Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Nyakörvek és pórázok BDSM szexhez és szerepjátékhoz

Nyakörvek és pórázok BDSM szexhez és szerepjátékhoz A nyakörvek és hozzá tartozó pórázok általában valódi bőrből, műbőrből vagy textilből készült készült szexkellékek, amit főleg a BDSM szex kedvelői használnak. A szadómazó szexet preferálóknak is érdemes lehet kipróbálni. Használatával szabályozhatod párod légzését vagy csak tematikus kiegészítőként is viselhető egy jelmezhez. 

A szabványos nyakörvek kis fémgyűrűvel rendelkeznek, amelyre pórázt rögzíthető. A rögzítés típusától függően vannak tépőzáras modellek, és vannak a szabványos, csatokkal ellátott, fűzőkkel vagy szegecsekkel díszített rögzítőkhöz is.
A pórázok, a gallérhoz rögzíthető kiegészítők, a dominancia szimbólumai. Fémláncból, bőrből, latexből készülhetnek.

Bármilyen kellék használata a BDSM-játékokban kockázatos lehet. Ez a nyakon viselt kiegészítőkre különösen igaz. Kiváló minőségű és biztonságos kiegészítőkkel viszont megelőzhető a baj. A tartozékok kiválasztásakor a következőket érdemes figyelembe venni:

  • Erős behatás várható a nyakra, ezért érdemes széles gallért vásárolni, mivel a túl keskeny modellek belemélyedhetnek a bőrbe, nyomot hagyhatnak és sérülést okozhatnak.
  • Aki jobban szereti, választhat fémgyűrűkből összerakott megoldásokat, szegecsekkel. A zárakkal ellátott megoldásokra is nagy a kereslet, méretüket lakattal állítják be.
  • Kényelmesebb kész szettet vásárolni - nyakörvet pórázzal egyben.
  • Érdemes előre megbeszélni, mielőtt ilyen szexkellékkel állítunk haza.
  • Ha megtörtént a beleegyezés a szerepjáték előtt egy jelzőszót is érdemes megbeszélni a balesetek elkerülése végett.
  •  Különös figyelmet kell fordítani arra, hogy a nyak területén artériák és a légutak nagyon közel helyezkednek el a bőrhöz, a figyelmetlenség súlyos következményekkel járhat.
  • A legnépszerűbb nyakörv és póráz márkák: Blaze, Bad Kitty, Sinful, Bondage Couture

Mire jó egy nyakörv és póráz készlet?

Egy új izgalmas világba csöppenhetnek azok, akik először próbálnak ki ilyen eszközöket. Mivel a nyak sokaknál egy jelentős erogén zóna, ezért annak megérintése, ingerlése élvezetet jelenthet. Viszont vannak, akik ennél még messzebbre mennek, és a fojtogatást élvezik. A nyakörv és póráz használata segítségével rabszolgatartóvá vagy rabszolgává válhatunk, annak minden következményével: teljes alávetettség, büntetés a legkisebb vétségért, engedelmesség, stb. A lehajtott fejjel és a póráz irányításának átadásával a rabszolga megadja az engedélyt a hatalom gyakorlása felett. Ez a hatalom, és a másik félnek az alávetettség jelenti az izgalmat. 
A póráz végén hurok található, amivel akár korbácsolni is lehet, és ha hosszú is, akkor akár még kötözésre is lehet használni.

Ha felkeltettük érdeklődését, és ki szeretnéd próbálni a nyakörv-póráz szettet, vagy már rutinos vagy és csak egy újabb kiegészítőre lenne szükséged rendelj az Intim Center webáruházból vagy gyere be hozzánk az üzletbe, és nézz körül személyesen. Ha most leadod a rendelésed 1-2 munkanap alatt megérkezik hozzád a csomag, diszkrét csomagolásban. Illetve nézz szét a többi BDSM kellék között is!

Erotikus és vágykeltő szexjáték a nyakörv és póráz

A nyakörv az egyik legerotikusabb BDSM attribútum. A partner feletti hatalmuk vagy kiszolgáltatottságuk demonstrálására a nők és férfiak egyaránt aktívan használják szerepjátékokban. A nyakpánt és nyakörv csábító dekoráció, mint a behódolás szimbóluma.

A nyakörvek sokféle anyagból készülnek emberek számára. Leggyakrabban latex, természetes vagy mesterséges bőr. Minden terméknek van egy kényelmes heveder a rögzítéshez, egyes modelleket speciális gyűrűvel egészítenek ki a pórázhoz.

 A női gallér igazi műalkotás. Úgy nézhetnek ki, mint az extravagáns ékszerek, vagy nagyon brutálisak. Szép rózsaszín, szenvedélyes skarlát vagy szigorú fekete - a széles választék lehetővé teszi, hogy minden ízléshez megfelelő modellt válasszon. Egyes gallérok mindennapi viseletre alkalmasak, általában az ilyen termékek nem szélesek, és további dekoráció nélkül többek között meglepetést okoznak. Más modellek csak szerepjátékokhoz készültek. Széles bilincsek bilinccsel
 
Nemcsak krómláncokkal és éles tüskékkel díszítik a behódolás jelképét, hanem fémszegecsekkel, strasszokkal, drágakövekkel, sőt egzotikus mintákkal is díszítik a legromantikusabb pároknak.
A pszichológiai elnyomás és a mozgáskorlátozás érdekében, egy ilyen gallérral körbevezetheti a szolgát a szobában, vagy akár az ágyhoz kötheti. 

Hogyan válasszunk és használjunk BDSM nyakörvet
A szerepjátékokhoz a legjobb kiegészítőket a legjobb szexboltban vásárolni. A rovatban megtalálod a legdivatosabb újdonságokat a BDSM kellékek világából, a vásárlók által kedvelt klasszikusokat és a pikáns szetteket egy viharos éjszakához.
 
A helyesen megválasztott gallér nem dörzsöli a bőrt és nem forog a nyak körül. Kezdőknek választhat egy puha anyaggal bevont terméket, vagy akár egy bolyhos szőrmetartót is. Ezek a modellek nagyon kellemes tapintásúak. Bármelyik ilyen nyakdíszben lévő lány kívánatos és csábító lesz. Soha ne tegyen állati nyakörvet emberre, csak durva kutyabőrre és szőrre alkalmas. Semmi esetre se akassza a fenekét a nyakánál fogva a lábak alátámasztása nélkül, mert ez nem biztonságos.
 
Ha a slave szíjazását BDSM-forgatókönyvben gyakorolják, akkor a fém nyakörvek jól jönnek. Az ilyen bilincseket önmagukban nem lehet eltávolítani, nagyon erősek. A bunkók rajongói jobb, ha sűrű anyagból készült modelleket választanak. A nyakörv kiválasztásakor egy lánynak vagy egy srácnak a legfontosabb, hogy tetszen mindkét partnernek!

Keresés