Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Újrafelhasználható péniszkényeztető Air-tech squeeze maszturbátor regular

Ár:
11.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. május 29.
Gyártó: Tenga

Átlagos szorosságú férfi kényeztető 17 cm. Minőségi anyagok felhasználásával készített, formatervezett, puha, rugalmas anyagból és tokkal készített maszturbátor. Különlegessége az úgynevezett Air-Tech szerkezet, amelynek segítségével mozgás közben a betéten kialakított kamrák levegővel telnek meg, majd kiürülnek, így speciális szívó hatást fejtenek ki. A stimulációt főként a járat speciális, nagy gondossággal kialakított mintázata biztosítja. Visszatérve ezen Air-Tech Squeeze néven futó modellre, ennek különlegessége abban rejlik hogy a tok vékonyított, ezáltal rugalmas anyagból készült, ami lehetővé teszi hogy a művelet közben könnyedén szabályozzuk a szorítóerőt a tok összenyomásával.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Háromféle stimulációs betéttel gyárják, ezt a tipust átlagos intenzítású kényesztetésre szánták. Tisztítás: minden használat előtt és minden használat után a betétet a tokból kivéve langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell elmosni. Vízbázisú síkosító javasolt, melyből egy mintát a csomag tartalmaz.

A léglyuk eltakarása ugyanazt a nagy szívóérzetet eredményezi. Egy új vastagabb behelyezési ponttal az érzés a teljes behelyezésig érezhető. Élvezze az AIR-TECH Squeeze rugalmas szorító érzéseit a markában! A termék jellemzői
- Újrafelhasználható
- Puha légpárnás kamrák
- Fedje le a légnyílást a nagy szívóérzet érdekében
- Rugalmas tok a stimuláció közvetlen vezérléséhez
- Vastagabb behelyezési pont (a teljes behelyezésre serkenti)
- A hüvely szilárdan a helyén ül (javítja az érzést a behelyezés végén)
- A stimuláció különböző erőssége a három között típusok
- A rugalmas tok tágasabb kialakítást jelent.
- Tartozék 10 ml-es sikosító

Bizonyosan örülnél ennek a klassz terméknek, tedd a kosárba, és nézelődj még. Ha nem találsz olyat ami jobban tetszik, akkor nem kell visszakeresni.

Külső raktáron Igen
Szín Piros
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Hossz 16 - 20
Átmérő 8 - 10

Ismertető

A Tenga tovább üti a vasat, újabb bőrt húz le az igen nagy népszerűségnek örvendő Air-Tech sorozatról. A sorozat fő jellemzői a könnyű tisztíthatóság miatt adódó újra felhasználhatóság (mivel a betét kivehető a tokból a tisztításhoz) és a vákuummal kiegészített stimuláció. Ez annyit jelent hogy a használat során az eszköz felső részében vákuum alakul ki, mely szívőhatást gyakorol a pénisz felső részére. Ez a szívó hatás az eszköz tetején lévő nyílás segítségével jól szabályozható, csak rá kell tennünk a hüvelykujjunkat és ezután annak elmozdításával tudjuk a levegő áramlását szabályozni. 

Kedvenc gyártón ezuttal is figyelmes volt, 3 színben hozta forgalomba a modellt, a színek, ahogy a Tengánál megszoktuk a járat intenzitását, keménységét jelöli. A fehér a legkíméletesebb, a piros a középső, a fekete pedig legintenzívebb stimulációt nyújtó változat. A további képeknél megtekinthető a mintázat.

 • Teljes hossza: 17 cm
 • Legnagyobb külső átmérője: 8 cm
 • Befogadási hossz: 16 cm
 • Befogadási átmérő: 4,5 cm
 • Tömege: 249 gramm
 • Újrahasználható, könnyen tisztítható (csak a száradásra ügyeljünk a tisztítás után)
 • Vastagított anyag a behatolási ponton a kényelmes használatért
 • A levegő jól áramlik a tokban, a stimuláció vákuum hatással egészül ki
 • Izgalmas és változatos belső járat
 • Átlagos stimuláció (piros változat)
 • Puha váz, a jól szabályozható szorító hatásért
 • Anyaga: bőrbarát gumi, a tok bőrbarát műnyag
 • Síkosításához kizárólag vízbázisú készítmény ajánlott
 • 10 ml-es síkosító van a csomagban.

Keresés