Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Exkluzív dildók

Az erotikus kényeztetés luxus formájához válogass a szexshopunk különböző exkluzív dildó kínálatából. A vonzó kialakítású szexeszközök nemcsak páratlan vágyakat ébresztenek, de a szemet is gyönyörködtetik.

Rendezés:

EXKLUZÍV DILDÓK, HOZZÁD ILLŐ LUXUS KIVITELBEN.

A műpéniszek őrületesen feldobják a szexet, az önkielégítést. Még több élvezetet nyújt, ha a különlegesen szép üveg vagy hajlított végű műpénisz közül választasz. Ezek az erotikus kényeztetők ugyanis minden nőnek és férfiaknak imponálnak, az egyedi kialakításuknak köszönhetően a g-pont izgatására különösen alkalmasak.

Mai felpezsdült világunkban a szexben is fontos a trend és az elegancia. Akár a divat szakmában, az együttlét vagy maszturbáció során is nagy gonddal kell a neked megfelelő formát és kialakítást kiválasztani. Az üveg dildók keménysége például a mennyekbe repíthet, ha szereted a merevebb formákat, átlátszósága izgató hatással van a teljesítményre. Impozáns kinézete miatt könnyű vele a csábítás, a mélyre hatolás pedig a speciális díszítés miatt egyre nagyobb élvezettel jár. Hideg és meleg vizes hancúrozás során is feldobja a hangulatot.

Amennyiben nincs még műpéniszed érdemes egyet vagy kettőt vagy akár egy sorozatot is beszerezni. A farokról mintázott formák élvezetet nyújtanak, az elélvezés, előjáték velük leírhatatlanul jó, ezért nagyon népszerűek.

Keresés