Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Nők

Nők

| Hírfolyam | Potencia | Vibrátor | Szex | Férfiak | Nők |
Minden nőnek megvan a saját félelme, amely időszakonként megmérgezi az életet, és nem teszi lehetővé a megfelelő pihenést vagy felszabadulást. Valaki egész életen át kíséri a félelmet, valaki egy bizonyos életkorban megbotlik és elsajátítja, és van, aki egyszerre nem egy, hanem több félelem tulajdonosa. Félhet bármitől, legyen az sötétség, mélység, magasság, kutyák, rovarok, zárt terek és végső soron a halál. Mindannyian félünk valamitől. 
A férfinak szex kell, a nőnek szerelem írja a nők blogja. Ha a férfi mindent megkap a szexben, akkor imádni fogja a nőjét, a tenyerén hordozza, még el is mosogat a kedvéért. Ajándékokkal, kedvességgel halmozza el. Ha nincs szex, akkor jönnek a viták, duzzogások, más nő felé kacsingatás. A szerelem színtiszta vegytan, tudományos magyarázattal élve e bódult állapot a dopamin, az oxitocin, a tesztoszteron, az ösztrogén és a norepinefrin műve, amelyek az állatvilág emlőseit is ugyanúgy párkeresésre ösztönzik.

Még néhány évvel ezelőtt még a tudósok is vitatták, hogy a nőknek van-e G-pontjuk. Valaki azzal érvelt, hogy számtalan és legerőszakosabb orgazmus forrása lehet, mások szerint ez nem más, mint fikció. Szerencsére az utóbbi években ez a kérdés rendkívül egyértelművé vált, és helye, valamint a vele való kölcsönhatás és ennek hatása már nem kelt kétségeket. A gyártók a g-pontos vibrátorokkal olyan eszközöket készítettek, amellyel a kéj a maximumig fokozható.

Gyakori kérdés, hogy erotikus masszázst helyesen hogy adjunk a párunknak? Sokféleképpen lehet intim intimitást intenzívebbé és érzékibbé tenni. Az egyik leghatékonyabb lehetőség az erotikus masszázs a szex előtt. Komolyan diverzifikálja az előjátékot, megfelelő hangulatot teremt a párnak, környezetet teremt, és ami a legfontosabb: javítja a vérkeringést, fokozva ezzel az összes későbbi érzést.

A klitorisz izgató szexjáték lényege magában a névben rejlik. Különlegessége, hogy a cselekvés maximálisan a női test legkényesebb és legérzékenyebb részére összpontosul, amely a legtöbb esetben felelős az orgazmusért. Igen, a női csiklóról beszélünk, ő a felelős a legmagasabb örömpont eléréséért a nők nagy részében, míg a hüvelyi orgazmus csak ötödüknél érhető el. És ha a lehető leggyakrabban szeretne csúcson lenni, akkor a legnagyobb figyelmet a csikló maszturbálására kell fordítani.

Hogyan adjunk szopást, és legyünk istennők az orálszexben? A lányok egyre inkább azon gondolkodnak, hogyan kell jól szopni? Körülbelül tíz évvel ezelőtt ezt a témát kínosnak tartották, és sokak számára ez egy igazi tabu volt, de a szexipar fejlődése és a sztereotípiák elleni küzdelem munkáját végzi, és egyre többen nem haboznak egyre többet keresni. új lehetőségek arra, hogyan lehet szórakozni és orálszexben kellemes partnerré tenni.
A kitágult vagina, megereszkedett hüvely a nemi élet minőségét rontja, hátrányos a nő és a partner számára is. Mielőtt szóba kerül orvosi hüvelyi reprodukció vagy lézeres kezelés, próbálja ki a szexpatikánkba kapható vagina szűkítő készítményeket melyek alkalmasak a hüvely szűkítésére. A hüvely és medence izmait gésagolyókkal erősítheti, és intim tornával.
A női szekrényben található vibrátoros szexuális játékok egészen más okokból jelennek meg. Valaki giccses ajándékot kap a barátaitól, valaki jó szándékkal vásárolja meg a vibrit meg egy internetes áruházban, valaki változatosságra vágyik a szexuális életében, valaki váláson megy keresztül, és valaki nem kap meg mindent, amit szeretne az ágyában az emberével.
A vibro golyó, vagy más néven tojás vibrátor az egyik legsokoldalúbb szex játék. Úgy tűnik, hogy ez egy nagyon kicsi vibrátor, amely csak klitorális stimulátorként használható. De valójában ennek a készüléknek sok felhasználása van, és biztosan talál magának egy élvezetes eszközt. Ebben a cikkben talál információkat a vibro golyó használatáról, a funkcionalitás bővítéséről és arról, hogy ezek a játékok miben különböznek egymástól.

Hogyan lehet egy férfit hosszú éveken át tartó házasság után újra tűzbe hozni? A szerepjátékok jelmezei újdonságot jelentenek a párkapcsolatában, segít feléleszteni a szenvedély lángját és visszaadja az intim élvezetek pikantériáját. Vonzó erotikus ruhába öltözve a legkívánatosabbá válsz a világon, és bármelyik férfit el tudod csábítani!

Keresés