Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Nagy méretű dildók, vibrátorok és más szexjátékszerek

Nagy méretű dildók, vibrátorok és más szexjátékszerek Nagyobb, erősebb péniszek. A különösen nagy méretű termékek az intim játékok extrém vágyak kielégítőinek tekinthetők. A nagy dildók tapasztalt felhasználók számára készültek, akik teljesen új kihívásokra készülnek az intim fronton. Sok játékot anális stimulációra terveztek azoknak a nőknek és férfiaknak, akik ismerik az ilyen öröm minden gyönyörét. A hatalmas hímvesszők nem hagyják el a közömbös fétisisztákat és az öklözés szerelmeseit, lehetővé teszik nekik, hogy érezd a teljesség maximális érzését. Túllépjenek az ismert határokon és megnyit egy nagy világot, amelyben a szenvedély uralkodik.

Ha kedveled az intenzív érzelmeket és izgalmakat, ha nem vagy hajlandó megelégedni a kicsi szexekkel és megőrülni a gigantikus méretek miatt, próbáld ki ezeket a finom vibrátorokat! A szakasz bemutatja a legnagyobb modelleket azok számára, akik szeretik a legintenzívebb stimulációt. A termékek minden szempontból lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért szinte minden vágyat képesek kielégíteni. Akkor miért vesz egy nagy vibrátort?

Nagy játékok, tágítandó terület a kísérletekhez
A nagy óriás dildók különféle fajtákkal kényeztetik Önt. Lehetnek bordákkal, pattanásokkal, puha tüskékkel, további folyamatokkal és mindennel, amit a gyártók fantáziája csak megengedhet. Hiszen a felhasználók számára már nincs keret, készek végtelenül kísérletezni az érzéseikkel. A nagy méretek örömet szereznek, ismeretlen örömtengert ígérve. A tapasztalt párok számára kettős végű dildókat találhat, a különösen szelektív ínyencek számára pedig nagy játékok vannak, amelyek megnövelhetik az átmérőt - így végtelenül hosszú ideig élvezheti az új érzéseket, és mint az első alkalom. Az óriási nagy kövér fallosz vibrátor garancia az édes teltség érzésére, és egy ilyen szexuális csoda megvásárlása kiváló megoldás lenne a szokatlan simogatások és még nagyobb teljesítmények szerelmeseinek.

Hogyan válasszunk hatalmas dildót
A dildó egy műpénisz vagy szabadabb nyelvezetben műfasz. mint nagyobb játék tapasztalatot igényelnek. Más szavakkal, tapasztalt felhasználóknak szánják őket, akik már kézből ismerik a szexuális tárgyakkal történő intim stimulációt. Még ebben az esetben is alaposan tanulmányoznia kell a játék jellemzőit, és alaposan át kell gondolnia, hogy méretben megfelel-e Önnek.
Egy helyesen kiválasztott termék percek alatt örömmel a hetedik mennybe emelheti a felhasználót, de ha a méretet helytelenül választják, a játék is komoly kényelmetlenséget okozhat. Fontos, hogy egy új játék megvásárlásakor olyan átmérőjűre mozogjon, amely nem sokban különbözik az előző vásárlás átmérőjétől. Az óvatosság fontos, és a jövőben azzal jutalmazza majd, hogy csak guruvá válsz a szextermékek kiválasztásában, és minden bizonnyal tudni fogod, hogy mit szeret a tested, és mi az, ami nem nagyon felel meg.

Számos dildót terveztek, vagy egyszerűen felhasználhatóak anális stimulációra, amely számos fontos szabályt hordoz magában. A végbéljárat nem annyira rugalmas és érzékeny, mint a hüvely, ezért sokkal körültekintőbb kezelést igényel. A játékok bevezetése rendkívül körültekintő és nagy mennyiségű speciális intim kenőanyagot használjon. A jövőben azonban olyan érzéseket érhet el, amelyeket még soha nem tapasztalt, hihetetlenül fényes, gazdag és kellemes.

A nagy dildókat gyakran játékként helyezik el a férfiak számára, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az erősebb nem képviselői készek lennének azonnal foglalkozni a nagy méretekkel. Bármely felhasználónak, nemtől függetlenül, fel kell készülnie a nagy termékek játékára. Ha már sokat kipróbált az intim termékek világából, akkor a nagy dildók jelentik a nagy lépést a hatalmas öröm felé.

Az forma számít?
Ha kitaláltuk a méreteket, akkor mi van az alakzattal? Ugyanolyan fontos, mint a méret. Az érzéseid a formától függenek. Talán szereti a keményebb ingerlést, és bordázott felületű, ívelt vagy átmérőnövelő játékra van szüksége. Ezenkívül a játék megjelenése fontos az esztétikai érzékeléshez. Ha bekapcsolja a fekete szín, miért ne próbálna meg vásárolni egy nagy, sötét, mint az éjszaka brutál péniszt, amely már a megjelenése miatt remegni fog a várakozásban?

Mindenesetre a hatalmas dildók pontosan azok, amelyek segítik a tapasztalt felhasználókat, hogy újra átéljék a meghitt öröm minden aspektusát. Csak az a fontos, hogy pontosan megtalálja, ami testének leginkább megfelel.

Az INTIM CENTER szexboltban és online webáruházban hatalmas kövér óriás dildót vásárolhat meg, amely meghódítja a kifinomult testek ismeretlen mélységeit, és itt vásárolhatja meg a legnagyobb falloszokat is, egy fényes, vastag, hatalmas óriási vibrátort - ez garantálja az intim méret vágyának legtapasztaltabb ismerőinek az elégedettséget.

Fő különbségük a sok analógtól természetesen a méret. Ha egy hétköznapi, átlagos vibrátor hossza 17 és 24 centiméter között ingadozik, itt minden más. Ezeknek a vibrátoroknak a hossza csak 25-től kezdődik, és vannak 35 centis óriások! Az átmérő is megfelelő, és képes sok női vagy férfi szex rajongónak tetszeni minden formátumban.

Nagy vibrátor - élvezet a szélén
Az ilyen öklözésre szánt szex játékok általában tapasztalt emberek iránt keresettek, ezért az intim kiegészítők legfelső szegmensébe tartoznak. Más szavakkal, a második különbségük magas színvonalú. A nagy vibrátorokat gyakran reális stílusban készítik. Többnyire gyönyörűen megtervezettek, gyönyörű színűek és gyönyörű textúrájúak. Megfigyelhető a színskála, minden árnyalat és féltónus, ami annyira jellemző az izgatott hím ivarszervekre. A bíbor vagy mélyvörös fej simán erőteljes csomagtartóvá válik, ahol néha még árnyékokat is kidolgoznak.

Magát a pénisz testet legtöbbször csodálatosan kidolgozták a legkisebb részleteket. Ez szándékosan történik annak érdekében, hogy a termék további realizmushoz jusson. Ha a naturalista játékokban kisebb pontatlanságokat és hibákat lehet találni, akkor itt ez teljesen helytelen, ilyen mértékű bármilyen hiba észrevehető.
Egy másik jellemző pont, hogy a nagy vibrátorok a legtisztább anyagokból készülnek. És mindez ugyanazon okból kifolyólag - egy nagy termék különösen gondos végrehajtást és részletek kidolgozását igényli. Általában nagyszerű kibernetikus bőrt, tiszta szilikont vagy hőre lágyuló műanyagot használnak. Minőségüket különösen ellenőrzik, mind hypoallergének, és nem tartalmaznak szennyeződéseket.
És természetesen ne feledkezzünk meg a vibrációs modulról sem. Hatalmas méret, végtelen erő! Szó szerint a lényegéig rázza. A különleges kialakításnak köszönhetően a rezgés egyenletesen oszlik el és a tulajdonos kívánságainak megfelelően állítható be. Válassza ki a kívánt módot, és élvezze ezen óriások nagyszerű tulajdonságait. Egyes modellekben a vibrációs modult eltávolítják, hogy megkönnyítsék a vibrátor karbantartását.

Ki használjon nagy vibrátorokat? 
Furcsa módon a hatalmas méretű játékokat gyakran a férfiak vásárolják meg, akik túlbecsülik a nők szexuális képességeit. Meg kell értened, hogy ebben a helyzetben a méret számít! Erősen javasoljuk, hogy a szexuális termékek vásárlása előtt mérje meg a vibrátor átmérőjét és a női test anatómiai képességeit. Egy hatalmas vibrátor a szexuális élvezet mellett fájdalmat és sérülést okozhat! Félreérthetetlen feltételezni, hogy tapasztalt, felnőtt nők élvezhetik egy ilyen nagy játékot. A tapasztalatlan lányoknak azt javasoljuk, hogy először gondolkodjanak el, vagy kezdjenek el szexuálisan játszani egy naturalista fallosszal. Játszd el te is, vagy élvezd társaddal! Várjuk budapesti szexshop üzletünkben, minden nap nyitva vagyunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: dildó dildók vibrátorok

Keresés