Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Női vágyfokozók, potencianövelők

Női vágyfokozók, potencianövelők Már női potencianövelők, női libidónövelők is kaphatók! Ezek a női libidó fokozására szánt természetes készítmények, a táplálék-kiegészítő kapszulák visszaállíthatják a női libidót, fokozhatják a nemi vágyat.  Női libidó növelőket az intim webshopból itt rendelhet. Női vágyfokozó személyes vásárlás Budapest V. kerület Károly krt. 14. sz. félemelet nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

Egy ideje már kevesebb a szexuális vágyam, bár még mindig szeretem a férjemet. Kíváncsi vagyok, vannak-e olyan gyógyszerek vagy táplálék kiegészítők, amelyek hatással lehetnek a libidómra - kérdezik sokat a nők a szexológustól vagy nőgyógyásztól.

Női vágy, hogyan lehet fokozni a libidót?

A szexuális vágy összetett és ingadozó jelenség. Ez egyúttal függ a testtől, az érzelmektől, az ember történetétől és a párkapcsolattól. Ezért nem mindig könnyű megoldást találni a csökkent libidóra.

Elérhető menopauza hormonális kezelés, amely progesztációs és enyhén androgén hatást fejt ki. Ez az egyetlen menopauza elleni gyógyszer, amely javítja a szexuális vágyat. De, mint minden ilyen típusú kezelést, korlátozott ideig kell alkalmazni.

Tesztoszteron tapaszkezelés gyógyszer csak a csökkent szexuális vágy kezelésére szánták olyan nőknél, akiknél olyan műtétet végeztek, ahol a petefészket és a méhet eltávolították. Káros mellékhatás a fokozott szőrösség és rekedt hang, pattanások. Számos mellékhatást is okozhat: máj- és szív és érrendszeri rendellenességek, súlygyarapodás...

A dhea egy olyan hormon, amely állítólag öregedésgátló hatású. Nem kapható vény nélkül, csak receptre kapható, az orvos tanácsának megfelelően, és a gyógyszerész által végzett előkészítés alatt. Egy 60–79 éves nőkön végzett vizsgálat azt mutatta, hogy a libidó javult a 70 éves és annál idősebb nőknél. De használata vitatott, különösen azért, mert csökkenti a jó koleszterinszintet , amely káros lehet a szív- és érrendszer egészségére .

Flibanserint az Egyesült Államokban forgalmazzák, premenopauzás nőknek szánják. A kezelteknek havonta több kielégítő közösülést céloz meg. Mellékhatásai (szédülés, hányinger, álmosság) miatt - meglehetősen alacsony hatékonysággal szemben - ezt a gyógyszert kétszer is elutasították az Egyesült Államokban. Később engedélyezték a laboratórium által ösztönzött feminista lobbizásra! 

A libidót csökkentő szerek
Antidepresszánsok. Gyakran hajlamosak csökkenteni a szexuális vágyat. Ez nem azt jelenti, hogy le kellene állítani őket, mert elengedhetetlenek.
A fogamzásgátló tabletta. Blokkolhatja a nemi vágyat. A megoldás? Ha 40 évesnél idősebb, váltson fogamzásgátlást réz IUD-ra vagy tubális ligálásra.
Mi a helyzet más gyógyszerekkel? A betegtájékoztatót el kell olvasni, ha csökken a nemi vágy. És beszéljen erről orvosával, hogy esetleg megváltoztassa a kezelést.
Cukor - A cukorról általánosságban elmondható, hogy negatívan befolyásolja a nemi hormonok működését. Tanulmányok konkrét tényekkel támasztották alá a tesztoszteron szint és a cukor közötti összefüggéseket. Egy tanulmány megállapította, hogy a glükóz átlagosan 25%-kal csökkentette a tesztoszteron szintjét a vérben. A tesztoszteronszintje a glükóz elfogyasztását követő órákban is alacsony maradt.
Koffein - Ez egy trükkös téma, de a legjobb nem túlzásba vinni a koffeint, ha valakinek libidó problémái vannak. Mint ahogy sportteljesítmény során, úgy a szexuális teljesítményre is pozitívan hathat.
Ám ez a rövidtávú távú előny nem visz sokkal előrébb, sőt a koffein emeli a kortizolszintet is, ami stresszt indukál, ez pedig tovább csökkenti a libidót.
A kávé és a tea is képezheti részét az egészséges életnek, de csak mértékkel, mindenképpen teljen el az utolsó kávé és a lefekvés között 6 óra.
Alkohol - Az túlzott alkoholfogyasztás köztudottan csökkenti a szexuális vágyat, az izgalmat és az érzékenységet. Ha mégis fogyasztanál valamit, válassz egy jó, polifenolban gazdag vörösbort. A vörösborban lévő antioxidánsok hozzájárulnak az erek tágulásához és a véráramlás növeléséhez.

A libidó fokozása természetes módon
Valójában kevés gyógyszer képes növelni a nők nemi vágyát anélkül, hogy nem kívánt hatásokat okozna. Ez teret enged a táplálák kiegészítőknek és alternatív kezeléseknek (növények, természetes anyagok), amelyek hatékonyságát nem igazán igazolták. Tehát a legbölcsebb dolog a vágy csökkenésének valódi okát keresni: nem megfelelő gyógyszeres kezelés, személyes történelem, alacsony önértékelés, fóbia, házassági nehézségek...

Tartalomhoz tartozó címkék: női potencianövelő nőknek szex

Keresés