Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hússzínű valósághű vibráló pénisz tapadókoronggal No. 7 light

Ár:
16.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pipedream - Real Feel Deluxe

Élvezze ezt az élethű élményt a Real Feel Deluxe No. 7 vibrátorral, amely kiváló minőségű Fanta Flesh anyagból készült. A duzzadó vénák és a szabadon lógó golyók kellemesen stimulálják Önt. Az erős tapadókorong lehetővé teszi, hogy a dildót sima, sík felületre vagy hevederre rögzítse. Az erős motort két AA elem táplálja (nem tartozék), és szuper erős rezgéseket kínál. A vízálló kialakításnak köszönhetően zuhany vagy pezsgőfürdő is játszhat.

A dildó testbiztos TPR, PVC és ABS műanyagból készül. Használja vízbázisú kenőanyagokkal. Teljes hossz (tapadókoronggal együtt) 26 cm, behelyezhető hossz 18,3 cm, maximális átmérő 5,3 cm. 

Pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, egyszerűen kezelhető vibrátoros motorral ellátott, erezett felületű, herékkel kiegészített dildó.
Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Ha tetszik a Hússzínű valósághű vibráló pénisz tapadókoronggal No. 7 light termék, akkor megrendelheted, vagy ha van készleten a szexboltban, megvásárolhatod személyesen.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető.Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.
Az intim shop ajánlja a Realisztikus vibrátorok kategória minden termékét.

Külső raktáron Igen
Anyag TPR
Átmérő 5 - 5,4
Hossz 26 - 30
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Szín Testszínű

Keresés