Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A pénisz helyettesítő dildók merev falloszt mintáznak

A pénisz helyettesítő dildók merev falloszt mintáznak

A dildó micsoda, és miért szeretik a nők? A dildó kínálatból a műpénisz egy olyan szexuális segédeszköz, amelyet többnyire a nők használnak örömszerzésre. A dildók különböző méretűek, formájúak és anyagúak lehetnek, és általában henger alakúak, melyeknek az egyik végén általában egy kis domborodás található, amely a klitorisz izgatására szolgál. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért szeretik a nők a dildókat, és miért lehetnek hasznosak a szexuális élet javításában.

Az osztályozása sok jel alapján történik. A főbbek a következők: alak, méret, anyag, cél. Ezeknek a szexuális játékoknak a nagy családjából a következők különböztethetők meg:
- Realisztikus. Ezek olyan játékok, amelyek mind külsőleg, mind tapinthatóan a férfi nemi szervek legpontosabb példányai. Hússzínben készülnek, kifejezett fejük és megkönnyebbülésük van. A textúra nagyon kellemes tapintású, és a játékkal való érintkezéskor az érzések nagyon hasonlítanak azokhoz, amelyek megérintik az emberi bőrt. Ezek eltérhetnek a dőlésszögtől, a rugalmasság mértékétől, a mérettől.
- A herezacskóval. Lehet herezacskó nélkül, de sok nő inkább a herezacskóval rendelkező modelleket részesíti előnyben, mivel ez további stimulációt biztosít a lány perineumának. Ezenkívül a herezacskó reálisabbnak tűnik.
- Dupla. Két folyamattal vannak felszerelve, amelyek egyidejűleg stimulálják a végbélnyílást és a hüvelyt. Közös alapjuk van, amely lehetővé teszi, hogy egy ritmust állítson be két érzékeny terület ösztönzésére. Ez egy sokoldalú eszköz, amely ideális maszturbációhoz és intim játékokhoz egy partnerrel.
- Kétoldalú. Rugalmas stimulánsok, amelyeket észbontó kísérletekhez terveztek. A mindkét vége belemerülhet a testbe, és mindkét partnerrel egyszerre teheti meg. Például az egyik végét behelyezi a hüvelybe, a másik végét pedig a férfi behelyezi a végbélnyílásba. Ez még inkább igaz az azonos nemű párokra. Fontos a megfelelő átmérő kiválasztása, hogy a játék univerzális legyen.
- Óriás. Ezek nagy méretű intim játékok. Az ilyen termékek hossza meghaladja a 20 cm-t, átmérője 5 cm. Nagyon gyakran intim játékok díszítésére vásárolják őket: az ilyen játékok nagyon izgalmasak, de nem mindenki használhatja őket fiziológiai okokból.

Miből készülnek a dildók?

A stimulánsok gyártásához használt anyagok köre rendkívül széles. Javasoljuk, hogy különböző anyagokból készüljön a gyűjteményében, mivel mindegyik lehetővé teszi, hogy megtapasztalja saját, egyedi érzéseit. A szimulátorok gyártásának fő anyagai:
ABS műanyag. Biztonságos, nem allergén anyag, amely érzékeny bőrű emberek számára alkalmas. Ez egy olcsó anyag, amely lehetővé teszi, hogy tartós játékokat készítsen, amelyek könnyen kezelhetők és kompatibilisek bármilyen kenőanyaggal. Igaz, az ilyen realizmusa rendkívül alacsony lesz a merevség miatt. Az ABS műanyag szintén rosszul alkalmas vibrátorok gyártására, mivel a műanyag rosszabbul továbbítja a rezgésimpulzusokat.
Polivinil-klorid vegyület. Egy másik olcsó anyag, amelyből származó termékek nem igényelnek különös gondosságot és tárolási feltételeket. Ez egy hipoallergén polimer, amely inert a legtöbb vegyi anyagra, és nem tartalmaz mérgező anyagokat. Különböző formák készítésére alkalmas, összetett textúrákkal. Mérsékelt rugalmassággal és közepes hővezető képességgel rendelkezik, ezért használat előtt ajánlatos meleg vízben melegíteni.
Fém. A stimulánsok gyártásához kiváló minőségű orvosi acélt használnak, amelyekből készült játékok hosszú ideig szolgálnak, szerények és kompatibilisek minden kenőanyaggal. A fém nem okoz allergiát és könnyen kezelhető. A hátránya a merevség, azonban sokan ezt előnynek tartják. Nagyszerű megoldás a kontrasztokkal való kísérletezésre. A fém jó hővezető képességgel rendelkezik, így hűthető vagy fűthető, ami lehetővé teszi, hogy új jegyzeteket adjon a stimulációs folyamathoz.
Üveg. Hőálló anyag, amely könnyen tisztítható és bármilyen kenőanyaggal együtt használható. Az üvegben nincsenek pórusok, így az anyag kedvezőtlen környezet a patogén mikroflóra szaporodásához. Az üvegjátékokat szeretik tapasztalt felhasználók használni, mert lehetővé teszik, hogy meglehetősen szokatlan érzéseket tapasztaljon meg.
Hőre lágyuló elasztomer. Ellenáll a magas hőmérsékletnek, allergénmentes anyagnak, amely nem igényli a tárolási és gondozási feltételeket. Kompatibilis a vízbázisú kenőanyagokkal.
Gél. A géltermékek optimális rugalmassággal rendelkeznek és gyorsan alkalmazkodnak a testhőmérséklethez. A tapintási érzések hasonlóak az emberi bőrrel érintkező érzésekhez. A gél általában élénk színekben készül, így nagyon lenyűgözőnek tűnnek. Kompatibilis bármilyen kenőanyaggal. Az alkoholtartalmú termékeket nem szabad tisztításra használni.
Szilikon. Biztonságos, hipoallergén anyag, amely jó hővezető képességgel rendelkezik és nincs pórusa. A vegyi anyagokkal szemben inert, nem esik össze ultraibolya sugárzás hatására. A kenéshez vízbázisú kenőanyagokat használnak.
Cyberskin. Hiperrealisztikus anyag, amelynek könnyű összekeverni egy valódi péniszrel. Nagyon gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, nem tartalmaz káros anyagokat és nem okoz allergiát. Többet kell fizetnie az ilyen eszközök birtoklásának lehetőségéért, ráadásul a számítógépes bőrjátékok igénylik a gondozást és a tárolást. A stimulátor tisztításához vízbázisú kenőanyagokkal kompatibilis, és speciális antibakteriális szereket kell használni a játékokhoz.

Milyen méretű lehet a dildó?

A nagy stimulánsok nagyon vonzónak tűnnek, de nem mindig lehetséges a gyakorlatban. Nehéz teljes hosszukba merülni, és a lenyűgöző átmérő miatt a behatolás gyakran teljesen lehetetlen. Az ilyen szimulátorokkal rendelkező játékokhoz komoly előkészítésre van szükség, ezért leggyakrabban öklöző rajongók és csak tapasztalt felhasználók vásárolják meg őket.
- A kisebb szex stimulátorának átmérője legfeljebb 3 cm. Ebben az esetben a behatolás nem okoz kényelmetlenséget, az izmok mérsékelten nyúlnak. Azok számára, akiknek nincs tapasztalata a stimulációban, először érdemes még kisebb játékokat használni.
- A nagyobb 3,5-4,5 cm átmérőjű és 15-16 cm hosszúságú hüvelyi stimulációra alkalmas, ami összehasonlítható a férfi nemi szerv átlagos méretével. Az ilyen dimenziók lehetővé teszik, hogy kivétel nélkül mindenki élvezhesse. Az izgalmasabb élmény érdekében néhány centiméterrel hosszabb játékot vásárolhat, mint partnere pénisze.

Milyen további funkciókkal rendelkezhet a dildó?

A hagyományosnak lehetnek olyan jellemzői, amelyek jelentősen bővíthetik képességeit és hatókörét. Tekintsük a főbbeket:
- Bővíthető. Ez a funkció a beadás után növeli a játék térfogatát. Ehhez körte kerül felhasználásra.
- Letapasztható. Ez egy tapadókorong, amely bármilyen sík felületre rögzíthető, így kéz nélkül szórakozhat. Ez egy hasznos funkció, mind az önelégedettség, mind a partnerrel való intim játékok számára. Ezenkívül a tapadókorong korlátozóként szolgál, megakadályozva, hogy a játék túl mélyre merüljön.
- Ejakuláció. Speciális üreg, amelybe speciális összetételt (hígított kenőanyag vagy mesterséges sperma) lehet önteni, amely lehetővé teszi az ejakuláció szimulálását.
- Pántos rögzítés. Egyes modellek bugyira vagy hevederre rögzíthetők, ami lehetővé teszi számukra, hogy a partner kielégítésére használják őket.

- Dombornyomott felület. Az antennák, a kiemelkedések, a kifejezett megkönnyebbülés jelenléte ugyanazokkal az erőfeszítésekkel intenzívebbé teszi a stimulációt.
- Rezgés. És bár a vibrátorok a szexuális játékok külön kategóriája, az egyes falloszimitátorok kiegészíthetők vibrációs golyókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan vibrátorokká alakítsák őket.
- Ívelt forma. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy "eljusson" olyan érzékeny területekre, amelyek nem érhetők el a hagyományos közvetlen stimulánsokhoz, például a prosztatához vagy a G-ponthoz.

A fallosz imitátor szexuális játék előnyei és használata

A nő érzékenységének tanulmányozása nemcsak neki, hanem egy férfinak is érdekes folyamat, amelynek során felfedezik a női test olyan jellemzőit, amelyeket maga a hölgy korábban nem ismert. Azonban a hüvelyi stimuláció előnyei nem korlátozódnak. 
A stimuláció során véráramlás következik be a kismedencei szervekbe, ami pozitív hatással van munkájukra, megszűnik a stagnáló folyamatok, és csökken a különböző betegségek kialakulásának valószínűsége.

Az erogén zónák rendszeres stimulálásával érzékenységük nő, aminek következtében a nő érzései élesebbé válnak, és az intimitás több örömet okoz.
A maszturbáció segít egy nőnek ellazulni, mert ebben a pillanatban nem tapasztal komplexeket, csak az örömére gondol. Ez a legjobb módja annak, hogy ne csak a szexuális stresszt, hanem a pszichológiai stresszt is enyhítse.
Vásárláskor kiválasztja az Önnek legmegfelelőbb méretet. Az online szexsop áruházak több száz lehetőséget kínálnak Önnek, és egy ilyen szexuális játékkal a legtöbbet hozza ki belőle.

Minden szexterapeuta azt javasolja, hogy intim játékokat használjon a test tanulmányozásához. Csak egyedül önmagával, egy nő képes lesz új erogén zónákat felfedezni, kiválasztani a szükséges ritmust és a befolyás erősségét. Rendkívül nehéz ezt megtenni egy partnerrel, mert mindkét fél érdekei vannak, és itt egy nő csak magára figyel.

A dilldó fallosz, a legnépszerűbb szexuális játékok nevei, amelyeket hatalmas modellválaszték képvisel. A méretek, alak, anyag, szín, további funkciók jelenléte a fő kritériumok, amelyek lehetővé teszik a "saját" kiválasztását, amely felhasználható a partner érzékeny területeinek maszturbációjára vagy stimulálására. Az INTIM CENTER szexbolt nemcsak a szexuális játékok legszélesebb választéka, hanem magas színvonalú szolgáltatás is. 

Örömszerzés! A dildók használata lehetővé teszi a nők számára, hogy örömet szerezzenek maguknak, akár egyedül, akár párban. A dildók általában különböző méretűek és formájúak, így minden nő megtalálhatja a számára megfelelőt. A dildók használata során a nők képesek irányítani a stimuláció intenzitását és sebességét, így biztosak lehetnek abban, hogy maximális örömet élnek át.

Segítség a szexuális élet javításában

A dildók használata segíthet a nőknek abban, hogy javítsák a szexuális életüket. A dildók használata során a nők jobban megismerhetik testüket, és megtanulhatják, hogy milyen stimulációra reagálnak a legjobban. Ez a tudás segíthet a nőknek abban, hogy a szexuális életük során jobban élvezzék az aktust. Előnyök:
- Amellett, hogy fő feladata a nők kielégítése, amellyel ez a szexuális játék kiváló munkát végez, pozitív hatással van a test egészére is. Íme néhány előnye a vásárlásnak:
- A szexuális játék használata során a nő nemi szerveit masszírozzák. Ez növeli az izmok érzékenységét és tónusát, ami pozitív hatással van a partnerrel való szex minőségére.
- Szinte mindegyik, kivéve a tapadókorongos modelleket, kézzel állítható, és a nő maga szabályozhatja a termék nyomását, mozgási gyakoriságát és behelyezésének mélységét. Az orgazmus ilyen módon történő elérése sokkal gyorsabb lesz.
- Az megfelelő használatával számos árapály és vérhullám van a kismedencei szervekhez. Ez segít megelőzni a stagnálást és az általuk okozott betegségeket, javítja a nyirok- és vérkeringést.
- A rendszeres használat a nemi hormonok magas koncentrációjának termeléséhez vezet a vérben.
- Minden lány megerősíti, hogy a segít nemcsak pihenni, hanem megszabadulni néhány komplextől az ágyban. Ezzel új pozíciókat próbálhat ki magának, jobban megismerheti testét és szexuális preferenciáit. Egy adott terület stimulálásával megértheti, hogy melyik pont a legérzékenyebb a testében.
- A szex minden pszichológiai aspektusa félreválik. A műpénisszel nem kell aggódnia a rövid távú szex, a gyors orgazmus vagy annak hiánya miatt. Csodálatos lehetőséged lesz arra, hogy csak a saját érzéseidre koncentrálj.

Különböző szexuális játékokkal soha nem fog aggódni, hogy rossz modellt vásárolt. A vibrátorokhoz képest viszonylag alacsony költség lehetővé teszi, hogy új és érdekes vásárlást végezzen.

Thai pénisz amulett a Palad Khik

A Palad Khik (thai: ปลัดขิก, kiejtése [pā.làt khìk], palatkhik) egyfajta thai amulett, amely pénisz alakú. A palad khik kifejezés jelentése, tiszteletreméltó helyettesítő pénisz. Ezek az amulettek néhány hüvelyktől több láb hosszúakig terjednek. A kisebb változatokat általában a testen viselik, míg a nagyobb változatokat üzletekben és egyéb létesítményekben mutatják be. 

A helyettesítő pénisz a Palad khik thai amulett. Palad Khik Indiából származik, és Shiva hindu istenhez kapcsolódik, akit általában Shiva Linga képvisel. A Cham népen keresztül kerültek Délkelet-Ázsiába, és azóta is a régióban maradtak. Hasonló a kínai Yang nevű fogalom is, ahol Shiva absztrakt módon Linga (férfi nemi szervek) formájában jelenik meg. Néha a lingát Yoni (női nemi szervek) kíséri. A linga és a yoni együtt szimbolizálja az egységet, valamint a teremtés és pusztítás erejét.

A Palad Khik, mint Shiva fallikus ábrázolása, szintén a termékenység animista szimbóluma. Thaiföldön nem ritka, hogy egy pénisz amulett lóg egy kisboltban vagy étteremben, vagy akár idős nők árulják az utcán. Bár a kívülállók ezeket sértőnek tekinthetik, a közönséges thaiföldiek mélyen babonásak, és a szerencsés varázsokat és talizmánokat még mindig fontosnak tartják.

A Palad Khik fából, fémből, csontból, kürtből vagy elefántcsontból készülhet, és azokat a szerzetesek készítik, akik ezekre specializálódtak. A szent feliratok gravírozása fontos rituálé, és sok napot vehet igénybe. Az öntött fém palad khikok nem mindig rendelkeznek ezekkel a feliratokkal, de állati szimbólumokkal rendelkezhetnek.

A Palad khik amuletteket a ráolvasások ismétlésével kell felhatalmazni, amelyeket a thaiok Kata buchanak neveznek. A ráolvasások a teremtő származásától függenek a hagyományos, nem buddhista animista mágia minden iskolájában. 

A használat és a cél változatai
A Palad Khiks-t általában a férfiak viselik a derekuk körüli zsinóron a ruhák alatt és a valódi pénisztől távol. Nem szokatlan, hogy egy férfi egyszerre sok palad khikot visel, abban a reményben, hogy vonzza a nőket, növeli a szerencsejáték-szerencsét és védelmet nyújt a veszélyes tárgyaktól, például golyóktól és késektől. Időnként Thaiföldön a nők a pénztárcájukban is hordják, hogy megvédjék őket a nemi erőszaktól és a rablástól. Az üzlettulajdonosok kiállítják őket üzleteikben vagy a pénztárgép területén, hogy megvédjék vállalkozásukat, és szerencsét és értékesítést is hozzanak. Az ilyen típusú amulett figyelemre méltó jellemzője, hogy olyan helyeken is viselhető, amelyeket alacsonynak vagy tisztátalannak tartanak, például bárokban, szerencsejáték-kaszinókban és bordélyházakban. Általában nem hozhat be buddhista amulettet ilyen létesítményekbe. [9]

Jegyzetek: Fallikus imádat szerte a világon az ókorban. Palad Khik a thai pénisz amulett. Thai fallikus szimbólum, Thaiföld isteni tagja. Pénisz amulett. Jelek és szimbólumok biblia. A fallikus szimbólum dekódolása.

Keresés