Termékek Menü

Péniszpumpa 110828 átlátszó pénisznagyobbító vákuumpumpa

Ár:
5.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron - Üzleti készleten
Várható szállítás: 2021. március 05.
Gyártó: Multipump

25 cm hosszú, 7 cm átmérőjű átlátszó pénisznagyobbító szivattyú Cock Pro Extender vákuumszivattyú férfiaknak. Pénisz erekciót segítő eszköz. Szexuális játék. Péniszpumpa. Kiváló minőségű anyagokból készített, férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt pumpával fokozza annak vérbőségét. A vákuum intenzitása a pumpával szabályozható. Használatával az erekciós képesség fokozásán kívül a hímvessző mérete és átmérője is növelhető.

Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft rendelés esetén!

Leírás és tulajdonságok

Használata:
Rögzítsük a mandzsettát a hengerre, kevés síkosító felvitele után a péniszt óvatosan helyezzük a mandzsettába, majd a pumpa segítségével tudjuk a megfelelő vákuumot kialakítani. A pumpán található leeresztő szeleppel tudjuk a vákuumot csökkenteni illetve megszüntetni.
Az átlátszó henger 20 centiméretig jelölt, így saját szemével láthatja az adatokat.
Tisztítása : minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell elmosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Jellemzők:
Ez a Tyro szivattyú a prémium kivitelezés és a megfizethetőség tökéletes keveréke, ezért kötelező szivattyú azoknak a férfiaknak, akik szeretik növelni érzékenységüket és megnövelni a péniszüket. Ez a szivattyú minden tömlővel, hengerrel, alkatrésszel és a szivattyú tartozékával kompatibilis.
Minden termék 100% vadonatúj, eredeti gyártótáskákban.
Orvosi minőségű ABS szivattyú felépítése
Gyors kioldókar a biztonság érdekében
Kényelmes, ergonomikus fogantyú
Kezdőbarát

Használati utasítás
Kenje meg az összes kényelmi hüvelyt. Kenjen kenőanyagot a péniszére is.
Helyezze a tartozékhüvelyt a hengerbe, majd helyezze egyenes péniszét a gyűrűn keresztül és a hengerbe. A hengernek szilárdan nyomva kell maradnia a pénisz / szeméremtest alján, hogy a levegő ne szökhessen ki.
Lassan kezdje el működtetni a szivattyút. Enyhe nyomás lesz a péniszén, amikor a csőből levegőt szívnak. A kezdők számára fontos, hogy ezt a folyamatot lassan kezdjék meg, hogy elkerüljék a kényelmetlenséget. Ne felejtse el megnyomni a biztonsági kioldó szelepet, ha a nyomás túl erőssé válik.
Folytassa a levegő pumpálását / felszabadítását, amíg meg nem találja a péniszének megfelelő nyomásszintet. Megnagyobbodottnak kell lennie, de nem árthat.
Most ellenőrizze, hogy nem szivárog-e ki levegő (hacsak nem szükséges), és várjon 20 percet. Lehet, hogy ez idő alatt tovább kell pumpálnia, hogy megfelelő mértékű nyomást gyakoroljon a péniszére.
Miután a munkamenet befejeződött, a péniszének vastagabbnak / hosszabbnak kell lennie, és fokozott érzékenységgel kell rendelkeznie. Ezek az eredmények akár 24 órán keresztül is hatékonyak, de tartós használat során tartós megnagyobbodást tapasztalhat. Heti 3-4 alkalmat ajánlunk.

Ezzel neked lesz jó, a te vágyaidat fogja szolgálni, és így ne nézd az árat. Ami egyébként kedvező!  A szexbolt árai között a minőséghez képest a 5.000 Ft nem sok.

Külső raktáron Igen
Szín Színtelen
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Termékcsoport péniszpumpa
Hossz 21 - 25
Átmérő 7 - 7,9

Keresés