Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Obsession Clyde dark pink rúdvibrátor

Ár:
19.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NS Toys

Sötét rózsaszínű kiváló minőségű, hipoallergén anyagból készített, rugalmas, selymes tapintású, ergonómiailag kialakított, 7 rezgési és 3 sebességi funkcióval rendelkező, könnyen kezelhető vibrátor. Ébreszd fel vágyaidat boldogító örömökkel. Álmodozó, plüss és rugalmas szilikon játékok erőteljes rezgéssel. Újratölthető és vízálló. Találja meg azt az álomtársat, amelyik csak Önnek készült.
Nem kell kirabolni egyetlen bankot sem! Az Obsessions mindenki számára élvezetes Clyde Thruster Vibe sok izgalmat áraszt az Ön vagy partnere orgazmusába, hogy otthon vagy szökés közben keressen kalandokat. Szuperselymes és extra rugalmas, könnyen megcélozható az édes foltok az egész testen, ez az egyszerű, nem túl klasszikus tökéletes mindenféle játékhoz, a csikló, a mellbimbó, a (külső) fenék gondozásától és a szex és előjáték közbeni stimuláción túl az orgazmusig. egyedüli idő felújítása. Tíz dübörgő, ultraerős rezgésmód és szinkronizált tolóerő az Ön választása – ezek könnyen vezérelhetők egy egyszerű nyomógombbal az alapon.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A test számára biztonságos szilikonban a Clyde hipoallergén, nem reaktív és biztonságos az érzékeny bőr számára. Ezenkívül rendkívül könnyen tisztítható meleg szappanos vízzel vagy jó játékápoló folyadékkal/habbal. Ez a vibráció biztonságosan használható bármilyen kedvenc vízbázisú síkosítóval, de kérjük, kerülje a szilikon síkosítókkal és más szilikon játékokkal/termékekkel való érintkezést. USB újratölthető, kábel mellékelve. A Clyde fröccsenésálló, de nem szabad teljesen víz alá meríteni.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
Vízbázisú síkosító javasolt. Vásárolj bátran, mi megbízható erotika shop vagyunk kitűnő termékekkel. Ez az erotikus termék érdemes arra, hogy elgondolkozz a megvásárlásán, akár online szexshopból vagy szexüzletből szerzed be.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Rózsaszín
Anyag Szilikon
Hossz 16 - 20
Átmérő 3,5 - 3,9

Keresés