Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kötöző Pink organosilicon hogtie műbőr

Ár:
5.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Liebe Seele

Rögzítse szerelme karjait és lábait szorosan a háta mögött ezzel a robusztus hogtie-val. A babarózsaszín vegán bőrből készült és ezüst hardverrel díszített, kifinomult rabsági kiegészítő egy csipetnyi nőies bájjal gazdagítja gyűjteményét. Csatlakoztasd a hozzáillő csukló- és bokarögzítőkhöz , és élvezd a sub lötyögésének örömét, hogy kiszabadítsa magát. A műbőrből készült, tartós fém szerelvényekkel ellátott, klasszikus bondage kiegészítőt évekig tartó erotikus szórakozásra tervezték. A hogtie ezüst hardverrel csillog, és négy gyorskioldó kapoccsal van felszerelve.
Minden csipesz erős, mégis könnyen eltávolítható az optimális biztonság és nyugalom érdekében. Számos egyéb rabsági kiegészítővel kompatibilis, ez a pazar hogtie bármilyen D-gyűrűs rögzítővel párosítható. Vegán műbőrből készült és tartós fém díszítéssel ellátott klasszikus bondage-kiegészítő évekig tartó erotikus szórakozásra készült. A hogtie ezüstszínű csatokkal csillog, és négy gyorskioldó kapcsokkal van felszerelve, amelyek erősek, mégis könnyen eltávolíthatóak az optimális biztonság és nyugalom érdekében.  Rögzítse szerelme karját és lábát szilárdan a háta mögött ezzel a robusztus hogtie-vel! Csatlakoztassa a megfelelő csukló- és bokatámaszokhoz és gyönyörködjön a látványban, majd szabadítsa ki a végtagokat!  

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kompatibilis számos más bondage-kiegészítővel, ez a pazar hogtie bármilyen D-gyűrűvel ellátott bilincshez párosítható. A személyes visszajelzések és Google értékelések alapján a vásárlók jó véleménnyel vannak rólunk, a bizalom tekintetében ne legyenek kétségeid!

Vásárlási lehetőségek

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Anyag Fém
Anyag Műbőr
Hossz 31 - 35
Szín Ezüst
Szín Rózsaszín
Termék címkék: hogtie, kötözés

Keresés