérdés, mekkorára van szükséged? Mi az ideális pénisz?

Mekkora az ideális méret a férfi péniszéhez
Ezzel a kérdéssel online kutatások után értetlenül álltunk: vannak vélemények, de ezek valamennyire különböznek és homályosak. Úgy döntöttünk, hogy elvégzünk egy kis kutatást: kérdezzük meg a női törzsvásárlókat és ismeretségi körünkben a lányokat, mi az ideális tagja? Nos, még egy pár kérdés. Menjünk tovább, érdekes lesz! 
Referenciaként: a magyar szabványméret 12-15 cm! Nagy tekinthető több mint 18 cm, és kicsi, vagy nagyon kicsi a 9 cm-nél kevesebb.. 

A kérdések listája
- mi az ideális péniszhossz az Ön számára?
- mekkora legyen a pénisz vastagsága?
- a pénisz milyen formája tetszik?
- milyen orgazmust kapsz szex közben? És az orgazmusod korrelál a pénisz méretével?

Katalin, 27 éves. Mondjuk, a legideálisabb péniszhossz számomra 14-15 cm. Fontos, hogy ne legyen túl vékony, szeretem egy kicsit vastagabbat - 4 - 4,5 cm (olyan, mintha 2-3 ujj kerülete lenne). Az a tény, hogy szeretem a vastagabbat, megértettem, vagy inkább éreztem, amikor körvonalazódott egy őrült, jóképű férfival való szex, és amikor vetkőzni kellett, rájöttem, hogy hősöm nem terjed ki hosszan. Hűvös volt :) Forma - nuu .. Jobb egyenletes tag! Orgazmust kapok a csikló fejének ingerléséből - lehet az ujjaim, az ujjai vagy a szemérem. Nem, mérete nem befolyásolja az orgazmusomat. 

Mariann, 33 éves. Kényelmes péniszhossz akár 14 cm. Ez az ideális hosszúság bármilyen helyzetben. Átmérője 3-3,5 cm. Általában fiatal hölgy vagyok, és hogyan kell szépen "keskenyebben" megfogalmazni. Most a párom ezen keretek között van, és élvezem a szexuális életemet. Egész életemben egyetlen nagyfaszú emberem volt, nem emlékszem pontosan, de határozottan több, mint 18 cm. A legkellemetlenebb és legfájdalmasabb élmény ... Milyen formában? Igen, bármelyik, a legfontosabb az erősség. Az orgazmus klitorális. A szexben a legfontosabb számomra az, hogy megfelelően felmelegedjek, tehát nem, a méret nem befolyásolja. 

Ottília, 26 éves. Érdekes kérdés, valahogy nem is gondoltam rá. Gondolom, az összes férfi, akivel rendelkezem, 15 centiméteres biztos. Nem voltak nagyok vagy nagyobbak :) Ezért az ideális hosszúság legfeljebb 15 cm, átmérője körülbelül 3,5 - 4,5 cm. Szeretem az erek "megkönnyebbülését" - vadul szexi és kedves !! Alakját tekintve tetszik, ha a fej és a hordó is azonos átmérőjű, ha van "kanyar", akkor általában rendben van! A csikló orgazmusa fejből - szinte mindig, a G-pontról - ritkán, és az érzéseiben alacsonyabb. A méret nem fontos, a lényeg, hogy a férfi kedves és érzékeny legyen!

Lilian, 25 éves. Azt a, ezek a kérdések. A hossza 11-17 cm az optimális. Az átmérő legfeljebb 4,5 cm, jobb alakú, hogy a tag kissé ívelt legyen. Szeretem a nagyobb fejeket a hordóhoz képest. Minél rövidebb a hossza, annál kényelmesebb szopást csinálni. Az orgazmus miatt még mindig feszült kapcsolatban vagyok: nos, amikor magam is minden zümmög. Nehezebb társsal lenni, sok időbe telik, tényezők, röviden a csillagoknak szinte állniuk kell. Ezért mérete nem befolyásolja az orgazmusomat. 

Julianna, 38 éves. A legjobb hosszúság 15-16 cm. Itt az enyém !! Ugyanakkor a pénisz átmérője kicsi - 3-3,5 cm. Texturált, erekkel, jó, ha a feje olyan nagy! Az orgazmusokkal nincs gond, legalábbis a csiklóval, az biztos. Számomra a szex olyan varázslatos rejtély, amely nem feltétlenül jár behatolással. Egy csomó más zóna van a testen, nem kevésbé kellemes. Szeretem a masszázsokat, a gyengédséget, a simogatást, a szerepjátékokat És emellett most rengeteg hasznos segítő van az orgazmushoz. És a szex valami több, energikus. Ezért számomra a méret egyáltalán nem fontos! 

Anita, 26 éves. A hosszúságról nem mondok biztosat, de határozottan nem sokáig! Ez az élmény nagyon sikertelen volt. Körülbelül 15 cm. A pénisz átmérője átlagos, 3,5–4 cm - pont megfelelő. Az űrlapok különbözőek, nem ők választják őket, ahogy mi sem a mellméretet :) Ezért a forma bármilyen, nincsenek speciális preferenciák. Ha kedveled a srácot, akkor mi a különbség, melyik irányba dől el többé-kevésbé a pénisze?) Az orgazmus vicces dolog, néha előfordul, néha nem - és még a játékok sem segítenek igazán. Minden a "belső" közérzetből táncol, annál kevesebb stressz - annál jobb. Olyan egyszerű ötletnek tűnik, de nagyon működőképes. Lányok, ne stresszeljetek!

Dalma, 29 éves. Ismerő vagyok - még több kell! Csak hízeleg a hiúságomnak: "hú, mit tettem le" Ezért a pénisz ideális hossza szigorúan 15 cm! Átmérő - 4-4,5 cm, több is lehetséges, de akkor sok kenésre van szükség! Ilyen paraméterekkel az ideális forma áll. Az orgazmushoz mindig szükségem van némi extrára a csiklón - az ujjain vagy egy játékán. Nem, mérete nem befolyásolja az orgazmust.

Mi a konklúzió? A tökéletes pénisz nem létezik. Emlékezz erre. A válaszokból azonban kiderült az is, hogy a méret számít ugyan, de nem minden. Ha valaki nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér. A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan kell használni. Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban. 

Mekkora az ideális méret a férfi péniszéhez

Mi van, ha a férfi továbbra is hozzá akarja adni a hiányzó centimétereket a péniszhez? Számos módja van.
1. Hosszú, de eredménnyel ez vagy egy hidropumpás edzés (például a Bathmate márka készíti őket), vagy egy hosszabbítóval végzett edzés.
2. Gyors : 
- potencianövelő tabletták növényi eredetű szedés
- krémek az erekció javítására közvetlenül a közösülés előtt
- mechanikus meghosszabbítás, sűrűsödés, különböző megkönnyebbüléssel, mindenképpen érdemes kipróbálni és kiválasztani, hogy mit szeret a hölgy.

Mi van, ha néhány centit hozzá kell adni? Az erekciós gyűrűk segítenek, akár egy, hanem több is használható, vagy nyitott típusú mellékleteket. Ezek az eszközök képesek lesznek egy kis hosszúságot igénybe venni a hölgy kényelme érdekében. Nos, érdemes a hiányos behatolással járó helyzeteket babrálni.

Néhány egyszerű igazság

- A nagy péniszméret eléréséhez egy lánynak több időre van szüksége, ezért az előjátéknak hosszúnak, kellemesnek, nedvesnek kell lennie
- ha a szex már nem volt régen (például régóta együtt vagytok), akkor valamit meg kell változtatni. Legalább érdemes beszélni és megismerni a partner érzéseit. A változtatás legegyszerűbb módja - valami új szexjátékszer hozzáadása, valami soha nem próbált.

Műpéniszt vetettek be a kutatók

A kutatók modellek segítségével próbálták meg felkutatni, milyen lenne a nők számára ideálisnak tekinthető (merev) péniszméret és alak. 33-féle műanyag modellt készítettek erre a célra, különböző hosszok és átmérők/körfogat alkalmazása révén. A modelleket 75 nőnek mutatták meg, azzal a kéréssel, hogy válasszák ki számukra, melyik lenne az optimális méret 1. hosszú távú partner, 2. egy éjszakás kaland esetére.

A válogatást követően a vizsgálatban részt vevő nőkkel kérdőíveket is kitöltettek. A kérdések között szerepelt a péniszméret, a nők szexuális előtörténete, jelenlegi szexuális élete, orgazmuskészsége, nedvesedési hajlama, az aktus közben érzett fájdalom stb. Ezután egy tíz perces számítógépes tesztet végeztek, felidézték a korábban optimálisnak tartott hímvessző adatait.

Az eredmények szerint a nők leginkább a pénisz körfogatra emlékeztek, csak az érdekesség kedvéért néhány adat: hosszú távú kapcsolat esetén a hosszot illetően az ideális méret 16 cm, a körfogat 12,2 cm. Egy éjszakás kalandnál kicsivel több: 16,3 cm és 12,7 cm.

Ha az embernek csak egy ujja van, akkor férfi marad! Most ez a mondat szebben hangzik, nem? Frissítse méreteit!

Keresés