Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Harisnyák, szexi harisnya nadrágok

Az erotikusabb harisnyák divatosak a szexben, karcsúsítják a lábat és felizgatják a nemi vágyakat. Válassz olyat, mely vonalaidhoz tökéletesen illik.
Rendezés:

MINDEN CSÁBÍTÁS A LÁBNÁL KEZDŐDIK

És ha már lábak, akkor a szexi harisnya nem maradhat ki a vadító megjelenésből. Szinte kötelező darab! Minden pasi odáig van érte. Ha megkérdezel egy férfit biztosan a három legfontosabb szexi ruha kiegészítő közé sorolja. Nem hiába van a szexis fantáziák legtöbbje közt az a kép, amikor csak egy harisnya van a nőn.

Az igazi szexre hívogató darab inspirációt ad, ízléses, a nőiesség megmutatója. Akár romantikus estéhez, akár egy izgalmasabb partiba készülsz, legyen nálad egy testhezálló merészebb necc.

Finom, puha kialakításuk miatt kényelmesek, szexhez nem mindegyiket kell levenni, de a sztriptíz is jól mutat velük. Karcsúsítják a lábat, az extrémebbek popsi vagy punciban nyitottak.

Keresés