Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Női vákuumos szexjátékok

Női vákuumos szexjátékok

Nem annyira ismert szexuális játékok a női vákuumszivattyúk, elegáns stimulátorok. A férfiak vákuumpumpa működése többé-kevésbé világos, de hogy izgatják ezek a készülékek a nőket? Női vákuumos szexjátékok, punci, csikló, mell és mellbimbó izgatók. Szexboltunkban mindenféle lehetőség van ízlésekhez és fantáziához, így nem kell visszafognia vágyait és preferenciáit egy ilyen fontos dolog kiválasztásakor. Lássuk, mik ők, mire valók és hogy működnek.

Először is, nem lenne rossz ötlet megérteni, hogyan cselekszenek annak érdekében, hogy megértsék az elvet, amikor használják. Mindegyikük egy szívó résből áll, amely egy motorhoz vagy pumpához van csatlakoztatva. Ezek segítségével a levegőt szivattyúzzák ki a fejből, vákuumot hozva létre. Következésképpen az a terület, amelyre a cselekvés irányul, alkalmas az ilyen szivattyúzásra, vagy rezegtetésre, és a vér ebben a zónában a szokásosnál aktívabban kering, aminek következtében fokozott érzékenység következik be. Érdemes lassan, lassan szórakozni, hogy értékeljük képességeit. A működéskor semmi esetre sem szabad elfelejtenünk az óvintézkedéseket, függetlenül attól, hogy mi árt. Ha kellemetlen érzéseket érez, ajánlatos egy rövid szünetet tartani.

A vákuumszivattyúk típusai

És most beszéljünk a típusairól. Ezek klitorálisak, hüvelyiek és a mellbimbók számára. A test ezen részeinek mindegyik része a női test erogén zónája, és ennek megfelelően rájuk ható maximális örömet kap. Nemcsak kellemes, hanem hasznos is lehet a használatukból. Például a hüvelyi izmok megerősítéséhez vagy a mell nagyításához a megfelelő típust kell használni. Ez azt is mondom, hogy az elégedettség mellett bónuszt kap, mint például a megjelenés vagy az egészség javítása. Az ilyen módon történő stimulációval hihetetlen szexuális vonzerő és izgalom van, ami önmagában tetszeni fog a partnerének.

A fényes és érdekes tervezési formák lehetővé teszik, hogy több változatosságot hozzon ebbe a folyamatba, és lehetőséget adjon arra, hogy több észbontó pillanatot kapjon. Vásároljon ma egy ilyen hasznos dolgot, és holnap nagyszerű hangulatban lesz, és ossza meg az Önhöz közel álló emberekkel.

A vákuumklitorális stimulátorok  
Egyedülálló szexjátékok, amelyek izgatják ezt az erogén zónát anélkül, hogy hozzáérnének. A stimulációt a vákuum működése biztosítja - a levegő beszívása kellemes hullámokat hoz létre, amelyek befolyásolják a csiklót, és hihetetlen izgalmat kölcsönöznek egy nőnek, akár többszörös orgazmusig. A szex modul a stimulációs hullámok spektrumát mutatja be: az ingerlő szívástól az erőteljes vákuumos örvényig. Az ilyen kiegészítők legnépszerűbb gyártói: Womanizer, Satisfyer, We-Vibe, Baile, LELO stb.

Miért kell beleszeretni a vákuum klitorisz stimulátorokba?

Mindig hihetetlen élmény . A légstimuláció több, mint pusztán orális szex partnerrel vagy vibrációs hullámokkal való izgalom. Ha még soha nem próbált ilyen élvezetet, feltétlenül kísérletezzen - 100% -ig elégedett lesz;
- Élvezet hiánya. Mivel a klitoron nincs mechanikai hatás, ennek a zónának az érzékenysége nem csökken. Akárhányszor használja a készüléket, a csikló továbbra is élénken reagál a léghullámokra;
- Sokoldalúság. Vásárolhat vákuumos csikló stimulátorokat, és használhatja őket az intimitás előtt, maszturbáció közben, szerelmeskedés közben, párosítva egy másik erotikus játékkal stb.
- Mindig más érzések . A vákuumstimulánsok kellemes érzéseket nyújtanak az erotikus eszközök kezdő és haladó felhasználóinak egyaránt. Nincsenek korlátok és keretek - egy játék a lehetőségek és érzelmek palettáját nyújtja;
- Egyszerű használat. A kütyü kényelmes fogantyú formájában készül, miközben nemcsak a csiklót, hanem a hüvelyi csatorna érzékeny végeit is stimulálja, a peri-litorális zónát. A szexuális eszköz még a legnagyobb sebességnél sem csúszik ki a kezéből, sokan vízállóak, használhatók a zuhanyzóban, a fürdőszobában;
- Csodálatos anyagok és sok funkció. A játékok puha és selymes szilikonból készülnek (szintén vinilből, műanyagból, polivinil -kloridból), vannak megoldások cserélhető fúvókákkal, további ágakkal a hüvelybe vagy a végbélnyílásba való behelyezéshez.

Vákuumstimulátorok a csiklóhoz
A vákuumjátékok érintésmentesen stimulálják a csiklót lég pulzálással. Egy ilyen hatás percek alatt orgazmushoz vezethet, és néha gyorsabban! A csikló vákuummal történő stimulálásának különleges előnye, hogy nem okoz csökkenést az érzékenységben és a függőségben. És a legjobb rész vákuumstimulátorok multi-orgazmust okozhatnak! Egyszerűen fogalmazva, ezek a legfejlettebb orgazmus generátorok a mai napig.

A vákuumstimulátorok szinte minden esetben segítenek az orgazmus elérésében, az intim élet diverzifikálásában, a pihenésben, az elvonatkoztatásban és a szeretetben. A nők vákuumszivattyúi szexuális játékok, amelyeket a női test legérzékenyebb helyeinek stimulálására terveztek. Az eszközöket pályázati területekre telepítik, majd a levegőt kiszivattyúzzák, a vér a helyre rohan, az intim szerv stimulálódik, és az egész test izgatott.

Mell és mellbimbó szívók
A speciális szivattyúk segítenek növelni a mellek érzékenységét. Ezek a vákuumkészülékek nemcsak az izgalmat és a véráramlást serkentik, hanem kifejezőbbé és kívánatosabbá teszik a melleket és a mellbimbókat. A változatok többféle méretben kaphatók, a legegyszerűbb dugattyús egységektől az extra rezgésű modellekig.

Bimbópumpákkal ne feledkezzen meg a mellbimbók izgatásáról! Ha kellő figyelmet fog nekik szentelni, azt olyan orgazmussal is meghálálhatják, ami vetekedhet a csikló izgatása által okozott orgazmussal. Növelje meg a méretüket és fokozza az érzékenységüket a szívókorongok segítségével, amelyek vákuumot hoznak létre, és szívják a mellbimbókat, a vibrációs pumpával szétvibrálják, és ön elérheti a hőn áhított, édes orgazmust. 
A bátrabbak, akik szeretik feszegetni a fájdalom és a gyönyör közti vékony határvonalat, a mellbimbók felizgatását követően használhatnak mellbimbócsipeszeket vagy szorítókat, amivel egy teljesen más szintre tolhatják az élvezetet.

Női vákuumszivattyú vásárlás
Egyre gyakrabban vásárolják a szexboltokban. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy jól érezd magad, növeld az izgalmat és növeld az orgazmus esélyét. Az alkalmazás hihetetlen élményeket ad, amelyeket újra és újra meg akar ismételni. De hogyan válassza ki a megfelelő szivattyút a több tucat lehetőség közül? Megtaláltuk a legjobb modelleket, amelyek a legnépszerűbbek.
A legjobb női vákuumszivattyú azok a modellek, amelyeket a leggyakrabban vásároltak, és számos pozitív véleményt kaptak. Biztonságosak, könnyen használhatóak és megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. Segítségükkel fejlesztheti az érzékenységet, és megtanulhatja, hogy minden nemnél elbűvölő örömet éljen át.

Tartalomhoz tartozó címkék: léghullámos nőknek vákuumpumpa

Keresés