Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexbaba életnagyságú szerelmi baba Agent 69

Ár:
85.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.
Gyártó: Pipedream - Extreme Dollz
Felfújható guminő, női szerelembaba, mely intim együttlétek, legénybúcsúk kiegészítője lehet. A szexbaba magassága, testmérete átlagos, arca 3D-s.
Ezért az áruért a 85.000 Ft kedvező ár.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Pipedream Extreme Dollz Agent 69 életnagyságú szerelmes baba. Rendelkezik izgalmakra szóló engedéllyel, és nagyon szeret mélyen fedél alá menni. Találkozzon a 69-es ügynökkel, a titkos ügynök szerelmes babájával, aki mindent megtesz, hogy beszivárogjon a nadrágjába. Az ön feladata, ha úgy dönt, hogy elfogadja, az, hogy behatol a két szerelmi alagútba, lő ki néhány rakományt a szájában és a seggében, és rózsaszínű punciját éjszakára rabjaivá teszi. Legyen külön óvatos - ő sting elrobbantani, ha nem vigyáz!

Ezt a hihetetlen életnagyságú felfújható szerelmi babát gondosan megtervezte, reális jellemzőkkel, egy valóban életszerű élményével. Szexi 3-D formájú fején reális szempillák és fényűző, valódi hajfejek húzódnak! Figyelje, hogyan lehet életre kel 360 fokos karokkal, és elragadóan festett ujjaival és körmeivel.Préselje meg feszes és hetyke kebleit, élvezi a valóságot Fanta-Flesh bőrt, puncit és szamarat, amely még jobban érzi magát, mint az igazi!

A Fanta-Flesh punci és szamár eltávolítható a könnyű alapos tisztítás területén, és külön is élvezhető a maszturbáláshoz. Kényelmesen tartalmaz egy felfújási szivattyút, viniljavító készletet és utasításokat. 

Ágyéki részén lévő csőszerű testnyílásai kiegészíthetőek a termék részét képező realisztikus, 100% orvosi szilikonból készült vaginával és ánusszal.
Gondolj arra, hogy neked lesz jó, a te vágyaidat szolgálja, és akkor már nem is sok a 85.000 Ft.

Külső raktáron Igen
Üzleti készleten Igen kapható
Szín Testszínű
Anyag Szilikon
Hossz 101 - 160

A szexbaba használata

Ez egy csodálatos életnagyságú felfújható szerelmi baba, gondosan megtervezett, reális funkciókkal. Mozgatható karjai, karjai és lábai vannak, mint egy igazi nő, gyönyörű szemei ​​természetes szempillákkal és mindenekelőtt három lyuk áll rendelkezésre éjjel-nappal. Nagyon puha, reális bejárat egy szűk punciba és egy anális alagútba a szerelem ... és egy száj, amely kényeztetni akar. Vigye haza ezt az ígéretes barnát, és ő teljesíti minden szeszélyét. Szivattyú, viniljavító készlet és kézikönyv tartozék.

Hogyan kell felfújni

Ne fújja túl. A túlteljesítés elkerülése érdekében ne használjon elektromos kompresszort. Ehelyett a mellékelt kézi szivattyú segítségével fújja fel a babát 90% -os teljesítményre. Hagyja tíz percig pihenni, hogy a levegő egyenletesen elterjedhessen az egész babán, mielőtt teljesen kitölti. Minél kevesebb levegő van a baba belsejében, annál kevesebb terhelést képes felvenni használat közben.

Tisztítási utasítások

A Fanta Flesh elem tisztításához vegye ki és tisztítsa meg a babától külön. Öblítse le a Fanta Flesh ™ -et meleg vízben, majd belsőleg és külsőleg egyaránt használjon játéktisztítót a kezével vagy egy puha ruhával. Öblítse le meleg vízzel, majd szöszmentes ruhával szárítsa meg. Belül és kívül szórja meg a Fanta Flesh ™ Revive-t, hogy a felesleges nedvesség megszáradjon és az anyag puha maradjon.
A baba tisztításához öblítse le baba meleg vízzel, majd finoman törölje le a játék tisztítóját a kezével vagy egy puha ruhával. Kerülje a durva kendők vagy szivacsok használatát, mert ezek károsíthatják az anyagot. Súrolás után öblítse le ismét meleg vízzel. Pat szárazon, szöszmentes törülközővel.

Tárolási utasítások:

Ürítse ki a babát, majd óvatosan állítsa össze. Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől távol, például csomagtartóban vagy szekrényben.

Keresés