Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vákuumpumpa férfiaknak Penis enlarger kék péniszpumpa

Ár:
5.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 10.
Gyártó: Seven Creations

Egy péniszszivattyú segít javítani az erekciót és a teljesítményt. A vákuum is segít és merevedési zavar esetén erekció fenntartása. A szivattyú könnyű fújtató használata a vákuum erősítéséhez és a nyomás felépítéséhez, és speciális szelep az azonnali nyomáskioldáshoz. Puha bejárati hüvelygel. A A Penis Enlarger erősebbé, keményebbé és nagyobbá teszi, miközben maximális teljesítményt nyújt stimuláció szuper szívással. Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt pumpával fokozza annak vérbőségét.
A férfi szivattyú modern anyagból készül ABS műanyag: puha és rugalmas, hipoallergén és biztonságos. Minden típusú kenőanyag kompatibilis ezzel a tartozékkal, és a szivattyú nagyon könnyen használható a kívánt hatás eléréséhez.
A vákuum intenzitása a pumpával szabályozható. Bizonyos, hogy örömet akarsz magadnak szerezni, ebben jó segítség lesz a termék! Vízbázisú síkosító javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Menzstuff Penis Enlarger Blue egy átlátszó kék férfi szivattyú, amely egyidejűleg két fontos funkciót lát el: segít megerősíteni az erekciót és lehetővé teszi a pénisz megnagyobbodását.
Először helyezze a péniszt a tartály belsejébe (5 cm átmérőjű, 19 cm hosszú), majd izzóval szivattyúzza ki a levegőt. Az izzó néhány megérintésével optimális eredményeket érhet el vákuummasszázzsal. A levegő leeresztéséhez csak meg kell lazítani a szelepet. Használat után a tartozékot antibakteriális szappannal vagy speciális tisztítószerekkel le kell öblíteni.
Örvendeztesse meg partnerét lenyűgöző mérettel és mély behatolással a Menzstuff Penis Enlarger Blue segítségével! A nemi közösülés hosszú lesz, erekciója mega-tartós lesz, és az érzések különösen fűszeresek lesznek. Érezd magad igazi szexóriásnak!
A Penis enlarger blue használatával az erekciós képesség fokozásán kívül a hímvessző mérete is növelhető. A hímvesszőre kifejtett szívóerő orális stimulációhoz hasonló, így erotikus játékként is használható.

  • Vákuumos kézi szivattyú
  • Hosszúság 19 cm
  • Átmérő 5 cm
  • Maximális stimulációt biztosít
  • Szuper szívóerővel és tiszta erővel bővít
  • Könnyen tisztítható

A vákuum segít az erekció elérésében és fenntartásában merevedési zavar esetén is. A szivattyú könnyen használható fújtatóval rendelkezik, hogy erősebbé tegye a vákuumot és felépítse a nyomást, valamint egy speciális szeleppel az azonnali nyomáskioldáshoz. Puha bejárati hüvellyel. A pénisznagyító erősebbé, keményebbé és nagyobbá teszi, miközben maximális stimulációt biztosít szuper szívással. 

Tisztítása: minden használat előtt és után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell elmosni. Olcsó péniszpumpa, garantáltan megfelelő minőséget kapsz a 5.500 Ft-os árért.

Személyes vásárlás, vagy online rendelés:

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Átmérő 5,5 - 5,9
Hossz 16 - 20
Szín Kék
Termékcsoport péniszpumpa

Keresés