Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Melyik női szexuális játékot válasszuk? A legjobb intim termékek nőknek 2023

Melyik női szexuális játékot válasszuk? A legjobb intim termékek nőknek 2023

A női orgazmus összetett és ingatag dolog. A nők sokan állítják, hogy soha nem érték el a csúcspontot, sem egyedül, sem partnerrel. Lehet, hogy csak a férfi nem túl jó az ágyban, de beszélnie kell róla. Sokkal valószínűbb, hogy az orgazmus hiányának oka a merevség, a félénkség, a rossz előjáték. Ahhoz, hogy magabiztosabbnak érezze magát, ismernie kell a testét, és ebben az intim női játékok segítenek tanulmányozni! 

Győződjön meg róla, hogy egy megfelelően kiválasztott szexuális játékkal egyszerűen nem lesz ideje számolni az orgazmusokat. Ismerje meg 2023-ban a legjobb szexuális játékokat nőknek. 

Vibrátorok a csiklóhoz
Ha legalább egy kicsit ismeri a testét, akkor valószínűleg megérti, hogy a csikló a leginkább erogén zóna. Amikor izgatott vagy, megduzzad és növekszik a mérete. Az orgazmus elérésének leggyorsabb módja ennek a területnek a befolyásolása. Használhatja az ujjait, de sokkal praktikusabb lesz egy csikló stimulátor megvásárlása. Ezek kicsi, lekerekített vagy hosszúkás alakú eszközök, stílusos kialakításúak, és megjelenésük alapján nehéz kitalálni valódi céljukat. Gyakran a gyártók stimulánsokat készítenek rúzs vagy popsicles formájában - a konfiguráció bármilyen lehet. A készüléket a csiklóhoz kell vinnie, meg kell nyomnia a bekapcsológombot, ki kell választania az üzemmódot, és fel kell készülnie az orgazmusra.

Hüvelyi vibrátorok
Úgy tűnik, hogy miért van szükség rájuk, mert nagyon kevés idegvégződés van a hüvelyben - a természet gondoskodott erről, hogy a szülés során a nő ne haljon meg fájdalomcsillapításban. A legtöbb hölgy azonban még mindig hüvelyi orgazmusról álmodik. Ennek van némi értelme, mert a csikló lábai mélyen a hüvelybe mennek. Stimulációjuk kellemes hatást fejt ki, amit sokan a hüvelyi orgazmushoz visznek. A hüvelyt stimuláló vibrátorok valójában irritálják a csikló lábát, felemelve a boldogság csúcsára. Hosszú formájúak és kényelmes fogantyúval rendelkeznek. Egy ilyen játék segítségével transzlációs mozgásokat végezhet, és kellemes rezgést érezhet.

Nyúl vibrátorok
A női testen számos fontos erogén zóna található, és most, hogy mindegyiket simogassa, nem kell néhány intim játékot vásárolnia. Mit szólnál például a hüvely és a csikló egyidejű simogatásához? Különösen erre a célra nyúl vibrátorokat találtak ki. Az anatómiailag kialakított törzset a hüvelybe helyezik, simogatva az elülső falát, és egy kis kiemelkedést terveztek a csikló stimulálására. Minden folyamathoz beállíthatja saját rezgésmódját. Most kétszer annyi oka van az élvezetre!

Pillangó vibrátorok
Egy másik eszköz, amely örömmel remeg. A vibrátort a pillangóról nevezték el, mert nagyon hasonló konfigurációjú: a pillangó stimulátor simogatja a csiklót, és a tőle távolodó szárnyak gyengéd rezgéseket továbbítanak a szájszárazságra. Nagyon gyakran egy ilyen játék hüvelyi folyamattal is fel van szerelve, amelyet a hüvelybe helyeznek. Eladáskor pillangókat is találhat, amelyeknek szintén van folyamata - azok számára, akik minden intim helyen rezgéseket akarnak érezni.

Hármas vibrátorok
Ezek erőteljes játékok, amelyek egyszerre stimulálják a csiklót, a G-pontot és a végbélnyílást. Általában egy ilyen eszköz alkalmas magabiztos lányok számára, akik elég jól ismerik a testüket, és megértik, hogy pontosan mi ad nekik örömet. A drágább modellekben minden folyamatnak saját rezgésmódja van. Ha kívánja, mindegyiket külön-külön teheti ki, vagy általában nem minden stimulánst használhat - például ma csak hüvelyi és csiklói stimulációt szeretne, és egyelőre el akarja utasítani a stimulációt. Az ilyen játékok ideálisak egyedül való játékhoz.

Játékok bevállalós nőknek

A szex sok nőt aggaszt. Ez tény, de nem sokan készek nyíltan beismerni fantáziáikat, és a félelem hibás ezért. Ha azt is szeretné, hogy felemelje az öröm tiltott fátylát, használjon speciális intim játékokat ehhez - könnyebb és kellemesebb lesz.

Anál golyók
Ezek általában kis térfogatú golyók, amelyeket lánc vagy csipke köt össze. Ennek a kialakításnak az a jelentése, hogy az előjáték során fokozatosan merítsen egy labdát a végbélnyílásba, ezáltal növelve a gerjesztést. Azok, akik már kipróbálták ezt a játékot, azt állítják, hogy a legkellemesebb érzések a készülék testből való eltávolításával érhetők el. Ennek az intim modulnak a használata a folyamatra irányul, nem pedig az eredményre - benne van az egész lényeg. Nem kell megvárni az orgazmust – élvezd, ahogy a játék először belemerül, majd kilép a testből.

Anál plugok
Ezek a játékok fallikusak, de kissé íveltek, így a lehető legkényelmesebbek a végbélnyílásba helyezni. Lehet rezgéssel vagy anélkül, szinte mindig megkönnyebbülés van a felületen a jobb stimuláció érdekében. Talán valaki azt fogja hinni, hogy a női végbélnyílásnak nincs szüksége ilyen óvatos simogatásra, mert nincs prosztata mirigye. Ennek ellenére a záróizom körül sok idegvégződés van, amelyek kellemesen stimulálhatók.
A butt plug ​Egy másik fajta játék kezdőknek. Dugókra vagy könnyekre van szükség ahhoz, hogy a passzív partner leküzdhesse a tolás ösztönét, amely mindig bekapcsol, amikor valami elkezd behatolni a végbélnyílásba. Egy kis dugó izgalmat ad, és izgalmas érzést tapasztalhat meg, amikor bevezetik. Ez szexuális játékká alakítható, és megkérheti a partnert, hogy fecskendezze be a plugot a testbe. A dugók farokkal, strasszokkal, rezgéssel, nagy és a testben hosszú ideig viselhető, élvezve a hatást.

Ánusz vibrátorok
Valójában ezek rezgéssel vannak felszerelve. Kisebb hosszúságúak és átmérőjűek, mint a hüvelybe való behelyezésre tervezett vibrátorok. A vibrátorok specifikusabb formájúak, ideálisak a végbélnyílásba való behelyezéshez. Az ilyen anatómia garantálja a kényelmes és biztonságos használatot. Ha kezdő vagy, akkor jobb, ha egy miniatűr vibrátort részesít előnyben - a kis méretnek köszönhetően a behatolástól való félelem eltűnik, és biztonságosan beillesztheti a végbélnyílásba.

Egy ilyen játék szükséges azok számára, akik izgalmat tapasztalnak pontosan a súrlódásoktól, a szűk lyukba való behatolástól, anélkül, hogy további stimulációra lenne szükségük rezgések formájában. Az anál játék használata nagyszerű lehetőség arra, hogy lassan és fájdalommentesen nyújtsa ki a végbélnyílást, és kellemes behatolást tapasztaljon. Ha van partnere, megadhatja nekik a lehetőséget, hogy nyújtsák a végbélnyílást.

Dildó és más izgatók
Ez egy mesterséges pénisz, amely bármilyen méretű és kialakítású lehet. Általában egy ilyen intim játékot maszturbációra vagy rendszeres partnerrel végzett kísérletekre használnak.

Felfújható - Egy ilyen játék fő előnye, hogy valójában bármilyen méretű péniszt hozhat létre magának - egy speciális körtének köszönhetően a játék a kívánt állapotba pumpálható. Egy másik szép pont: a növelhető, ha már a testben van.

Realisztikus - A reálisok a nők kedvenc típusa, ha úgy gondolja, hogy a vélemények. Egy ilyen eszköz nagyon pontosan és részletesen másolja egy igazi férfi péniszét. A fej, a törzs, a herezacskó, a vénák - mindez nagyon minőségileg kerül átadásra, hogy ne csak szexelhessen, hanem érezze a folyamat teljes realizmusát is.

Tapadókorongon - Leggyakrabban a reális modellek tapadókoronggal vannak felszerelve, de ez egy opcionális szabály - például a klasszikus modellek is rendelkezhetnek ilyen típusú rögzítéssel. A tapadókorong jó, mert lehetővé teszi, hogy a játékot sík, sima felületre rögzítse - párhuzamos vagy merőleges a padlóra. Így Ön maga is beállíthatja a belépési szöget, és ugyanakkor a kezed szabad lesz.

Rezgés - Ezek azok, amelyek fő céljuk mellett azt is tudják, hogyan kell rezegni. Ebben az esetben helyénvalóbb egy ilyen eszközt nem dildónak, hanem vibrátornak nevezni. Beállíthatja az üzemmódot, és simogathatja azokat a helyeket, amelyek a legnagyobb választ adják.

Herezacskóval - Nem csoda, hogy van egy kijelentés, hogy a nők szeretik a szemüket - az emberiség gyönyörű fele valóban fontos vizuális összetevő. A herezacskóval lehetővé teszi, hogy fejlessze képzeletét, és elképzelje, hogy egy igazi ember van melletted. A herék megérinthetők a maszturbáció során, és elképzelhetik, hogy simogatja partnerét - ez segíthet az izgalomban.

Dupla - Ezek egyszerre két tagból állnak. Miért van szükség ilyen kialakításra? Természetesen, hogy kettős behatolást tapasztalhasson. Sok nő álmodik, hogy a pénisz egyszerre hatol be a hüvelybe és a végbélnyílásba, de nem mindenki tudja elismerni. Annak érdekében, hogy ne pazarolja az időt egy olyan férfi keresésére, aki beleegyezik egy édeshármasba, egyszerűen megrendelhet magának két péniszt, amelyek egymáshoz kapcsolódnak. A folyamat kissé kisebb, így kényelmes a végbélnyílásba helyezni.

Vibrátoros bugyik - Ez egy izgalmas fehérnemű, csak azért, hogy a szó szó szoros értelmében izgatja, hogy nem férfi, hanem nő lesz. A bugyi belsejében egy speciális zsebben egy apró vibrátor van elrejtve - egy rezgő pisztoly, amely távolról vezérelhető. A vibrobugyik a mindennapi életben viselhető, annyi orgazmust kap, amennyit csak akar.

Hüvelyi golyók - Ellenkező esetben Kegel szimulátornak is nevezik őket. Ez egy nagyon hasznos téma, amely két funkciót egyesít: terápiás és szórakozási lehetőséget. A Kegel edzők olyan golyók, amelyek bizonyos súlyúak és átmérőjűek lehetnek. Ezeket a hüvelybe helyezik, és az izmok a testben tartják. Ideális eszköz a medencefenék izmainak edzésére. Kombinálhatja az edzést az örömmel, és megrendelhet egy vibrációs funkcióval rendelkező szimulátort. Könnyű labdákkal kezdheti az edzést, fokozatosan továbblépve a nehezebb modellekre.

Vákuumszivattyúk
A vákuumszivattyú olyan eszköz, amellyel biztosíthatja a vér rohanását az erogén zónába. A lombikot fel kell vinni a testre, és a levegőt ki kell szivattyúzni belőle. Ennek eredményeként a vér ragaszkodik a stimulációt igénylő területhez. A test fogékonyabbá válik a simogatásra. A szivattyúk:
Hüvelyi - nagy méretű eszköz, mivel a lombikot az egész perineumra alkalmazzák. Segítségével biztosíthatja az aktív véráramlást a csiklóban és a szájszárazságban. Az alkalmazás után a női nemi szervek növekednek, dombornyomottak lesznek. Egy órával az első alkalmazás után a kísérlet megismételhető;
Csikló - kis méretű, mivel a csiklóra alkalmazzák és növelik a méretüket. Mivel ez a legérzékenyebb terület, a szivattyú használata után az érzékenysége növekedni fog;
A mell esetében - sok nőnél a mell erogén zóna, ami azt jelenti, hogy nem kell megfosztani a figyelmet. Van egy vagy kettős, csak a mellbimbókat vagy az egész emlőmirigyet stimulálhatja.
A szivattyú nagyszerű módja a nők tapasztalatainak fokozására, ezért ezt a szexuális játékot soha nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Nagyon sok női szexuális játék létezik, mindegyiket azért hozták létre, hogy növeljék az örömöt vagy díszítsék a testet. Mit kell vásárolni szexuális kísérletekhez? Milyen női szexuális játékokat vásárolnak az emberek leggyakrabban, és melyikük kapja a legpozitívabb visszajelzést? Az orgazmus eléréséhez ideális intim termékek értékelése.

- Csiklóstimulátor Satisfyer
A hullám- vagy vákuumstimulátor minden nő számára áldás. Ezzel szinte mindenki gyorsan megtapasztalhatja az orgazmust. A hatás csak a csiklón jelentkezik, de a levegő rezgések segítségével. Ez nemcsak a szerv fején, hanem a test mélyén is aktiválja az idegrostokat. Ebből az orgazmusból nagyon erős és fényes.

Több tucat modell létezik a női vákuum szexuális játékokról. Az egyik legjobb a Satisfyer. Ez a legendás Satisafire továbbfejlesztett változata. Egyesíti a hullámokat és a rezgést. Bekapcsolhatja őket együtt vagy felváltva, és akár több orgazmust is átélhet. 

- Vibromassager
A csikló és a G-pont egyidejű masszázsa nagyon erős választ ad a szervezetben. Ily módon nők ezrei érik el magukat az orgazmusig. Fontos számukra, hogy masszírozzák a nemi szervek külső részét, és jól érezzék magukat. És ha mindkét rész is rezeg, akkor az érzések kívánt tűzijátéka nagyon gyorsan jön.
A kétágúaknál a kettős stimuláció nagyon egyszerű. Ennek egy része a hüvelybe merül, kényelmes a transzlációs mozgások elvégzése. A második kényelmes a csiklón feküdni. Fontos megérteni, hogy a csiklófolyamat úgy történik, hogy soha ne szakadjon el a testtől, függetlenül attól, hogy milyen műveleteket hajtanak végre a merülő részen.

Ez több ezer nő álma, most már nem lehet aggódni amiatt, hogy a szexuális játék kényelmesen illeszkedik a csiklóhoz. Ez minden bizonnyal megtörténik, mivel az alak minden testre alkalmas, figyelembe veszi az összes anatómiai jellemzőt.

  • A női szexuális játékokat nemcsak örömszerzésre, hanem egészségfejlesztésre is létrehozzák. A speciális szimulátorok segítenek javítani a medencefenék izmainak működését. Hasznos a szülés előtt, megakadályozza a születés közbeni szakadásokat. A gyermek megjelenése után releváns, gyorsan visszatér az izomtónushoz. Javítja az érzékenységet is, és kiválóan megelőzi a vizelet inkontinenciáját minden életkorban.

Melyik női szexuális játékot válasszuk? Több ezer gyönyörű modell létezik. A bemutatott 10 nagyon népszerű, de vannak más, nem kevésbé érdekes dolgok is.

Válasszon egy nő számára még mindig erotikus fehérnemű, ez segít abban, hogy szexibbnek érezze magát. A hasznos kiegészítők nem lesznek feleslegesek, például menstruációs csészék vagy speciális tamponok, amelyekkel szerethet.

Kérdések és válaszok

- Mi a legnépszerűbb szexuális játék a nők számára?
Minden lánynak megvan a maga ízlése, preferenciái, ezért határozottan nagyon nehéz válaszolni erre a kérdésre. És mégis, tekintettel arra, hogy a nők a csikló stimulációjával orgazmust kapnak, azt mondhatjuk, hogy a csiklóstimulánsok a legnépszerűbb termék. nem messze vannak.

- Melyek az erogén zónák a nőknél?
A legfontosabbak a csikló, a végbélnyílás és a mellkas. Igaz, néhány lány izgatott lehet a nyak, a gyomor, a combok megérintésétől.

- Mi a különbség a rezgés és a miosztimuláció között?
A rezgés a szexuális játék belsejében lévő vibrációs elemből származó rezgések. A rezgésből származó érzések ugyanolyan fényesek lesznek, a különbség csak az orgazmus elérésének sebességében lesz. A miosztimuláció az erogén zónákra gyakorolt hatás, amelyek gyenge impulzusú elektromos kisüléssel rendelkeznek (enyhe bizsergéstől az erős pulzálásig).

- Mit kell figyelembe venni a csikló stimulátor kiválasztásakor?
Először is el kell döntenie, hogy hány módot szeretne. Minél többet, annál érdekesebb lesz a folyamat. A második természetesen a méret és az alak - a készüléknek kényelmesen kell feküdnie a kezében, és kellemesnek kell lennie.

- Miért vásároljon vibrátort a G-ponthoz?
Mert ezt a fontos területet gyakran alábecsülik. A G-pont a hüvely elülső falán helyezkedik el, és normál szex esetén ritkán lehet elérni. A legjobb megoldás egy nyúl vibrátor vagy egy G-pont stimulátor.

- Milyen előnyei vannak a vákuumstimulációnak a szexuális játékokban a nők számára?
Valójában gyakorlatilag nincs különbség. Mindkettőt a medencefenék izmainak edzésére használják, azzal a különbséggel, hogy a hüvelyi golyók tágabb fogalom. Többek között arra tervezték őket, hogy biztosítsák a nő orgazmusát.

- Mi a különbség a hüvelyi golyók és a kegel szimulátor között?
Nyissa meg a szexbolt weboldalát, menjen a játékokkal ellátott részre, és keresse meg, mi érdekli Önt. A keresés kényelme érdekében tanácsos szűrőket használni - így a kívánt terméket ár és egyéb paraméterek szerint rendezheti.

- Hol lehet szexuális játékokat vásárolni nőknek?
Menjen az INTIM CENTER szexboltba, válassza ki az Önnek megfelelő terméket a paraméterei szerint, és vásároljon. Szexuális játékot keres, győződjön meg róla, hogy szűrőket használ - így a keresés sokkal gyorsabb lesz.

Keresés