Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Az orvosok által ajánlott szexuális játékok

Az orvosok által ajánlott szexuális játékok Csábító azt gondolni, hogy a szexuális játékok előnyösek lehetnek az emberi egészségre. A maszturbáció, mint a test és a jólét fenntartásának módja, mi másról álmodhat? A szexjátékok az egészséges szexuális élethez tartoznak, de valójában sok nő kerüli, hogy megkérje partnerét, hogy használjanak szexuális segédeszközöket.

Mert kínosnak érzik magukat emiatt, vagy túlságosan perverznek találják magukat. A férfiak is félénknek érzik magukat, és néhányan attól is félnek, hogy lecserélik őket. Lehet, hogy szégyenről van szó, vagy egyszerűen arról, hogy nem tudod, mit mondj vagy mikor, és nem vagy teljesen felkészülve.
De annak ellenére, hogy eddig hatalmas mennyiségű kutatás bizonyította a szex, az önélvezet és a rendszeres orgazmus előnyeit, a modern társadalomban van egy mítosz, hogy a szexuális életet diverzifikáló játékok haszontalanok, sőt talán még károsak is. És kevesen veszik észre, hogy egyes játékokat még orvosok is ajánlanak.

Olyan előítéletek és érvek alapján, amelyekre még bizonyíték sincs, egyesek a vibrátorok és a különböző stimulánsok érzékenységének csökkenéséről beszélnek, hogy a valódi emberrel való szex iránti vágy teljesen eltűnik.
A valóság azonban az, hogy nincs megerősítés az ilyen információkról. Kivéve persze, ha csak azokat az eseteket vesszük figyelembe, amikor a játékokat az utasításoknak és a rendeltetésnek megfelelően, egyszerű higiéniai szabályoknak megfelelően használják.

A szexológusok képzett szakemberek a tudományos tudományágban, amely az emberi szexualitás minden megnyilvánulását tanulmányozza. Ezek az emberek megértik a szex témáit, a játékok káros hatásait és előnyeit, valamint azt, hogyan lehet jobbá tenni a szexet vagy a maszturbációt. A szexológusok úgy vélik, hogy a felnőtt üzletekből származó áruk kivétel nélkül mindenki számára szükségesek. Legalábbis, hogy megismerje magát és saját testét, majd képes legyen megosztani tudását egy partnerrel.

A tizennyolcadik századi orvosok terápiás célokra használták az intim terület stimulálását.
Sajnos abban az időben nem tudtak az orgazmus előnyeiről, éppen ellenkezőleg - megmentették a nőket és a férfiakat a csikló vagy a gyűrűk jégének segítségével az erekció során adott árammal, a "bűnös" gondolatoktól. Abban az időben az anyaméhet hibáztatták a nők könnyeiért és hisztériájáért. Nem meglepő, hogy egyre több nő egyre gyakrabban találta meg ezeknek a betegségeknek a jeleit, és azonnal orvoshoz fordult. És amikor feltalálták az első mechanikus stimulátort, nem volt vége azoknak, akik "javítani akarták az egészséget". Ma az ilyen masszázst a vaginizmus elkerülésére használják.

Ennek a betegségnek a megkülönböztető tünete a menstruáció előtti súlyos fájdalom, amelyet a kismedencei vénák okoznak. Ez egy nagyon kellemetlen betegség, amelyet otthon meg lehet előzni! Sok orvos ezzel a diagnózissal nem hezitál, hogy felnőtt üzletekbe utaljon. Egy kis hüvelyi vibrátor segít növelni a méh véráramlását és rugalmasabbá teszi a vénákat!

Egy kis stimulátor ami rezeg hasznos szexjáték
A legjobb szexjátékok nemcsak esztétikailag tetszik a szemének, észbontó orgazmushoz vezet, hanem gondoskodik az egészségéről is. Az intenzív rezgés, pulzálás és eszkaláció hét funkciója igazán kellemes kezelést nyújt Önnek. Sőt, bárhol növelheti egészségét, mert a játék az USB-kábelről történő feltöltésnek köszönhetően teljesen mobil.

A vaginizmus gyógyítója és az erőteljes orgazmus előnyei a rezgő tojások
Egy elegáns stimuláns nélkülözhetetlenné válik, és biztosan letelepedik az ágyad közelében, válasszon valamit, mint a Lush by Lovense. És nem csak azért, mert a játék megment egy kellemetlen betegségtől. Egy ilyen dolog megment az unalomtól is! 
A többféle rezgésmód, az orvosi minőségű puha szilikon és az okostelefon-vezérlés biztosítja élete legjobb kezelését!
A kényelmes vezérlésnek köszönhetően az "orvos" lehet a kedvese, aki biztos abban, hogy az eljárás is nagyon tetszeni fog. És összekapcsolhatja a szextojást egy webkamerás csevegéssel is, de ez egy másik történet.

Azoknak a nőknek, akik soha nem tapasztaltak orgazmust, fagyosak vagy hidegek, feszesek és erősen izgatottak, a szexológusok a vákuumhullám stimulátorok új generációját ajánlják. Velük megtanulja érezni a csiklóját, és megérti, milyen hatással van és milyen helyeken tetszik. Bármelyiket megveheti a Satisfyer márkától és száz százalékig elégedett lesz, minőségük csak elképesztő! Vagy vegyen más márkát, kevésbé elegáns, de nagyon megfizethető és jól működnek.

Nem titok, hogy a régóta feltalált hüvelygolyók erősítik a hüvely falát, nagyobb érzékenységet biztosítva a szex során mindkét partner számára. De előnyeik nemcsak öröm. A terhesség alatt a magzat megnagyobbodásával az intim izmok deformálódnak. Ezt a méh tömegének és nyomásának növekedése okozza. Ez egy teljesen természetes folyamat, de ellenőrizhető is.
Már a terhesség első hónapjaiban az orvosok Kegel gyakorlatokat írhatnak elő.
Nemcsak csökkentik a szülés során bekövetkező repedések és sérülések kockázatát, hanem megkönnyítik a gyógyulást is. Régen a játék két golyóból állt, amelyek közül az egyik higanyral volt feltöltve, és a folyamat során gördült. Ma olyan lehetőségeket találhat, amelyek teljesen biztonságosak az egészségére.

A szilikonnal bevont nagyszerű példa a kezdőknek szóló edzőre. A puha anyag és a belső súly mozgatására szolgáló speciális technológia életed egyik legélvezetesebb edzését nyújtja. Játékokat tehet a hüvelyébe, majd azt tehet, amit akar: vásárolni, ülni a munkahelyen, mindennapi tevékenységeket végezni. A lényeg az, hogy bent tartsuk őket.
Vannak vibrációs hüvelygyöngyök is. Nemcsak erősítik intim izmait, hanem észbontó érzéseket is nyújtanak! Idővel növelheti a golyók súlyát, vagy csökkentheti átmérőjüket a jobb eredmény érdekében.

Többször megjegyeztük, mennyire hasznos a prosztata masszázs
A prosztata mirigy időszakos vizsgálata egyébként szintén fontos, mert ha észreveszi annak megnagyobbodását, időben konzultálhat orvosával. Azok, akik inaktív, ülő életmódot folytatnak, különösen érzékenyek az intim terület problémáira.
A rendszeres prosztata masszázs, amelyet akár orvosától kaphat az orvosi rendelőben, akár magától, vagy jelentős társától szexuális játékkal sokkal kellemesebb környezetben, megmenti Önt a problémáktól.

A prosztata masszírozó egyszerű kialakítása, orvosi minőségű szilikon, amely kellemes tapintású, és a fej görbéje, amely elérheti a megtisztelt erogén zónát - csak ennek gondolata könnyen izgathatja az embert. Egy speciális korlátozó nem teszi lehetővé, hogy a masszírozó tovább menjen és kényelmetlenséget okozzon. Ezzel a játékkal könnyedén folytathatja napi tevékenységeit, és csak a medence minden mozgásával járó kellemes stimuláció emlékezteti a kis titkára.

Mint szinte minden szexuális játékszer, a prosztata stimulátorok rezgésekkel is rendelkeznek. A Nexus híres férfi játékgyűjteményéről, sokan azt mondják, hogy a legjobb prosztata masszőrökkel rendelkeznek, amelyeket valaha használtak.
A legtöbb készülék kifejezetten olyan férfiak számára készült, akik különleges érzéseket keresnek és gondoskodnak saját egészségükről. A vibrátor anatómiai alakja és mérete nemcsak kezdőknek, hanem tapasztalt embereknek is alkalmas. A tetején lévő konvex fej mellett további stimuláció van a perineum számára. Ez fokozza a kellemes érzéseket a masszázs során. A készüléket csak egészségügyi célokra és szexszel egyidejűleg élvezheti a kettős észbontó stimuláció érdekében.
A különféle rezgésmódok biztosítják a legerősebb orgazmusokat!

Reméljük, hogy ma meg van győződve arról, hogy a szexuális játékok az egészségre is előnyösek lehetnek. Még nem vettük figyelembe a test hangulatának és általános tónusának általános emelkedését rendszeres orgazmus után. Természetesen elképesztő, hogy lehetséges kombinálni valami annyira élvezetes és valami ilyen kifizetődő, de a tények tények: a szexuális játékok jót tesznek az egészségnek. Jó szórakozást és erősítse testét velünk!

A kutatók azt javasolják, hogy az orvosok kezdjenek vibrátorokat felírni a nőknek

Sok kutatócsoport megállapította, hogy a vibrátorokat használó nők orvosi előnyei elég erősek ahhoz, hogy az orvosok rendszeresen "felírják", helyesebben ajánlják a női betegeknek. Urológiai folyóiratokban megjelent tanulmányukban a csoport leírja tanulmányukat a nők vibrátorhasználatának egészségügyi hatásaival kapcsolatos kutatásokról, és arról, hogy miért gondolják, hogy eljött az idő, hogy orvosi terápiás eszközöknek tekintsék őket.

Korábbi kutatások azt sugallták, hogy a nők gyakori maszturbációja pozitív egészségügyi hatásokkal járhat, mind fizikai, mind mentális szempontból. Ebben az új erőfeszítésben a kutatók megjegyezték, hogy kevés munkát végeztek a vibrátorok maszturbációs segédeszközként való használatával kapcsolatban, és hogy pozitív egészségügyi hatásuk van-e. Átnézték a vibrátorok orvosi célú használatát bemutató tanulmányok kutatási adatbázisait, és sok tanulmányt találtak, amely alátámasztja ezeket.

Elemzésükben a kutatók bizonyítékot találtak a vibrátorok rendszeres használatának számos előnyére, megjegyezve, hogy javította a medencefenék egészségét, csökkentette a szeméremtest fájdalmát és javította az általános szexuális egészséget. Azt is megállapították, hogy a vibrátorok rendszeres használata az inkontinencia javulásához vezet, a medencefenék izomerejével együtt.

A kutatók megjegyzik, hogy a vibrátor használata maszturbáció közben csökkenti azt az időt, amely alatt egy nő orgazmust ér el, és segít a többszörös orgazmus elérésében is. Más korábbi kutatások a rendszeres orgazmus megtapasztalását a stressz csökkentésével és az általános szexuális egészség javulásával társítják. Azt sugallják, hogy vibrátor hozzáadása a maszturbációs élményekhez jobb eredményekhez vezet. Ha nézelődnél válogass termékeink közül itt kereshetsz rá a vibrátorokra és blogcikkekre az oldalunkon.

A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a vibrátorokat nemcsak szexuális játékoknak, hanem terápiás eszközöknek is lehet és kell tekinteni. És ez, rámutatnak, azt sugallja, hogy itt az ideje, hogy a női kismedencei orvoslás és a rekonstrukciós sebészeti szakemberek, és talán általában az orvosok elkezdjenek vibrátorokat felírni női betegeiknek. 


Szexuális játékokat ne félj felfedezni!

Nem sok ember szívesen beszél a szexuális játékokról. A szexuális játékok azonban egészséges és szórakoztató módja annak, hogy kielégítse magát és partnerét, ami csodálatos egészségügyi előnyökhöz vezethet, mint például a jobb alvás, a stressz feloldása és a hüvely egészségének megőrzése.

De mivel rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, fontos tudni, hogy mi biztonságos vásárolni, és mire kell figyelnie vásárláskor. Annak érdekében, hogy segítsünk minden betegünknek, amikor biztonságos szexuális játékokról van szó, leírjuk a legjobb vásárlási lehetőségeket, és mire kell figyelni.

Tudd, mit akarsz
A piacon elérhető szexuális játékok száma obszcén! Szójáték szándéka! Először is, fontolja meg, hogy keres-e valamit, ami egy bizonyos testrészre összpontosít? Vagy inkább egy olyan játékot szeretne, amelyhez Önnek és partnerének együtt kell dolgoznia? Vannak olyan játéklehetőségek, amelyek lehetővé teszik partnere számára, hogy rezgéseket juttasson el a legérzékenyebb területekre, függetlenül attól, hogy partnere veled vagy egy másik országban van-e a szobában! Újratölthető vagy elemmel működő játékot szeretne?

Ha ez az első vásárlása, óriási segítséget nyújt Önnek, ha tudja, mit szeretne, így rögtön a lényegre tér, és nem vonja el a figyelmét az összes lehetőség. Ha túl sok lehetőséget fontolgat, akkor visszariaszthat. Csakúgy, mint amikor valami mást vásárol, nézze meg a szexuális játék véleményét, amelyre figyel. Nézze meg, mit mondanak mások a termékkel való elégedettségükről, vagy ha bármilyen problémát tapasztaltak a kényelemmel vagy a játék teljesítményével kapcsolatban.

Nézd meg, hogy miből készült

Ez különösen fontos, mivel sok szexuális játék nem szabályozott az EU-ban. A szexuális játékok leggyakrabban háromféle termékből készülnek: porózus, enyhén porózus és nem porózus. Érdemes olyat választani, ami nem porózus, mivel ez azt jelenti, hogy valóban képes lesz megtisztítani az összes felületet és elpusztítani az elhúzódó baktériumokat. A nem porózus anyagok közé tartozott a szilikon, az ABS műanyag, a pirex és a rozsdamentes acél. Ha nem biztos benne, hogy mi az ABS műanyag, ez egy kemény műanyag, amelyből sok gyermek játékszer készül, például legó. A szilikon játékok puhábbak, mint a műanyag, könnyen tisztíthatók, és a legtöbb szexuális játék ebből készül. Ne válasszon semmit edzetlen üveggel vagy valamivel, ami könnyen eltörhet és potenciálisan károsíthatja magát.

Használja megfelelően
Miután kiválasztotta a szexuális játékszert, ügyeljen arra, hogy megfelelően vigyázzon rá. Ez azt jelenti, hogy gyakran tisztítjuk. Javasoljuk, hogy a játék minden használata után használjon meleg vizet szappannal, és különösen akkor, ha egy másik partneren használja. Ne felejtse el hagyni, hogy a termék megfelelően megszáradjon. Minden játékhoz saját ápolási utasítások tartoznak.

Miért a nyúl stílus a legnépszerűbb játék?
A csiklóizgató karos nyúl stílusú játékot olyan tévéműsorokban népszerűsítették, mint a Szex és New York, valamint a magazinokban. Ez a játékstílus azért olyan népszerű, mert ez a játék számos erogén zónát stimulál. A nyúl vibrátorok használatával a nők általában mindig képesek orgazmust elérni, és az érzés gyakran nagyon intenzív, hosszabb ideig tart, vagy akár több egymást követő orgazmushullámként is megtapasztalható, más néven többszörös orgazmus. Nézd meg!

Még mindig félénknek érzi magát?
A szexuálpszichológusok nők ezreinek adnak tanácsot szexuális egészségükkel kapcsolatban. Gyakran a nők aggódnak amiatt, hogy mit gondolnak gyermekeik vagy más szeretteik, ha cselekvőképtelen betegség vagy váratlan halál esetén intim szexjátékot találnak a holmijuk között. A szakértő azt javasolja minden hölgynek, aki aggódik ettől a lehetőségtől, tegyen egy cetlit a fiókba, vagy oda, ahol a hölgyek a játékaikat tartják, egyszerűen kijelentve: Megtaláltad a játékaimat, és most már tudod, hogy normális vagyok.

Keresés