Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Óvszerhasználat síkosítókkal a helyes párosítás

Óvszerhasználat síkosítókkal a helyes párosítás

Ez egy nagyon népszerű és fontos kérdés. Az óvszer sérülésének, kilyukadásának nagyobb az esélye síkosító nélkül. Ezért az óvszer használata során igen fontos a síkosító. Az emberek harmada ezzel nem foglalkozik. De nem minden intim kenőanyag kompatibilis az óvszerrel. A nem megfelelő kenőanyag használata pedig az anyag tönkremeneteléhez és az óvszer épségéhez vezethet. Cikkünkben olvassa el, hogyan kerülhető el egy ilyen kellemetlen és veszélyes pillanat.

Annak érdekében, hogy megértsük, melyik kenőanyag használható óvszerrel, először azt kell kideríteni, hogy a fogamzásgátló milyen anyagból készül. Végül is nemcsak latexből készülnek, és a különböző anyagokhoz a megfelelő kenőanyagok szükségesek. Fontos tudni, hogy a kenőanyag használata jelentősen javítja a szex minőségét és fokozza az érzéseket, valamint csökkenti a fogamzásgátló károsodásának kockázatát is, ezért ezt nem szabad elhanyagolni. Óvszer alapanyagai: Latex, poliuretán, poliizoprén.

Az óvszerek anyaga és a síkosítók

Latex
A latex a legnépszerűbb és legszélesebb körben használt anyag. Csak latex és szilikon alapú kenőanyagok kompatibilisek a latex óvszerekkel. Nos, ennek megfelelően ezeknek az alapoknak egy másik hibridje (víz-szilikon). Semmilyen körülmények között ne használjon olajalapú kenőanyagokat, vagy masszázsolajat kenőanyagként ilyen óvszerekkel! Az olaj és a zsírbázis elpusztítja a latexet. Ha a kenőanyag vízalapú, akkor bármilyen típusú kenőanyagot használhat: ízesítő, szagtalan, energizáló vagy meghosszabbító kenőanyagot. Csak attól kell félni, hogy a kenőanyagok bizonyos olajokat tartalmaznak, természetesen az olaj koncentrációja az ilyen kenőanyagokban kisebb, mint a zsír alapú kenőanyagoké, de mégis jobb, ha nem kockáztatja meg.

Poliuretán
A poliuretán óvszerek vékonyabbak, de erősebbek, mint a latexek, jobban vezetik a hőt és teljesen hipoallergének. Használhatók vízalapú, szilikon és olaj alapú kenőanyagokkal. Természetesen ne felejtsük el, hogy csak speciális intim kenőanyagokról beszélünk, mert a hagyományos krémek vagy más rögtönzött eszközök kenőanyagként történő használata nemcsak az óvszert károsítja, hanem az egészségét és a mikroflórát is.
 

Poliizoprén
Poliizoprén óvszerek. Ezt az anyagot szintetikus latexnek is nevezik. Tulajdonságaiban és felépítésében a lehető legjobban hasonlít rá. Ezek az óvszerek allergiás vagy természetes latexre érzékeny emberek számára alkalmasak. A poliizoprén rugalmasabb, mint a latex, jobban nyúlik, ami azt jelenti, hogy kisebb a veszélye annak, hogy az óvszer elszakad. A kenőanyagok esetében a korlátozások megegyeznek a latex vonatkozásában: víz vagy szilikon alapúak, olajok hozzáadása nélkül.

Mit kell még tudni az óvszerről és a síkosítókról

Mindig válassza a megfelelő méretű óvszert. Tehát az óvszer megszakadásának kockázata sokkal kisebb lesz, és az érzések sokkal jobbak lesznek. Ha a szokásos méretek nem felelnek meg Önnek, figyeljen a My size óvszerekre ennek a gyártónak nagyon széles a mérettartománya, és Ön is kiválaszthatja a tökéleteset. 

Ha az érzéseid szerint az óvszer érzékenysége nagyon elvész, próbáld ki a legvékonyabb óvszereket, és szinte nem érződnek a szex során. A férfi szexuális érzéseinek fokozása érdekében kenőcsöt vagy krémet használhat óvszer alatt, amely aktiválja a pénisz véráramlását, és az érzések fényesebbek lesznek.
 
Az óvszer használata nagyon kényelmes hosszabb ideig tartó kenőanyagok vagy spray-k használata esetén. A meghosszabbítót felhordják a péniszre, majd óvszert tesznek rá, és az érzékenységet meghosszabbító és csökkentő gél csak a férfira hat. Egy nő ugyanakkor használhat például stimuláló kenőanyagot.
Óvszerrel végzett anális szexhez vízalapú anális síkosítókat használjon. Általában vastagabbak, mint a hüvelyi. Fontos tudni azt is, hogy az anális szex szükségszerűen védelmet igényel, csakúgy, mint a hüvelyi szex, mert az összes betegség és fertőzés az anális érintkezés útján ugyanúgy terjed. Például a hepatitis vagy a HIV fertőzésének kockázata még nagyobb, mert az anális szex traumásabb.
Az orális szex szintén védelmet igényel. Itt a fertőzés veszélye minden bizonnyal kisebb, de fennáll. Természetesen az adakozó oldal számára az orális szex a védelemmel nem lesz olyan kellemes, mint nélküle, de itt az ehető ízű kenőanyagok segítségére lesznek, olyan nagy a választékuk, hogy mindenki feltétlenül megtalálja a tökéletes ízt magának.

Ha tudod, hogy hogyan kell helyesen felvenni az óvszert, akkor javaslataink meglehetősen egyszerűek és könnyen megjegyezhetők. Ez segít kiválasztani a síkosítót és javítja az intimitás érzését. Ez biztonságosabbá teszi a nemét és minimalizálja az óvszerek károsodásának és törésének kockázatát.

Tartalomhoz tartozó címkék: óvszer sikosító sikosítók

Keresés