Termékek Menü

Pdx elite vibrating roto-sucker péniszmakk stimuláló

Ár:
31.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2020. október 01.
Gyártó: Pipedream - PDX Elite
Hatékony eszköz lehet a pénisz makkrészének stimulálásához ez a vákuummal máködő eszköz, ami vibrációs funkcióval is rendelkezik.
A játékszer felső részén egy harang kapott helyet, mely képes befogadni a pénisz végén lévő érzékeny makkrészét, amit kettős funkcióval kényeztet.
Egyrészt egy vibrációs motor van beépítve az üregbe, ami több féle rezgésrtimusban rezegteti meg az üreg tartalmát a beállítástól függően.
A másik funkció a szívó hatás.
Ha tetszik a Pdx elite vibrating roto-sucker péniszmakk stimuláló termék, akkor megrendelheted, vagy ha van készleten a szexboltban, megvásárolhatod személyesen.
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és tulajdonságok

Ekkor a harang részben vákuumot generál egy automata szívómotor, ez kiegészítve a vibrációval igen érdekes, izgalmas élményben lehet részünk.
A harang a tövénél képes mozgásra, azaz használat közben tolerálja az elmozdulásokat, arra kell csak ügyelni, hogy viszonylag kis méretnél kiszökhet a levegő a harangból (akarom mondani beszökhet), bár úgy van kitalálva, hogy a harang szája szűkebb mint a belső része, tehát rá lehet/kell huzni azt a péniszre.
Azonban ha a harang szája nem illeszkedik jól akkor nem lesz tartós és erős vákuumunk benne, mert folyamatosan fals levegőt fog szívni.
A készülék vezérlése egyszerű, egy gomb a vibráció vezérlésére szolgál, ha megnyomjuk bekapcsol, majd léptethetjük a rezgésprogramot, majd ha lenyomva tartjuk kikapcsol a rezgés.
A vákuum irányításához két gombot találunk a készüléken, az S jelzésüvel bekapcsolhatjuk azt, az R jelzésűvel levegőt ereszthetünk be, csökkentve a bent lévő szívóhatást.
Ha pedig ki szeretnénk kapcsolni a vákuumot, akkor lenyomva kell tartani az S jelzésű gombot.
A termék ára mellett meg kell állnunk egy pillanatra, mivel sajnos, ahogy ez általános jellemzője az Egyesűlt Álmokban jegyzett gyártóktól érkező termékeknek kissé magasnak mondható.
A készülék minősége igen jó, a csomagolása brilliáns, viszont ebben az árba azért igazán beleférhetett volna egy akkumulátor is, hogy ne kelljen az elemkkel vacakolni.

Teljes hossza: 27 cm
Az üreg befogadási hossza: kb.
7 cm 
Az üreg átmérője: 5 cm 
A bejárat átmérője: 3, 2 cm (ruglalmas, tágul)
Mozgékony fej
Stimuláló redők
Nem túl csendes vákuum motor 
Átlagos teljesítményű vibrációs motor
Egyszerű vezérlés
7 különféle rezgésritmus
Erős szívó hatás
Gyors leeresztés
NEM vízálló kivitel
Anyaga: bőrbarát szilikon, a kezelőszerveknél ABS műanyag
Működtetéséhez 2 db AAA (mini) ceruza elem szükséges, mely nem tartozék
Ajándék, 3 darabos péniszgyűrű készlet, egy kevés tisztító folyadék, és síkosító a dobozban
női vagy férfi szexuális áruról!

Külső raktáron Igen
Átmérő (cm) 8,5
Elem 2 x AAA
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Hossz (cm) 26,5
Speciális jellemző vibrátoros
Hossz 26 - 30
Átmérő 8 - 10

Keresés