Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A nyúlvibrátor csiklóizgató karral mennyei élvezeteket ad

A nyúlvibrátor csiklóizgató karral mennyei élvezeteket ad

A nyúlvibrátorok olyan szexuális játékok, amelyeket úgy terveztek, hogy egyszerre két zónát stimuláljanak: a hüvelyt és a klitoriszt, ráadásul a csiklóizgató része két kis füllel rendelkezik, innen is ered a neve. Leggyakrabban maszturbációhoz vásárolják őket, de sokan használják partnerrel, előjátékhoz vagy aktus közben. A rendelkezésre álló 2 fül lehetővé teszi, hogy közrefogja a csiklót, és hatékonyan stimulálja.

Kialakítása úgy készült, hogy a legtitkosabb női vágyakat is kielégítse. A készülék két anatómiailag kialakított folyamattal rendelkezik. A nagy a hüvely stimulálására és kisebb a csikló simogatására való. Egyes modellekhez több cserélhető fúvóka is tartozik, így a végbélnyílást is simogathatja, szétválaszthatja a csiklót, vagy általános relaxáló intimmasszázst végezhet.

Mi az a nyúlvibrátor?

Kiváló minőségű, selymes tapintású orvosi szilikonból készül nyúlvibrátor hipoallergén, így használatkor nem okoz irritációt. Könnyen használható és karbantartható. Az újabb vibrátormodellek már hosszú távú használatra tervezett kapacitív akkumulátorral vannak felszerelve, ami a mellékelt USB töltővel 1,5 - 2 óra alatt feltölthető. A nyúlvibrátor kétség kívül a nők leghűségesebb és legmegbízhatóbb barátjává válik.
A füles babát magaddal viheted a zuhany alá vagy a takaró alá. A tartozék szinte hangtalan és könnyen használható. Egyes modelleknél a hosszú folyamat természetes fejjel utánozza a péniszt. A henger belsejében speciális gyöngyök vannak, amelyeknek köszönhetően a vibrátor a hüvelyben a tengelye körül foroghat. Ez további stimulációt ad, és a csiklósimogatással együtt felejthetetlen élményt nyújt.

A csiklóizgató karral rendelkező vibrátorok előnyei

Mára már köztudott, hogy a nők nagyon kis százaléka képes pusztán a behatolástól hüvelyi orgazmusra. Viszont a csikló izgatásával az orgazmus szinte minden nőnél garantált. Nem véletlen, hiszen ez a kis szerv egyetlen funkciója a szexuális élvezet és az orgazmus elérése. Így semmiképp se mellőzük az együtlét vagy maszturbáció során. Ezért mindkét alkalomhoz kiváló választás lehet a nyúlvibrátor.

A nyúlvibrátor használata mindig izgalmas és kellemes, mert két erogén zóna közvetlen stimulálása hihetetlen érzésekhez vezethet. Ez egy kiváló megoldás a többszörös orgazmus megszerzéséhez, a test új képességeinek megtapasztalásához, a teljes relaxációhoz és a fényes előjátékhoz. Hosszabik része, vagyis a behelyezhető része stimulálja a hüvelyt, illetve a csikló belső, nem látható részeit. A nyuszifül, a rövidebb rész aktívan masszírozza a csiklót, fokozza a szexuális vágyat és az izgalmat.

A nyúlvibrátorok tervezését a legapróbb részletekig átgondolják, és nincs addiktív hatása. Ez azt jelenti, hogy a nők továbbra is képesek lesznek elérni az orgazmust a partnerrel való szexben, hiszen a vibrátorok minden alkalommal óvatosan masszírozzák az erogén zónákat anélkül, hogy csökkentenék az érzékenységét.

Mire kell figyelni nyúlvibrátor választásakor?

 –  A motorok száma. A két karral rendelkező vibrátorok között vannak az egy és két motoros modellek. Előbbiek egy motorral rezegtetik meg az eszköz mindkét végét, utóbbinál pedig két motor, ami azt is jelenti, hogy külön-külön is lehet irányítani. Ha minden karnak saját motorja van, akkor sokkal több lehetőség van a stimulációra, mivel a mozgásokat nagyobb intenzitással hajtják végre.

 –  Áramforrás. Vásárolhat elemmel működő vibrátort, amiknek kedvezőbb az ára, viszont az elemeket bizonyos időközönként cserélgetni kell benne, és az illesztések miatt nem vízállóak. Vagy választhat tölthető vibrátort akkumulátorral, ami magasabb áron kapható, viszont sokkal kényelmesebb a használata, illetve a legtöbb tölhető vibrátor vízálló is. A legtöbb modell 1-2 óra alatt feltöltődik (az akkumilátor kapacitásától függően). Ezenkívül az újratölthető vibrátorok erősebbek és környezetbarátabbak.

– Kivitelezés. A legtöbb vibrátort a rjata lévő gombokkal tudjuk ki-bekapcsolni, változtatni a rezgésmintáit.katalógus bemutatja a gombok által vezérelt lehetőségeket (a tokban eltemetve vannak), távirányító segítségével, valamint az okostelefonhoz való csatlakozás képességével. A legújabb döntések a jövő, különösen, ha új érzelmeket keres, és szereti a cybersexet;

– Üzemmódok. Minél nagyobb a sebesség és a mód, annál több lehetőség van a kísérletezésre. Az okostelefonnal is irányítható vibrátorokkal létrehozhatja akár saját rezgésmintáit is, amelyek valóban egyedivé teszik az eszközt.

Milyen fajta nyúlvibrátort vásárolhatunk?

  • Mini stimulátor nyuszifüllel kezdőknek, és akiknek elég a csiklóizgatás is.
  • A kétágú klitoriális nyuszi állítható rezgéssel és rugalmas beállításokkal alkalmazkodik a legmerészebb kérésekhez.
  • A forgófejes nyúlvibrátor, aminek a hüvelybe helyezhető fele nem csak vibrál, hanem rotál is.

Milyen anyagból készülhet egy nyúlvibrátor?

A régebbi típusú forgófejes vibrátorok általában, zselés, gumiszerű anyagból készülnek. Ezek hátránya, hogy nem olyan sima a tapintása, kicsit tapadós a felülete, ezért sok síkosító kell a használatához. Viszont csak vízbázisú síkosító hozzá a megfelelő, a szilikonalapú, tönkre teheti az anyagot. Elemmel működnek, és nem vízállóak.

Az újabb, modernebb nyúlvibrátoroknak ugyan magasabb az ára, viszont sokkal több az előnye, ugyanis hipoallergén, kellemes tapintású orvosi szilikonból készülnek, amit könnyű tisztán tartani, emellet kevesebb síkosító és elég lehet hozzá, tölthetősek, és vízállóak is.

Miért érdemes nyúlvibrátort vásárolni?

A nyuszifüles lvibrátor, és más csiklóizgató karral rendelkezó vibrátorok célja a nők maximális elégedettségének elérése. Hasznos lehet mind azok számára, akik csak most ismerkednek a szexuális játékok világával, mind azok számára, akik bővíteni szeretnék kollekciójukat és szexuális érzéseiket.

A nyúl évek óta sok lány és nő kedvenc szexjátéka. Nem élsz párkapcsolatban, a férjed gyakran nincs otthon, fáradt egy nehéz nap után, vagy csak úgy döntött, hogy egyedül szórakozik? Egy aranyos nyúl mindig segít ellazulni és minimális erőfeszítéssel orgazmushoz jutni.
Ha felkeltette érdeklődését a csiklóizgató karos vibrátor, az intimcenter.hu webáruházból már ma meg tudja rendelni. Sok szexuális játékszert kínálunk a felnőttek számára a legjobb áron. Számos színű, formájú, típusú modell közül válogathat nálunk. Rendelését, 1-2 munkanap alatt, diszkrét csomagolásban kaphatja meg. Van lehetőség személyes vásárlásra is az Intim Center üzletében.

Hogy kell használni a bunny vibrátort?

Minden nyúlvibrátor egyszerű és könnyen használható. A kezelés egy kézzel történik a készülék testén. Egyes modellek távirányító funkcióval rendelkeznek. A vibrátorok akkumulátorról készülnek. Töltésük USB-kábellel történik, és akár napi egy órán keresztül is működhetnek újratöltés nélkül. Kínálatunk számos modellje nem egy, hanem több sebességi móddal is rendelkezik. Az olyan eszközök, mint a jobbak akár 10 féle módban működhetnek. Ezt öt különböző működési sebesség és hét forgási minta segíti elő. Minden bizonnyal kiválaszthatja a legsikeresebbet az édes örömért.

A fejlett modellek, nem csak vibrációs és körkörös mozdulatokat tudnak végezni a hüvelyen belül, hanem stimulálják a csiklóvákuumot is. Több kombináció van az Ön élvezetére, mivel a módok egyszerre kapcsolhatók be. A két motornak köszönhetően a készülékek napi két órát tudnak fáradhatatlanul dolgozni töltés nélkül.

A merülő rész (a hüvelybe bevezetve) teltségérzetet ad, egyúttal stimulálja a hüvelyt teljes hosszában és a G-pontot (ehhez a belső rész speciális hajlítással rendelkezik). Egy speciális eljárás aktívan masszírozza a csiklót, izgalomhullámokat ad az érintésnek köszönhetően - a gyengéd simogatástól az aktív mozdulatokig. 

Az orgazmus garantált. Az intimitás egy ilyen kiegészítővel mindig izgalmas és kellemes, mert két zóna közvetlen stimulálása hihetetlen érzésekhez vezethet. Ez egy kiváló megoldás a többszöri orgazmus megszerzésére, a test új lehetőségeinek megismerésére, a teljes kikapcsolódásra és a fényes előjátékra.

Nincs függőség. Az ilyen játékok munkája a legapróbb részletekig átgondolt, így nincs addiktív hatás. Ez azt jelenti, hogy a nő mind a partnerrel való szex során, mind az egyik zóna - a hüvely vagy a csikló - stimulálásakor képes lesz az öröm csúcsára, és maga a folyamat minden alkalommal gyengéden masszírozza az erogén zónát anélkül, hogy csökkentené annak érzékenységét.

Hol lehet nyúl vibrit venni?

Ha már döntött a modell mellett, közvetlenül weboldalunkon is leadhatja a rendelést, vagy budapesti szexshop üzletünkben személyesen megvásárolhatja. 
Minden vibrátort és egyéb szexjátékot csak vízbázisú síkosítókkal ajánlott használni, hogy ne sértse meg a bevonatot. Győződjön meg róla, hogy ilyen gél van az Ön arzenáljában, vagy rendelje meg tőlünk egy játékkal együtt.

Keresés