Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Obsession Clyde dark pink fel-le mozgó rúdvibrátor

Ár:
19.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2023. október 04.
Gyártó: NS Toys

Sötét rózsaszínű kiváló minőségű, hipoallergén anyagból készített, rugalmas, selymes tapintású, ergonómiailag kialakított, 7 rezgési és 3 sebességi funkcióval rendelkező, könnyen kezelhető vibrátor. Ébreszd fel vágyaidat boldogító örömökkel. Álmodozó, plüss és rugalmas szilikon játékok erőteljes rezgéssel. Újratölthető és vízálló. Találja meg azt az álomtársat, amelyik csak Önnek készült.
Nem kell kirabolni egyetlen bankot sem! Az Obsessions mindenki számára élvezetes Clyde Thruster Vibe sok izgalmat áraszt az Ön vagy partnere orgazmusába, hogy otthon vagy szökés közben keressen kalandokat. Szuperselymes és extra rugalmas, könnyen megcélozható az édes foltok az egész testen, ez az egyszerű, nem túl klasszikus tökéletes mindenféle játékhoz, a csikló, a mellbimbó, a (külső) fenék gondozásától és a szex és előjáték közbeni stimuláción túl az orgazmusig. egyedüli idő felújítása. Tíz dübörgő, ultraerős rezgésmód és szinkronizált tolóerő az Ön választása – ezek könnyen vezérelhetők egy egyszerű nyomógombbal az alapon.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A test számára biztonságos szilikonban a Clyde hipoallergén, nem reaktív és biztonságos az érzékeny bőr számára. Ezenkívül rendkívül könnyen tisztítható meleg szappanos vízzel vagy jó játékápoló folyadékkal/habbal. Ez a vibráció biztonságosan használható bármilyen kedvenc vízbázisú síkosítóval, de kérjük, kerülje a szilikon síkosítókkal és más szilikon játékokkal/termékekkel való érintkezést. USB újratölthető, kábel mellékelve. A Clyde fröccsenésálló, de nem szabad teljesen víz alá meríteni.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

Vízbázisú síkosító javasolt. Vásárolj bátran, mi megbízható erotika shop vagyunk kitűnő termékekkel. Ez az erotikus termék érdemes arra, hogy elgondolkozz a megvásárlásán, akár online szexshopból vagy szexüzletből szerzed be.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Rózsaszín
Anyag Szilikon
Hossz 16 - 20
Átmérő 3,5 - 3,9

English

Awaken your Obsessions with blissful pleasures. Dreamy, plush, and flexible silicone toys featuring powerful vibrations. Rechargeable and water resistant. Find the dream partner that is made just for you.

No need to rob any banks! Obsessions' pleasure-for-all Clyde Thruster Vibe will infuse a whole lot of excitement into your or your partner's orgasm seeking adventures at home or on the run.

Super silky and extra flexible, easily targeting sweet spots body-wide, this simple not-so classic is perfect for all sort of playtime doings, from taking care of clit, nipple, (outer) butt and beyond stimulation during sex and foreplay to orgasmically overhauling alone time. Ten rumbly, ultra powerful modes of vibration and synchronized thrusting are yours for the choosing - they're easily controlled by a simple push button at the base.

In body safe silicone, Clyde is hypoallergenic, non-reactive and safe for sensitive skin. It's also extra easy to clean using warm soapy water or a good toy care fluid/foam. This vibe can be used safely with any favorite water-based lube, but please avoid contact with silicone lubes and other silicone toys/products. USB rechargeable, cord included. Clyde is splash-proof, but shouldn't be fully submerged.

Keresés