Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszhosszabbító barna Pleasure x-tender penis sleeve 3

Ár:
3.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Lovetoy

A Love Toy Pleasure X-tender hihetetlenül élethű, amely kívül-belül autentikus érzést kelt. További 1 hüvelyk hosszúságot és 30% -os kerületnövekedést kínál, tökéletesen elvégzi a munkát. Imádni fogja a péniszhosszabbítót a tengely felett, amely hihetetlenül valósághű puhasággal büszkélkedhet, míg a trim-to-fit tengely biztosítja a személyre szabott illeszkedést és a maximális irányítást a felfedezés során. A testhőmérsékletű szórakozás valósághűség érdekében játék előtt áztasd meleg vízbe a hosszabbítót. Használjon bőséges vízbázisú síkosítót a játék külső és belső felületén a maximális kényelem és élvezet érdekében. Használat után mindig tisztítsa meg a hosszabbítót meleg vízzel, és porolja le reformer porral, hogy megőrizze valódi minőségét.
A pénisz vagy vibrátor egészét befedő, óvszerhez hasonló módon felhelyezhető erotikus kiegészítő. Külső kialakítása a partner számára izgató hatású. Ezért az áruért a 3.000 Ft kedvező ár. Vízbázisú síkosító javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Szuperrealisztikus péniszhosszabbító hüvely hosszúság és 30% -os kerületi. A mellékletek és a péniszgyűrűk a legnépszerűbb és legkeresettebb intim játékok. A fúvókák segítségével nemcsak a férfi pénisz méretét növelheti, hanem további rövid bajuszokkal és pattanásokkal extra élvezetet és stimulációt is nyújthat partnerének. Vannak olyan fúvókák is, amelyek rezgéssel rendelkeznek, amelyek mindkét partnert elbűvölik, és új szintre emelik a szexuális életet. Az ilyen intim termékek, amelyekre minden használat után szüksége van, tisztítsa meg és fertőtlenítse fertőtlenítőszerrel. Szükséges továbbá az ilyen termékek megfelelő tárolása és az elemek eltávolítása a használat elmulasztása során. A vibrációs hegy és gyűrű sokszínűséget és új izgalmat hoz a párok szexuális életében.

A Lovetoy a legmagasabb minőségű, vonzó terméktervezéssel és kiváló minőségű termékcsomagolással rendelkező, kiváló minőségű intim játékok modern gyártója, demokratikus árpolitikával együtt, ezt a márkát a legjobb választássá teszi intim életének diverzifikálására és a legerőszakosabb szexuális fantáziák megvalósítására! Anyaga vastagsága az ingerek érzékelését csökkenti, így teszi lehetővé az aktus idejének meghosszabbítását. A vége levágható a tökéletes illeszkedés eléréséhez.

A Pleasure x-tender penis sleeve brown 3 tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ha megnézted a fotót és a leírást elolvastad, bízunk benne, hogy tetszik az árunk. A gyártója is megbízható!

Külső raktáron Igen
Anyag TPE
Átmérő 3 - 3,4
Átmérő 4 - 4,4
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző vízálló
Szín Barna

Keresés