Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexi jelmezek

Légy a szexben ötletes és vállalkozó szellemű! Valósítsd meg legizgalmasabb fantáziálásod! Ennek kezdő lépése a szexi jelmez! Egyedi és minőségi ruhák hatalmas választékáért nézz be a szexshopba! Kezdheted is a válogatást.
Rendezés:

SZEXI JELMEZEK IZGALMAS ÉS BUJA JÁTSZMÁKHOZ

Egy évben nemcsak farsang idején érdemes más bőrébe bújni! Egy éjszakai party vagy erotikus versengés a szexben mindenkit extrém vágyakozással tölt el. Nem egyszeri szórakozás, hanem teljes kiteljesedés! Próbáljátok ki az izgalmas szerepeket, legyél akár rendőrnő, szexi nyuszi, erotikus mikulás, stewardess, bejárónő vagy nővérke. (A felsorolás itt még nem ért véget, nézd meg a különlegességeket és keresd szexshopunkban.)

A szexi fantáziád minden részlete kiteljesülhet, amiről eddig csak álmodoztál, ha most belefektetsz egy kis energiát a szexi ruha kiválasztásába. Olyat érzéseket élhetsz meg, ami egyedivé teszi az együttlétet, feldobja a hangulatot. Egy valódinak tűnő kosztüm, magával ragadó szerepjáték amit te találhatsz ki. Létrehozhatod egyedi szabályaidat, extrém vágyakozást érhetsz el. Vagy kitalálhatod párod mire sóvárog.

A jelmezek mind erotikusan kivágottak, néhol titokzatosan takarnak egy-egy intim részt, hogy még kívánatosabb legyen az együttlét.

Keresés