Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Minden, amit tudni kell a csiklóizgatókról

Minden, amit tudni kell a csiklóizgatókról A női csikló ugyanazokból az embrionális szövetekből fejlődik ki, mint a férfi pénisz. Izgatott állapotban ez a szerv ugyanúgy megtelik vérrel, mint a férfi pénisz. De a női csiklónak körülbelül majdnem tízezer idegvégződése van, és a pénisznek csak körülbelül a fele. Nemi izgalom hatására növekszik, de röviddel az orgazmus előtt csökken. Fiziológiai szempontból ez azért van, hogy részben megvédi a felálló csiklót az erős ingerektől.  Orgazmus után rövid múlva a csikló visszatér normál méretére. A női csikló nagy érzékenysége miatt a csikló stimulátorokat síkosítóval együtt javasoljuk használni. Ellenkező esetben az öröm helyett a nő kényelmetlenséget és fájdalmat érezhet.

 A vibrátoros masszírozók lehetővé teszik a nők számára, hogy nagyobb örömhöz jussanak, mivel legalább két erogén zóna érintett. Sok esetben a legérzékenyebb női szerv masszírozása az egyetlen módszer az orgazmus elérésére. Számos mini modellt úgy terveztek, hogy önmagában stimulálja a csiklót. Hogyan válasszuk ki a klitorisz stimulátort? Melyek a csiklóizgatók.

A nők klitoris zónája a legérzékenyebb, ezért a legnagyobb figyelmet kell fordítani rá. Egy nő csak a csikló simogatásával éri el a legnagyobb izgalmat. Látogasson el bármelyik ukrán szexboltba , és meglátja, hogy a piacon rengeteg speciális klitoris simogatásra alkalmas játék található.

A klitorisszal való kapcsolat segít a nőknek a kikapcsolódásban és a felkeltésében, a közelgő bensőségességre számítva. Érdemes azonban megjegyezni, hogy meglehetősen nehéz elképzelni a partner klitoriszának ingerlését a közösülés során speciális eszközök nélkül.

A klitorisz stimulánsokat kifejezetten ennek a problémának a kezelésére tervezték.

Ebbe a csoportba tartozó termékek különféle termékei között szeretnénk megismertetni Önt a népszerű újdonságokkal:
- távirányítóval - a csikló automatikus stimulálása a sebesség beállításának képességével
- pumpával - a csikló mechanikus stimulálása.

Az ilyen szexuális játékok különböznek a gyártás anyagaitól is: gél, kibernetikus bőr és szilikon. A klitorális stimulánsok egyszerű használata felejthetetlen élményt nyújt Önnek mind a közösülés során, mind a maszturbáció alatt, és új színeket hoz a nemi életébe.

Egy kis stimulátort vagy a meztelen zónában lehet rögzíteni, speciális hevederekkel, amelyek hasonlítanak a női bugyihoz, vagy egyszerűen fel lehet tenni a csiklóra, és a pulzusszám beállítható egy kényelmes távirányítóval, amely jelentősen leegyszerűsíti, kényelmes és kényelmes előjátékot és magát a nemi aktust teszi lehetővé.

A klitorális stimulánsok bizarr formái - nyuszik, méhek, pillangók, delfinek, egerek, virágok és még skorpiók sem hagyják közömbösen a legigényesebb tulajdonosokat sem, és új extravagáns orgánumot adnak neki.

És természetesen szeretnék megismertetni a multifunkcionális stimulánsokkal. Egy ilyen játék lehetővé teszi a nők klitorális, hüvelyi és anális ingerlését mind a közösülés során, mind azelőtt. Különösen érdekesek a klitorális stimulánsok is. farokkal az anális stimuláció érdekében a legfényesebb orgazmus érdekében.

A klitorális stimulátor kiválasztása 

Szeretnénk megismertetni a különféle stimulánsok jellemzőivel:

1. Komplex klitorisz és anális stimulátor.

Ez általában egy kicsi, hosszú farokkal ellátott "egér", amely állítható rúdon lévő kis anális golyókból (gyöngyökből) áll, amelyeket az Ön számára kényelmes szögben lehet rögzíteni. Az anyag minősége, amelyből a játék készült, lehetővé teszi, hogy hajlítsa és hajlítsa meg a stimulátor farkát anélkül, hogy elveszítené annak rugalmasságát. A farok fejében elhelyezett mini-vibrátor különleges érzetet nyújt Önnek, amelynek pulzusát egy kis távirányítóval lehet beállítani. Az egér testébe egy vagy több mini-vibrátor van beépítve, hogy stimulálja a csikló zónáját.

Ennek az stimulátornak egyes modelljeiben a gyöngyök közepébe vibrátorok vannak beépítve, ami szintén lehetővé teszi a perineum befolyásolását a folyamat során.

2. Klitorisz stimulátorok hüvelyi ingerléssel

Az ilyen stimulátorok modelljei általában a hüvely falainak stimulálására alkalmas farokkal rendelkeznek, amely egy kicsi, eltérő felületi textúrájú vibrátor: kifejezett fejjel bordázott vagy teljesen sima. Egyes modellek ívelt farokkal stimulálják a női test legeredményesebb zónáját - a "G" pontot, amely a méhnyak és a szeméremcsont között helyezkedik el, és sok idegvégződésből és erekből áll. Sok nő számára a legfényesebb orgazmus eléréséhez csak ennek a pontnak a stimulálása elegendő.

3. Klitorális stimulátor, amelyhez tartozékok sorozata

A szexuális játék fő jellemzője nemcsak a klitorllis stimulátor, hanem az anális vagy hüvelyi stimulációhoz szükséges kiegészítő kötések is. Egy kis csepp alakú rezgő masszírozót helyeznek speciális aljzatokba, amelyek mindegyik fúvókához rendelhetők, így kiválaszthatja, hogy melyik fúvókát használja masszírozóként, és melyiket is.

4. Csiklóizgató szívóhatással

Mechanikus klitorális stimulátor a nyalás szimulálására. Amikor enyhén megnyomja a körtét, amely a mechanizmus része, a levegő beszívódik, ami viszont az orális szex érzéséhez vezet. Meg kell jegyezni, hogy rendszeres használat esetén a csikló zónában javul a vérkeringés, ami viszont a klitoralis érzékenység növekedéséhez, és ennek megfelelően a szájüregi orgazmus növekedéséhez vezet.

5. Klitoris stimulátor, tegye az ujja

A stimulátor felületének textúrája - puha kidudorodások - lehetővé teszi Önnek vagy partnere számára a csikló, a hüvely területének stb. Stimulálását. A fúvóka kényelme a könnyű használatban rejlik - egyszerűen csak fel kell tennie az ujjára, általában a mutatóujjára, miután talkummal megszórjuk, és élvezze lelkes érzelmek vihara.

És végül szeretnénk a legfényesebb szexuális érzelmeket, a hosszú és felejthetetlen orgazmusokat kívánni, és a szexuális játékok ebben nélkülözhetetlen segítőkké válnak ... Díszítse szexuális életét és élvezze az érzések csodálatos természetét a csiklóizgatók segítségével, és mi ebben segítünk. További hasonló cikkek:

Keresés