Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszhosszabbító és vastagító plusz 3,8 cm vibrating silicone extender barna

Ár:
8.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Lovetoy

A Love Toy forradalmi szilikon Natural Extender hihetetlenül élethű, amely autentikus érzést kelt kívül és belül egyaránt. Németországból importált, nagyon magas minőségű prémium szilikon keverékéből készült, szuper valósághű, kényelmes és teljesen testbiztonságos. Ez magában foglalja az egy sebességű golyót az extra izgalmas stimuláció érdekében, és tökéletesen elvégzi a munkát azáltal, hogy extra hosszúságot és 50 %-os kerületnövekedést kínál, Imádni fogja a természetes péniszhosszabbítót a tengely felett, amely hihetetlenül valósághű puhasággal büszkélkedhet, izgalmas zümmögéssel.
A szilikon természetes hosszabbító könnyen és hatékonyan tisztítható meleg, szappanos vízzel. Szuper szilikon  természetnövelő! A pénisz egészét befedő, óvszerhez hasonló módon felhelyezhető, erezett felületű, vibrátoros erotikus kiegészítő. Külső kialakítása a partner számára izgató hatású. Vedd meg ezt a különleges terméket, és nyögj, lihegj, élvezd a testeddel és tudatoddal a szexet! Átmérő 4,2 cm, a hosszúság 19,8 cm.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Szilikon természetes hosszabbító rezgő golyóval. Szuper igazi érzésélmény ezzel a kakashosszabbítóval, amely minden centimétert megér. Meghosszabbítja a péniszt és megnöveli az egész kerületet. Úgy tervezték, hogy közösülés közben viselje. Rugalmas, biztonságos és kényelmes. Szilárd hegy a könnyű behatoláshoz, a méret kissé változhat a kézzel készített munka óta. Vízálló, latexmentes, ftalátmentes, anyaga vastagsága az ingerek érzékelését csökkenti, így teszi lehetővé az aktus idejének meghosszabbítását. Vízbázisú síkosító javasolt.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ezen erotikus áruk között a Péniszhosszabbító és vastagító plusz 3,8 cm vibrating silicone extender barna sokak kedvence!

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző vibrátoros
Speciális jellemző vízálló
Szín Barna

Keresés