Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Műpénisz az ágyban, hármasban de kettesben

Műpénisz az ágyban, hármasban de kettesben

A hármasban itt a vibrátorra gondolunk, mint harmadik. Ma már annyira természetes, hogy van mindenkinek, lassan az lesz a ciki ha valakinek nincs. Szeretnél kipróbálni valami újat a szexben? Régóta gyötör a hármas felállás vágya, de nem mered elmondani a párodnak? Mit kell tenni, amikor a rutin már átment az ágyba, és a lélek a testtel együtt valami szokatlan, merész vagy vulgáris után vágyakozik?

Hívjon be egy vibrátort az ágyába, és létrehozza a tökéletes triót anélkül, hogy megszakítaná a szexuális harmóniát a párjával folytatott duettben. Úgy tűnik, hogy egy ilyen játék teljesen ártalmatlan és általában nem feltűnő, de valójában nemcsak önkielégítésre használható, ha urad hiányzik, hanem a szeretkezés során is, újfajta módon újjáélesztve a szenvedélyt, új lehetőségeket nyitva a kölcsönös örömre.

Mesélj vágyaidról
De hogyan valósíthatja meg hármas ötletét? Mi van, ha egy férfi negatívan érzékeli a készülék használatának vágyát szex közben? De a helyzet teljesen más lehet: hirtelen maga a párja titokban valami újat akar kipróbálni, és egy ilyen ötlet egyáltalán nem lesz undorító számára. A legjobb kiút a helyzetből az, ha közvetlenül kérsz, sőt felajánlod, hogy kipróbálod a szexet egy játékkal.

Lassan, de biztosan
Legyen az ismeretség fokozatos, játékos. Egy kis türelem és találékonyság a női oldalon, nem a könnyű ügyesség jegye nélkül, a közös ügy érdekében, majd az eredmény minden elvárásodnak megfelel majd. Habozás és komplexusok nélkül élvezheted a szerelmi örömöket, tudván, hogy senki sem fogja megtörni az intimitást, de egy vibrátor segítségével, ha ellátogat a KISS KISS szexboltba, képes lesz az öröm következő szintjére lépni.

Hogyan lehet a legjobban használni a vibrátort szexben
Számos jó lehetőség létezik a szexuális játék ágyban történő használatára. A fantázia végtelen, de a vibrátor fajtája is számít, és a mérete is:
- a partnernek meg kell mutatnia az emberének, hogy ő maga hogyan tudja működtetni a készüléket, milyen érzéseket kelt benne. Itt az ideje, hogy az ember elkezdje megismerni a játékot, és megpróbálja kielégíteni vele a hölgyet. A folyamat során adjon tippeket, irányítsa őt, hogy megértse és meglássa, mely mozdulatok és cselekedetek a legélvezetesebbek;
- ha egy férfi korábban végzett, mint a párja, akkor a vibrátor ebben az esetben nagyon sikeres üdvösség lesz. Akkor használja a játék, hogy meg kedvesét egy orgazmus egyszer vagy kétszer;
- nem szükséges eszköz használata a szexuális kapcsolat szimulálására, mert a partner, aki nőben van, egyszerre stimulálhatja csiklóját, mellbimbóit és más erogén zónákat, még nagyobb szenvedélyt adva a folyamatnak;
- az anális szex első gyakorlásához a vibrátor ideális, mivel könnyebb ellenőrizni, és kiválaszthatja a termék minimális átmérőjét, hogy elkerülje a végbélbe való behatolás során jelentkező fájdalmas érzéseket;
- a vibrátor segítségével ösztönözheti magát a partnerre, ha szereti az ilyen kísérleteket.

Minden a kezedben és kölcsönös vágyakban van, és a vibrátor kellemes és hasznos kiegészítővé válik a partnerek háttérképének meghitt életében. Valóban imponál egy férfinak, ha szex közben az asszonya a kis kütyüt is használja? 

Vélemények a vibrátor szexről

Sok nő úgy vélekedik, hogy zavarná, ha férfi lenne és nem hiszik el, hogy egy pasi ennek igazán őszintén örül. Látvány és miegymás biztos jó, de amikor a férfi ott van és mégse rá van szükség, nem tudják. De élvezik. Vélemények, és gondolatok:

- A vibrátor nem arról szól, hogy kell, hanem arról, hogy lehet. Már ha érted a különbséget. Amelyik pár használ néha vibrátort, azt nem azért teszi, mert a férfi nem tudja kielégíteni a nőt. A vibrátor egy játékszer, amivel időnként színesíteni lehet a dolgot. Megjegyzem, a macsóság avagy alfahímség köszönőviszonyban sincs a szexuális teljesítménnyel. Alfa hímnek is lehet ejaculatio praecoxa is kevésbé macsós pasi is tud tüzijátékot rendezni az ágyban.
Ez a huncutkodni lehet anélkül is, ez tök olyan, mint hogy minek eszik az ember kaviárt, amikor szalonnával is jól lehet lakni. A vibrátor színesíteni tudja az együttléteket, amelyik férfi biztos magában, a párjában, a kapcsolatukban, az nem kezd el féltékenykedni egy vibrátorra. Aki meg igen, aki jön azzal a szöveggel, amit itt is emlegetett valaki, hogy nem viseli el a vibrátort, mert ha az van, akkor ő minek az ágyba, az hihetetlenül önbizalomhiányos. Gondolj bele, mekkora önbizalomhiány kell ahhoz, hogy valaki potenciális vetélytársnak tekintsen egy vibrátort és elhiggye, hogy az képes őt helyettesíteni. A vibrátor egy tárgy, egy eszköz, ami feldobhatja az együttlétet.
Ahogy izgató tud lenni egy maszturbáló nő látványa egy férfinak, ugyanúgy tud izgató lenni egy vibrátorral játszadozó nő látványa is. Az egyéb felhasználási módokról meg már írtak, azt nem részletezem. Ebből azt kihozni, hogy amelyik nő vibrátort használ, annak a párja nem alfa hím, csakis metroszexuális kisfiú lehet, hogy is mondjam csak, kognitív disszonancia feloldásának erőteljes kísérletének tűnik számomra.

- A párommal kapcsolatban próbálom betartani azt a közhelyet, hogy társaságban dáma, konyhában szakácsnő, ágyban ribanc. És a ribanc együtt jár azzal, hogy mindent megadunk egymásnak, ami azért nem lép át egy bizonyos határt. Nálam ez a határ a csoportszex lenne... szerencsére ilyen kéréssel még nem állt elő, ezért jó ha van egy vibri is az ágyban.

- Hát szerintem az lesz, hogy ha végre a szex kilép a fényre és nem lesz tiltott, titkolandó szégyen akkor vége nem akörül fog forogni a világ. Nem lesz prostitúció, bűnös helyek, ahol tiltott dolgokat művelnek megvetendő emberek, de én is elmegyek mert érdekel, stb. A szex jó dolog, és bizony meg kell tanulni hogy minden lehetséges élvezetet kihozzunk belőle hogy ne az legyen a gondunk majd 60 évesen hogy jaj alig éltem át valamit belőle.

- Ha a nő vibráló péniszt is akar, hagyd, hogy ő válasszon, ő tudja, neki mi lenne a jó. És ne sértődj meg, ha nagyobbat választ, mint a tiéd. Azért ne sértődj meg, mert a kicsi vagy vékony vagy akár csak normál méretűvel is lehet nem kis örömet okozni. Egy vastag, nagy tud olyat, amit egy kicsi nem, de ugyanez igaz fordítva is, egy vastag, nagyot nem lehet durván tövig lökni, szóval hidd el, előnye és hátránya mindegyiknek van. Ha a párodnak igénye a nagy és vastag időnként, akkor majd olyat választ és mivel hagyod, hogy ezt megélje a vibrátorral, még jobban fog ragaszkodni hozzád. Ha meg nem igénye, akkor majd választ egy kisebbet, de hagyd, hogy ő döntse el, melyik kell neki és ne csinálj belőle hiúsági kérdést. A vibrátor nem tudja megcsókolni, nincs keze, nyelve, a vibrátor képtelen az elő- és utójátékra, szóval hidd el, legyen bármekkora is, semmiképpen sem vetélytárs.

- Volt benne részem, és nem hazudok: engem speciel nem érdekel. Neki is volt már benne része... de nem hoztuk még fel egymásnak azt, hogy kipróbálnánk. Én nőt nem kívánok, másik férfit szintén nem.

- Egy férfi ha rendben van önmagával, akkor nem lesz féltékeny a vibrátorra. De ez megfordítva is igaz, azaz ha egy férfinek baja van/lenne azzal ha azt a párja beveszi harmadiknak, akkor annál a férfinél súlyos önértékelési problémák vannak.

- Az élet számtalan területén színesítjük az életünket, miért pont a szex lenne az, ahol ezt nem tesszük? Fűszerezzük az ételeinket, kiöltözünk egy-egy programhoz, feldíszítjük a lakást és még sorolhatnánk bőven a példákat. Miért pont a szex lenne az, amit csupaszon kell fogyasztanunk? A vibrátor nem az újdonságáért van, mert ha azért kell egy párnak, akkor már rég baj van, hanem a szerelmeskedés megszínesítéséért. Igen vannak dolgok, amelyeket színesiteni, fűszerezni kell, de az érzelmek, azok magukat ízesítik. Felőlem mindenki újíthat.

Sok nő maszturbál, de hogyan?

Nem titok, hogy a legtöbb nő maszturbál. Általános szabály, hogy az első ismerős a kellemes relaxációs érzésekkel, amelyeket egy lány a nemi szervek stimulálásából kap, gyermekkorban történik. A pubertás idején a lányok már szexuális élvezetet kapnak az önelégültség folyamatából. Felnőtt nőknél a maszturbációt leggyakrabban a külső nemi szervek, a csikló, a hüvely vagy a végbélnyílás befolyásolásával végzik. Az önkielégítést általában úgy végezzük, hogy ujjaival stimuláljuk a csiklót vagy a szeméremajkakat, összenyomjuk a csípőjét vagy egy vízfolyást a zuhany alatt. Ugyanakkor a másik kéz simogathatja a mellkast, a hasat, a belső combokat, a perineumot, a fenéket és más másodlagos erogén zónákat.

Maga a hüvely stimulálása - falai és méhnyakai általában az ott behelyezett ujj vagy bármilyen méretben és alakban megfelelő tárgy segítségével történik. Néhány nő uborkát, cukkinit, banánt használ erre a célra - amit az izgatott és örömre éhes nők nem használnak elégedettséget keresve! Eközben már régóta feltaláltak egy szexuális játékot, amely tökéletes a maszturbációhoz, és elképzelhetetlen érzéki élvezetet nyújt tulajdonosának - mesterséges fallosz - ez is dildó, vibri, vagy, ahogy az emberekben mondják, önkielégítő.

A fallosz imitátor az egyik leggyakoribb szexuális játék a világon - és jó okból -, mert a mesterséges fallosznak számos előnye van. A szexboltban különböző formájú és méretű, különböző anyagokból készült falloszok találhatók. A falloszok egyes modelljei tapadókorongokkal rendelkeznek az alapnál, azzal a képességgel, hogy a fal vagy a szék felületére rögzítsék őket, hogy a maszturbációhoz a legkényelmesebb helyzetbe kerüljenek. A falloszok más modelljei hevederekkel, rögzítéssel, hevederrel vannak ellátva - népszerű játék mind a homoszexuális, mind a heteroszexuális párok számára. A mesterséges falloszok nagyon kicsik lehetnek - körülbelül 10 cm hosszúak és hatalmasak - több mint 35-40 cm hosszúak, és 6-8 cm átmérőjűek.

A stimulátorok és vibrátorok mellett mesterséges falloszok is használhatók az elégedettség elérésére. A szexboltban vannak falloszok, amelyek ideálisak erre a célra - általában rövidebb hosszúságúak és kisebb átmérőjűek a hüvelyi falloszokhoz képest - sima, néha "csúszós" felületük is van, amely megkönnyíti a fallosz behelyezését a végbélnyílásba. Az análisan használt falloszokat óvszerrel kell használni, és az öröm megszerzése után alaposan öblítse le.

A jó maszturbáció első és legfontosabb feltétele az Ön számára megfelelő méretű mesterséges fallosz. A fallosz méretétől függ az öröm, amelyet a lány az önelégültség folyamatából kap. Azoknak a lányoknak, akik először próbálnak ki mesterséges falloszt, kisebb méreteket ajánlunk - a hossza körülbelül 13-16 cm, átmérője 3-3,5 cm. A tapasztaltabb hölgyek nagyobb hosszúságú és nagyobb átmérőjű falloszokat használhatnak. Elvileg a szexbolt választékában bemutatott mesterséges falloszok ilyen széles választékával kiválaszthatja a megfelelőt .

A nők rövid, hosszú, vastag, vékony falloszokkal próbálnak kísérletezni; nem szabványos fejekkel, fényesen nyomon követett vénákkal, antennákkal, tüskékkel, dudorokkal rendelkezik. Üvegből és fémből készült mesterséges falloszokat próbálnak ki, hidegek és meleg vízzel melegítik - vinil, latex, szilikon, műanyag. Különböző típusú mesterséges falloszokkal maszturbálva próba és hiba útján megtalálják azokat, amelyek a legnagyobb örömet nyújtják nekik, és orgazmushoz vezetik őket.

Jobb az önelégültség mesterséges falloszok segítségével "kenni" - intim kenőanyag (kenőanyag) segítségével. A fallosz behatolása a hüvelybe sokkal könnyebb lesz, és a lány nem tapasztal kellemetlen és bosszantó kellemetlen érzést. Az elégedettség érdekében a kenőanyag egyszerűen szükséges - a végbélben nincsenek olyan receptorok, amelyek természetes kenést szekretálhatnak. Kenőanyagok alkalmazása előtt győződjön meg arról, hogy az anyag, amelyből a mesterséges fallosz készül, kompatibilis a használni kívánt kenőanyag típusával. Például szilikonból készült falloszok esetén nem ajánlott szilikon alapú kenőanyagot használni, mivel a kenőanyag a bevonattal kölcsönhatásba lépve reagál, megsemmisíti. De a simogatáshoz a szilikon kenőanyag a legmegfelelőbb, mivel puha, nem irritálja a finom szöveteket és jó csúszást biztosít.

Egyes lányok, akik erősebb érzelmeket akarnak kapni, szükségesnek tartják irritáló anyagok hozzáadását a kenőanyaghoz, amelyek bizsergő és égő érzéseket okoznak - további izgalmat és az orgazmus gyors elérését okozzák. Az ilyen kenőanyagok bármilyen mesterséges fallosszal használhatók. Azoknak a nőknek, akik szeretik a maszturbációt vízkezelés közben, például zuhany alatt, ajánljuk a kenőanyag spray-t. Nem mossa le, szoros súrlódást biztosít, növeli az érzékenységet, és nagyon erős orgazmust érhet el a mesterséges fallosszal való játékból.

És persze, hogy teljes szexuális elégedettséget kapjon egy mesterséges fallosz segítségével, meg kell próbálnia különböző pozíciókat. Legalább néhány tucat leggyakoribb póz létezik a mesterséges fallosszal történő maszturbációhoz. A leghíresebb - a hátán feküdt, emelt medencei területtel és lábakkal egymástól elválasztva, megpróbálhatja a mesterséges falloszt (tapadókorong segítségével, amellyel a legtöbb fallosz fel van szerelve) egy falra, asztalra vagy szekrényajtóra - és megváltoztathatja a dőlésszöget az önkielégítés során. Felváltva stimulálhatja testének, csiklójának vagy G-pontjának különböző érzékeny erogén zónáit.

Elvették a fallosz behatolásának különböző módjainak megismerését. Csalja meg esélyeit az orgazmus megszerzésére, mind a maszturbáció, mind a partnerrel folytatott szexuális játékok során. A mesterséges fallosz diverzifikálhatja szexuális életét, ha szexuális örömök során használja partnerével. Talán további izgalmat fog hozni neki, különösen, ha megosztja vele benyomásait - és talán még egy fűszeres szex show-t is csinál neki egy mesterséges fallosszal!

A mesterséges fallosz segítségével való elégedettség nem luxus vagy perverzió - hanem teljesen normális és megfizethető dolog a legtöbb lány számára. Erős fiziológiai és pszichológiai örömet szerez a nőknek - fényesebbé és gazdagabbá téve szexuális életüket!

Keresés