Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Orgazmus gél Pjur woman lust intense - 15 ml

Ár:
8.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pjur

Erős, hosszan tartó csiklóstimuláció. Vízbázisú stimulációs gél. Az intenzív, tartós, szenvedélyes élmény a nők számára. Tapasztalja meg a tiszta bizsergő érzéseket az összetevők stimuláló kombinációjának köszönhetően. Nagy arányban természetes, prémium összetevőkkel. Alkalmas szexuális játékokhoz. Külső használatra.  Intenzív klitorisz stimuláció egy üvegben: a pjur Woman Lust Intense a nők számára lehetővé teszi, hogy irányítsák orgazmusukat, és felpezsdítsék szexuális életüket. A vízbázisú formula erotikus játékokkal való használatra is alkalmas. Soknak tűnik a 8.500 Ft ezért az árucikkért? Tedd kosárba, aztán lazíts egy kicsit a szexblogunkban és ráérsz dönteni később!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Akár 15 perc hosszan klitorisz stimulációt biztosít. A hatékony összetevők egyedülálló, természetes keveréke leírhatatlan, hosszan tartó élményt nyújt. 

A Orgazmus gél Pjur woman lust intense - 15 ml kategóriában lévő árucikkek hatalmas kínálatában nem könnyű eligazodni, és felmerülhetnek kérdések. Az intim szexshop hírek bejegyzéseiben sok mindenre választ találsz.

Külső raktáron Igen
Termékcsoport gél
Speciális jellemző stimuláló

Gyártói leírás

Szenzációs és tartós csiklóstimuláció. A vízbázisú gél stimulálása. Tartós és szenvedélyes élmény a nők számára. Tapasztalja meg a tiszta bizsergő érzéseket az összetevők stimuláló kombinációjának köszönhetően. Kiváló minőségű természetes összetevők magas arányával. Alkalmas szexuális játékokhoz.
Termék címkék: folyékony vibrátor, izgató gél

Keresés