Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Méretes óvszer készlet My size mix condoms 57 mm (10 db)

Ár:
6.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: My Size pro

A MY SIZE Mix 57mm egy kicsit  nagyobb méretű óvszer azok számára, akik úgy érzik, hogy a normál méretű óvszer egy kicsit túl szoros. A MY.SIZE Mix nemcsak a megfelelő méretű kényelmet, hanem további élvezetet is kínál, itt klasszikus, ízesített, színes és bordás óvszert talál. Eper íz az ízletes játékokhoz, kék szín a szórakozáshoz, bordázott az extra stimulációhoz és klasszikus egy romantikus éjszakához egy partnerrel. Minden MY SIZE PRO óvszer CE tanúsítvánnyal rendelkezik, elektronikusan tesztelt és 100%-ban eredeti. A doboz tartalmaz 4 db classic, 2 db színes, 2 db bordázott és 2 db eper aromás óvszert.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A doboz tartalmaz 4 db classic, 2 db színes, 2 db bordázott és 2 db eper aromás óvszert.

Ha különlegességeket keresel a szexuális termékek világában, akkor ezt máris tedd a kosárba! Személyesen is megvásárolhatod, az Intim Center szexshop üzletben (Budapest, V., kerület Károly krt. 14. félemelet) 

Külső raktáron Igen
Anyag Latex
Nem Férfiaknak
Speciális jellemző Illatos
Átmérő 57mm
Márka My Size

Keresés