Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Nyúl vibrátor infók, rendelés vagy személyes vásárlás és használat

Nyúl vibrátor infók, rendelés vagy személyes vásárlás és használat Szeretné megszerezni az első sikeres szexuális élénkítőt? Ebben az esetben javasoljuk, hogy alaposan tanulmányozza a nyúl vibrátorok árukategóriát. Ezek a legjobb minőségű játékok, amelyek az önkielégítést az érzések és orgazmusok csodálatos extravaganciájává varázsolják. A forgófejes vibrik hatalmas választéka van az ilyen vibrátoroknak a szexboltban, ezért ha bármilyen problémája van a választással, vegye fel a kapcsolatot az eladóval.

Külső szempontból a nyúlstimulátorok nagyon hasonlítanak a szokásos vibrátorokhoz, amelyek képesek stimulálni az összes érzékszervet. De az ilyen modellekben, mint a csiklóizgató karos nyuszi vibrátor, van egy speciális eljárás, amelyet szokatlan formában készítettek, amelyre a nevét kapta - nyúl vibrátor. Ezenkívül az ilyen eszközök tövében gyakran vannak a szenvedély golyói. Különböző irányokban forognak, további stimulációt biztosítva az erogén zóna minden milliméterén. Ezenkívül a stimulátor fogantyúja tartalmaz egy kezelőpanelt, amely számos programozható stimulációs módot tartalmaz. Bizonyos típusú vibrátorokban a "nyúl" önállóan képes súrlódásokat végrehajtani.

A vibrátor bármelyik változatát választja magának, javasoljuk a játékhoz megfelelő kenőanyag használatát a könnyű és kíméletes behatolás érdekében.

A nyuszifüles vibrátor jellemzői

A klitorális masszázs speciális meghosszabbításával rendelkező stimulánsok hihetetlenül népszerűek minden korosztályú lányok körében. Az ilyen típusú készülékek képesek kettős örömmel örvendeztetni, amely remegni és felnyögni fog a hihetetlen orgazmusos érzésektől. Ezenkívül a szenvedélyes játékeszközöknek más előnyei is vannak:
multifunkcionalitás . Ezeket a termékeket a klitoris és a hüvely stimulálására tervezték. Egyes modellek erőteljes hatást gyakorolnak az érzékszervi dudorra - a G-pontra;
számos mód jelenléte. Ezeknek az eszközöknek számos lehetőségük van a működésre, így tesztelheti az egyes módokat, és néhány perc alatt kiválaszthatja a legjobb módszereket az orgazmus elérésére;
rugalmas, forgó alap. A készülék belsejében van egy beépített motor, valamint speciális golyók, amelyek a forgás pillanatában aktívan stimulálják a hüvely falát. A csikló függelékei is képesek forogni, hihetetlen örömet okozva viselőjüknek.

Annak érdekében, hogy az ártalmatlan csínyek ne csak kellemesek, hanem biztonságosak is legyenek, minden használat után meg kell tisztítani a játékot. Ügyeljen arra, hogy a készüléket meleg szappanos vízben mossa. A tisztításhoz speciális, intim kiegészítő spray-t is használhat.

Intim játékot és kapcsolódó termékeket rendelhet online áruházunkban. Ehhez csak néhány kattintás szükséges.

Nyúl vibrátort hogy kell használni? A nyúl nibrátor egy különleges, multifunkcionális szexuális segédeszköz, amelyet a nők számára terveztek, hogy segítsenek nekik elérni a maximális izgalmat és szexuális örömöt. Ez egy különleges eszköz, amelyet a kényelem és a testhez illő forma jellemez.

A gyöngyös nyuszi vibrátort hogy kell használni?

A csiklókaros vibri segítségével a nők gyorsabban elérhetik az élvezetet, köszönhetően a motoros funkcióknak, a finom szabályozásnak és a kényelmes használatnak. A vibrátor használatának első lépése a megfelelő tisztítás. Meg kell tisztítani, a higiénia miatt.
 Azután következik a vibrátor alkalmazása. A vibrátor bekapcsolásához először a teljesítményszabályozó gombot meg kell nyomni, és az erősséget szabályozni lehet. A vibrátor használata során a nőnek el kell érnie az olyan testrészeket, mint a punci, itt a csikló és hüvely. A vibrátor segítségével a nők elérhetik az izgalmas orgazmust.

Tehát a csiklóizgató karos, gyöngyös készsülék egy különleges, multifunkcionális szexuális segédeszköz, amelyet a nők számára terveztek, hogy segítsenek nekik elérni a maximális izgalmat és szexuális örömöt. Használata élvezetes és biztonságos lehet.

  • A nyúlvibrátor az egyik legnépszerűbb és gyakran keresett szexuális játék a piacon, nagyrészt a popkultúrában való ismertsége miatt; Ez a hírnév annyira megérdemelt, hogy ez a vibrátor önmagában is a szexuális játékok egész műfajává vált. A Szex és New York 1998-as epizódjában sztárrá vált nyúl a női orgazmus, a szexuális autonómia és a megbízhatóság szinonimájává vált. Nem csoda, hogy Oprah magazinja a vibrátorok Rolls Royce-ának nevezte. De mi az a nyúlvibrátor, valóban működik, és hogyan kell használni a nyúlvibrátort?

Nyúlvibrátorok és vegyes orgazmus
A nyúlvibrátorok vonzerejének megértéséhez először vegyes orgazmusról kell beszélnie. A vegyes orgazmus kombinálja a hüvelyi orgazmust és a klitorális orgazmust. A csikló ingerlésének külső örömét a G-pont és a hüvelyi stimuláció mély belső gyönyörével kombinálva a kevert orgazmus olyan érzéseket hoz létre, amelyek az egész testben, kívül-belül érezhetők. Bár egyesek a vegyes orgazmust 2 az 1-ben orgazmusnak tartják, a vulva és a hüvely nem teljesen elkülönül egymástól. A csikló egy háromszög alakú csont alakú szerv, amelynek lábai mélyen a testbe nyúlnak, és magukban foglalják a húgycső szivacs oldalát, más néven G-pontot.

A kevert orgazmus egyszerűen olyan orgazmus, amely azért következik be, mert a vulva és a hüvely egyidejűleg stimulációba kerül. Orgazmikus tökéletesség.

Itt jön jól a nyúlvibrátor! Az első nyúlvibrátor 1983-as megjelenése óta a nyúlvibrátorok számos változáson mentek keresztül, beleértve a tervezési frissítéseket és a technológiai fejlesztéseket. De az összes nyúlvibrátor alapvető kialakítása ugyanaz marad: egy dugaszolható rudat kombinálnak a G-pont szórakoztatására és egy rövidebb rezgő kart a csikló szórakoztatására. Ezek a kettős hatású vibrátorok az ügyfelek kedvencei, mert vegyes orgazmus vagy élvezettel teli lehetőséget kínálnak.

Az első nyulak közül sok veszélyes porózus anyagból készült, forgó tengelyekkel, gyöngyökkel és hatalmas újratölthető elemekkel. Mivel a csiklóban körülbelül 8000 idegvégződés van, egyesek inkább csak a csikló külső stimulációjára használják a nyúlfüleket, vagy kombinálják a külső rezgést más belső játékokkal, péniszekkel vagy szexszel a kezükkel.

Hogyan kell egyedül használni a nyúlvibrátort?

Először is, nincs rossz módja a nyúlvibrátor használatának - ha azt csinálod, amit szeretsz. Használja fantáziáját, hogy felfedezze a nyúl használatának sokféle módját. Kutatása során próbáljon arra összpontosítani, hogy milyen érzéseket szeret, és különítse el ezt az orgazmus lehető leggyorsabb elérésének nyomásától. A Szexpláza nyúl vibri cikkek szerint is garantált, hogy ez a legjobb módja annak, hogy új szintre emeljük az orgazmus élvezetét.

A kutatás megkezdéséhez íme néhány kedvenc tippünk a nyúlvibrátor használatához:
Használjon sok síkosítót: Még akkor is, ha a teste sok kenőanyagot termel, a kenőanyag hozzáadása segít sima és kényelmes maradni, és segít abban, hogy a rezgést az egész testben belül és kívül simán hordozza.
Kezdje külső stimulációval: A nyúlrúd behelyezése előtt próbálja meg rögzíteni a vibrátor fülét a csiklóhoz. A rezgést alacsony beállítással indíthatja el, és fokozatosan növelheti az érzés fokozása érdekében. A belső vizsgálat előtt rúddal stimulálhatja a vulvát és a hüvelyt.
Helyezze be a rudat, és keresse meg az Ön számára legmegfelelőbb behatolási és mozgási mélységet: minden test más, és mindegyiknek megvan a maga erogén zónája. Lassan helyezze be a nyulat, és játsszon a behatolás mélységével, amíg meg nem találja az Ön számára legmegfelelőbb szöget. Növelje és csökkentse az intenzitást, és próbáljon ki különböző mintákat. A nyulat be- és kitolhatja, egyik oldalról a másikra, oda-vissza ringathatja, vagy csak stabilan tarthatja.
Próbáljon ki különböző pózokat: vannak, akik inkább a hátukon fekszenek, amikor nyúlukat használják, míg mások szeretnek a hasukon feküdni és megkarcolni a nyúlfülüket. Mások inkább állnak, térdelnek vagy ülnek nyúlvibrátorukkal.
Fedezze fel a hátsó ajtót: A vékony vibrátorokkal ellentétben, amelyeknek nincs táguló alapja, a nyúlvibrátorok külső karral rendelkeznek, amely segíthet megakadályozni, hogy a vibrátor elveszjen a végbélben. Győződjön meg arról, hogy a vibrátor nem porózus anyagból készült, amely nem halmozza fel a baktériumokat, így könnyen tisztítható és biztonságosan használható, amikor legközelebb hüvelyi úton szeretné behelyezni. Óvszert is helyezhet a nyúlra, hogy megkönnyítse a gondozását. Ha análisan belépsz a nyúlba, és a nyúlfüleket a test eleje felé irányítod, az közvetetten stimulálja a G-pontot, és további stimulációt ad!

Hogyan kell használni a nyúlvibrátort partnerrel?

A szexuális játékok sokféleképpen javíthatják affiliate játékát. Íme néhány jó kiindulópont a nyúlvibrátor beépítéséhez a partnerével való szexbe:
- Hívja meg partnerét, hogy nézze meg, hogyan használja a nyusziját: Szuper szexi lehet nézni, ahogy partnere egyedül szexuális élvezetet nyújt! Azt is elképzeli partnere, hogy mit szeret a testében. A játékok egymás előtti használata nagyszerű módja annak, hogy valami újat építsen be szexuális életébe, és megtudja, mi hajtja partnerét!
- Ossza meg nyúlvibrátorát partnerével: anatómiától függetlenül a rezgés jól érezhető a különböző erogén zónákban. Próbálja meg használni a nyúlat partnere érzékeny területein, például a péniszen vagy análisan.
- Kapcsolja be a nyúlvibrátort kívülről, miközben más típusú stimulációkat fedez fel: Fordítsa meg a nyúlvibrátort, hogy a fülét a csiklóján használja, miközben Ön és partnere más típusú játékot vagy behatolást fedez fel. Mivel a vibrációs golyók kompaktabbak, kényelmesebben illeszkednek két test közé a különböző típusú szex során. Próbáljon meg mini fülvibrátort használni kettős hatású vibrátor helyett a külső stimulációhoz. Nem szükséges a nyúlat csak a csiklóra helyezni. A csapkodó fülek jól érezhetők a mellbimbókon, a szeméremajkakon vagy bármely érzékeny területen, például a nyakon vagy a füleken.
- Adja át partnerének a nyúl irányítását: Adja át partnerének a nyúlvibrátort, és hagyja, hogy felfedezze, ugratja és jutalmazza Önt különböző intenzitással és szöggel.

A nyúlvibrátorok klasszikus szexuális játékok, mert használatuk lehetőségei hatalmasak. Jó szórakozást a nyúl használatának különböző módjainak felfedezéséhez egyedül vagy partnerrel!

Keresés